Vakantie shoplog: Londen & Edinburgh

Het is tijd voor de allerlaatste Olga-ging-op-vakantie-gerelateerde-blogpost. Op de heenweg vlogen we met Flybe (vanaf Groningen!). Heerlijk dichtbij, niet al te duur en geen lange rij. Het enige nadeel was dat we amper iets mee konden nemen. Zeven kilo handbagage… Voordeel was dat we op de terugweg (Easyjet) alleen vastzaten aan een bepaald formaat koffer en niet aan kilo’s. Shoppen maarrrrr!

pancakes forever 21 trui

Moonmin pyjama: £16 | Forever 21 sweater £15* | Forever 21 necklace £5*
Ik kon geen pyjama meenemen door de beperkte handbagage kilo’s, dus ik moest er eentje kopen in Londen. Helemaaaaal niet erg natuurlijk. Ik had goede verhalen gehoord over de pyjama’s bij Primark en daar was geen woord van gelogen. Ik vond de rest van de winkel eigenlijk niet zoveel aan, maar de pyjama section was to die for. Ik ging voor een Moomin pyjama. Vooral de broek zit heel erg lekker en is erg schattig. Ook kocht ik een trui bij Forever 21 en een leuke ketting. Omdat ik een mini mens ben, kan de trui door voor winterjurk. Yes!

tiger bordjes tiger

Bij Tiger kochten we twee meloen ontbijtbordjes en schoonmaakdoekjes. Beetje random I know. Maar ik vond ze leuk en ik vond het een leuk idee om zelfs tijdens het aanrecht schoonmaken, herinnerd te worden aan onze leuke vakantie. Daarom koop ik graag praktische souvenirs. Ik weet de prijsjes hier niet meer van, maar het zal niet veel zijn geweest.

oorbellen & other stories

Earrings & other stories £7
Ik schreef eerder al over & other stories. Prachtige winkel met mooie kleding en simpele sieraden. Ik ging voor deze abstracte oorbellen in mat goud.

donna wilson mok donna wilson broche donna wilson tas

Donna Wilson mug £15 | brooch £14
In Londen gingen we ook naar @Boxpark in Shoreditch. Want daar was een pop-up shop van Donna Wilson en die MOEST ik zien. Ik werd niet teleurgesteld. Ik werd zelfs een beetje giebelig van zoveel Donna bij elkaar. Ik kocht een mok met een rode bus, speciaal ontworpen voor London designfestival. Het PERFECTE souvenir als je het mij vraagt. Voor Meike kocht ik een broche van een vos met een onesie aan met driehoekjes erop. Het beste cadeau ever voor Meike (was ze het mee eens trouwens) als bedankje voor het passen op ons huis en de katten. O, en de tas kreeg ik er gratis bij. Want Donna is awesome like that. :D

confetti cupcakes

De bus diy confetti cupcakes kocht ik niet zelf, maar kreeg ik van de amazing Tea. Mo was niet te beroerd om er even mee te poseren bij thuiskomst. Ik heb ze nog niet gebakken, maar als ik een gaatje weet te vinden in mijn drukke schema, zal ik dat zeker gaan doen. Thanks Tea!

topshop topshop jurk

Topshop dress £45
In Edinburgh kocht ik eindelijk een jurkje van Topshop. Die stond al jaren op mijn wishlist. In Londen verzoop ik in de enorme winkel en in Edinburgh was het een stuk overzichtelijker en rustiger. De ketting van Forever 21 past er erg leuk bij zoals je ziet. O, en Mo was in een erg poseerderige bui. Iets met aandachtstekort ofzo…

pukka thee reeses

Eten mee naar huis nemen van vakantie is ook altijd fijn. Onze koffertjes zaten helaas al proppie vol en daarom ging er alleen wat thee (die hebben we de hele vakantie gedronken) en Reese’s ofcourse. Beide ook in Nederland te verkrijgen, dus was niet helemaal nodig, haha. Ik had graag een familie pakket sticky toffe pudding cakejes voor in de oven meegesmokkeld, maar ik kon ze niet meer vinden in de supermarkt toen we bijna weggingen. Too bad!

Een hele goede score als je het mij vraagt. Tom heeft ook hele leuke kleding gekocht, zelfs meer dan ik! Het is ook leuk om op vakantie de kleding alvast aan te trekken, dan denk je bij thuiskomst altijd nog terug aan dat leuke reisje. :D

* Deze prijsjes weet ik niet helemaal meer, ik gok dat dit wel zo ongeveer klopt.

REACTIES:

 1. Marieke

  Leuke aanwinsten!! Maar geen sokken dus?!??? En die foto van Mo <3 <3 <3
  Maar nu de belangrijkste vraag: wáár in NL kun je Reese's krijgen? (geef svp geen antwoord, dat is denk ik beter voor me)

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Ik heb zo echt nog nooooooit bij een groot Jumbo filiaal gezien (wink wink).
   En ik heb ook nooooit een recept voor peanutbutter cups op de blog geplaatst (double wink wink).

   En nee, geen sokken. Ze hadden geen magische fantastische (ik heb heel goed gekeken) op dat moment en ik heb al een zware sokken overkill thuis. Dus het was misschien maar beter…

   Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Hahaha, ik beken dat ik zelf ook al op onderzoek uit was gegaan. Ik bedacht dat ik het beter dichtbij huis kon zoeken en zag dat Toet in Groningen sticky toffee pudding serveert in hun zaakje. Ik denk dat ik daar dus maar weer eens langs moet.

   Reageren
 2. Nienke

  Oeh vakantie shoplogs zijn de beste! Maar eigenlijk tegelijkertijd ook weer niet, want ik kan natuurlijk niet alles zomaar zelf gaan kopen ;) En van sommige dingen doen we gewoon als of ze in Nederland nog niet te koop zijn, dan blijven ze lekker exotisch!

  Reageren
 3. Anne

  Ik denk dat ik echt al-les wat jij gekocht hebt ook zou kunnen kopen. Wat een geweldige aankopen :) Mijn moeder stelde vorige week voor om samen naar Londen te gaan en ik denk dat ik niet anders dan ja kan zeggen. Kon ik natuurlijk sowieso al niet ;)

  Reageren
 4. totosite

  I have been looking for articles on these topics for a long time. totosite I don’t know how grateful you are for posting on this topic. Thank you for the numerous articles on this site, I will subscribe to those links in my bookmarks and visit them often. Have a nice day

  Reageren
 5. totosite*-*

  I have been looking for articles on these topics for a long time. totosite I don’t know how grateful you are for posting on this topic. Thank you for the numerous articles on this site, I will subscribe to those links in my bookmarks and visit them often. Have a nice day

  Reageren
 6. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions…

  Reageren
 7. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet….

  Reageren
 8. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…….

  Reageren
 9. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary………

  Reageren
 10. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep…

  Reageren
 11. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards..

  Reageren
 12. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards……

  Reageren
 13. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep…….

  Reageren
 14. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *