Lush summer unboxing + first impression.

Toen ik vorige week een spontaan afspraakje had bij de persafdeling van Lush, kreeg ik tot mijn verbazing een hele tas prachtige cadeautjes mee naar huis. En dan weet je wel wat er gaat komen nu: een enorme unboxing! En ik kan alvast verklappen: alles ruikt HEERLIJK en ziet er HEEL mooi uit. Maar dat zal je niet verbazen, want ja, het is Lush hè?

lush

Een zomerse unboxing moet op een zomers balkonnetje. Mijn balkon is nog niet helemaal zomerproof, maar voor de gelegenheid had ik het er even heel gezellig gemaakt (lees: alle bierkratten en dorre plantjes naar één kant van het balkon geschoven). Het leek wel alsof Sinterklaas een mini vakantie naar Nederland had geboekt en onderweg wat cadeautjes in mijn sandaaltjes had laten vallen, kijk nou!

Nu hoor ik je denken: wat moet je nou met douche/bad producten in de zomer, ik moet er niet aan denken om in een warm bad te stappen? Het antwoord: Lush kan altijd. De presentjes zaten vol frisse en fruitige spulletjes die je mee kunt nemen onder een verfrissende lauwe douche of een verkoelend voetenbadje op je balkon.

Ok, en nou is het tijd om die mooie pakketjes open te scheuren en te kijken wat erin zit!

bright and breezyrub rub rubeach peach

BRIGHT AND BREEZY
In deze box zitten de tools voor glanzende, verzorgde benen (je mag het ook op de rest van je lichaam smeren hoor). Te beginnen met de helderblauwe scrub Rub Rub Rub die lekker fris ruikt en (had ik dat al gezegd) BLAUW is! Alsof je verkruimelde smurfensnoepjes over jezelf uitsmeert. De scrub is medium. Effectief dus, maar niet te ruig. Ook droogt hij niet uit, maar laat een zacht laagje achter op je huid. Voor nog een beetje extra verzorging kun je daarna Each Peach over je benen wrijven. Dit blokje smelt een beetje als hij in contact komt met je warme huid (je ziet het al op mijn hand) en zorgt voor een vettig laagje dat naar perzikjes en citroenen ruikt. Lekker fris!

butterfly sultana Ros argan

BUTTERFLY
Het volgende doosje ruikt het lekkerst van allemaal. En dat was lastig vast te stellen hoor, want alles ruikt WAANZINNIG! En wat ruikt er dan zo lekker? Nou zeepje Sultana. Het kaartje omschrijft deze zeep als: ‘bevat meer gedroogd fruit dan het gemiddelde zakje potpourri.’ Nou associeer ik potpourri met de badkamer van mijn oma, vertrouwd, maar nou niet bepaald hip & happening. Dus op papier zouden dit zeepje en ik niet een goede match zijn, maar de realiteit is dat mijn neus eraan vast zit gezogen. De geur is ZO verslavend. Hij schuimt flink en lijkt op een gebakje, wat wil je nog meer?

Verder zit er in deze box een heerlijk verzorgende body conditioner genaamd Ro’s Argan Body Conditioner. Deze ruikt zoet en warm en luxe en perfect om je zongebruinde huidje mee in te smeren aan het einde van de dag als het is afgekoeld en je wel toe bent aan een verzorgend goedje op je huid.

ahoy there sandstone ocean salt

AHOY THERE
Met deze box is je gezicht aan de beurt. Want die heeft ook wel wat frisse verzorging nodig na (of voor) een dagje in de zon. De Ocean Salt scrub is fris, bevat zeezout (past perfect in het zomerthema) en avocado boter om je gezicht zacht te maken. Ik kan heel blij vertellen dat deze scrub goed zijn werk doet en niet uitdroogt (dat wil nog weleens met scrubs).

Ook zit er een flink stuk zeep in dat heerlijk citrussig (is dat een woord?!) ruikt. Aan één kant zit een fijn laagje zand. Naast wassen, scrubt hij je huid dus ook lichtjes. Vandaar de naam Sandstone.

shiny happy people happy hippy bohemian fun

SHINY HAPPY PEOPLE
Een blijer doosje bestaat er volgens mij niet! Ik ben gek op de douchegels van Lush, en bij elke die ik probeer, heb ik een nieuwe favoriet. De laatste kwam uit de kerstcollectie (Rose Jam) en deze is ook hard op weg naar de top. Happy Hippy ruikt naar grapefruit en iets kruidigs, wat hem fris maar ook bijzonder maakt. En de gel is heel dik, zodat het lijkt alsof je een beetje jelly op je hand spuit. En het floept weer terug als je ophoudt met knijpen in het flesje (volgt iedereen me nog?).

De Bohemian zeep ruikt fris en volwassen, een beetje unisex. Voor als je alle mierzoete zomerluchtjes een beetje zat bent of samenwoont met een stoere vent die zich ook wil inzepen met een heerlijk ruikend stuk Lush zeep maar niet naar suikerspin wil ruiken.

En tot slot: FUN! FUN is een kneedbare zeep waar je lol mee kunt hebben, maar ook voor je lichaam EN je haar kan gebruiken. Deze variant is groen en ruikt een beetje naar cola. Kinderen zullen er vast helemaal loco op gaan, maar ik vond het ook heel leuk om mee te knutselen. #itsnoteasybeinggreen.

☆☆☆

En daarmee is deze unboxing tot een einde gekomen. Ik ben ontzettend blij met deze berg goodies en kan er de hele zomer mee door (en mijn vrienden en familie ook, de zeep van Lush kun je namelijk in stukjes snijden).

☆☆☆

Wat is jullie laatste Lush ontdekking?

REACTIES:

 1. Reggy | Project R.

  Je beschrijvingen klinken heerlijk – ik zou willen dat ik het door mijn computerscherm kon ruiken. Maar helaas, toch zelf straks weer een keer naar de Lush winkel om me te laten verrassen door alle heerlijke spulletjes!

  Reageren
 2. Frauke

  Wat een héérlijke producten allemaal! Ik ben dol op Lush, ook in de zomer haha. De boxen zien er stuk voor stuk geweldig uit, al trekt die bright & breezy wel het meest handig op dit moment met mijn droge benen haha. En wow, die sultana geur klinkt echt ontzettend lekker! Ik ben er niet bekend mee, dus ik ga er maar eens naar moeten kijken :D! X

  Reageren
 3. Miriam / Peertje

  Wauw. Je boft maar met het mogen testen van het Lush pakket! Maar het werkt wel, zo was ik nog nooit bij Lush geweest (vanwege de geuren door elkaar die je buiten al tegemoet komen & omdat het niet in elke stad te vinden is). Maar… n.a.v. één van je eerdere Lush posts ben ik ook overslag. Lekker man! Dus dank je wel Olga. En geniet er van.

  Trouwens, dat leuke balkon tapijtje waar heb je die vandaan?

  Reageren
 4. Marjolijn

  Ik ben dol op de solid shampoo bars van Lush, zeker een aanrader niet alleen handig voor op reis, maar ook heerlijk voor de wekelijkse douchebeurt. Ik kan de Karma, voor een heerlijk geurtje aanraden, De Lullaby voor een gevoelig hoofdhuidje en de Brazilliant voor wat meer verzorging. De rest moet ik nog uittesten :), maar ze gaan hele tijd mee dus dat duurt nog wel even.

  Reageren
 5. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet…….

  Reageren
 6. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions…..

  Reageren
 7. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards….

  Reageren
 8. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards……..

  Reageren
 9. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep….

  Reageren
 10. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary……….

  Reageren
 11. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *