Review: Seepje + winactie!

Toen we van Seepje de vraag kregen of we geïnteresseerd waren in het uitproberen van een zak schillen dacht ik eerst: ‘heu?’. Het bleken de schillen van de Sapindus bomen te zijn die in Nepal groeien. Weer wat geleerd. En het mooie aan die schillen is dat ze zeep afgeven zodra ze in aanraking komen met water. Magie!

seepje 1

DE VERPAKKING
En zo ziet het eruit. De verpakking zegt genoeg: plantaardig, je hoeft geen wasverzachter te gebruiken, je kunt er 30 x mee doen en het is geschikt voor alle soorten en kleuren was. Eigenlijk dus al een wondermiddel als je het hele plantaardige en eerlijke weghaalt. Lekker veel info dus. De verpakking gaat makkelijk open, is hersluitbaar en gemaakt van (uiteraard) recyclebaar karton. Er staat een dringend verzoek op om de verpakking ook echt bij het oud papier te gooien. Komt voor de bakker Seepje, ik scheid mijn papier altijd heel netjes. Persoonlijk zou ik de schillen uit de verpakking halen en die in een trommeltje stoppen. Zo kun je er wat beter bij, kun je de olie en de zakjes (die zie je zo) erbij doen en blijft het ‘vers’. But that’s just me. Misschien is dat nog een idee Seepje? Om een startpakket te maken in een handig trommeltje en navulverpakkingen apart?

seepje 2 seepje 3

DE SCHILLEN
De schillen zijn gewoon schillen. Ze plakken niet en zijn makkelijk van elkaar te onderscheiden. Er moeten voor een wasje vier hele of acht halve schillen in een bijgeleverd zakje (die kun je vervolgens drie keer gebruiken). Er zitten trouwens twee zakjes bij en dat vind ik HEEL HANDIG. Want net als met die bolletjes die je met wasmiddel gebruikt, is er altijd eentje kwijt. ALTIJD.
De schillen ruiken alleen niet zo heel erg lekker. Het is een soort mix van blauwe kaas en zuurkool. Het is overigens niet heel sterk hoor, maar als je je neus in het zakje steekt dan begrijp je wel waar ik het over heb.

seepje 4

DE DRUPPELS
Omdat die schillen van zichzelf niet waanzinnig lekker ruiken, krijg je er een flesje etherische olie bij. Tien drupjes in het vakje voor de wasverzachter and you’re ready to go. Ik koos de geur Dennen. Ik ben gek op dat soort kruidige geuren. Net zoals basilicum, munt of rozemarijn. Toen de was klaar was en ik het deurtje van mijn wasmachine opentrok kreeg ik meteen een geur tegen mijn hoofd die KERSTBOOM schreeuwde. Heerlijk! Maar helaas pindakaas, toen de was droog was, rook ik er niks meer van. Jammer, maar ook niet heel erg. Ik weet niet of anderen het heel leuk zouden vinden als ik (en Tom) de hele dag naar kerstboom zou ruiken.

DE PRIJS
Nou zijn wij natuurlijk lucky bastards en mochten we allebei Seepje gratis uitproberen. Maar als ons pakje op is kunnen we nieuwe kopen op de webshop van Seepje voor €7.95 voor een neutraal pakje en €9.95 voor een pakje met een geurtje. Verzendkosten zijn €2,49. Je kunt ook hele pakketten kopen, dan is het iets voordeliger. Kijk in de shop voor alle opties. Geen fan van webshops (en vooral, verzendkosten) dan kun je Seepje ook kopen in o.a. de wereldwinkel (check de site voor meer verkooppunten). Helaas dus niet gewoon in de supermarkt en dat vind ik heel erg jammer! Daar kan Seepje natuurlijk niks aan doen, maar de supermarkten wel. Kom op Jumbo! Hup AH!

CONCLUSIE
De was is schoon (net zo schoon als bij wasmiddel), het milieu blij en ik heb geen extra werk hoeven doen om mijn was eerlijk en groen schoon te krijgen. Een dikke vette PRIMA dus!

WINACTIE
De lieve, lieve mensen bij Seepje willen heel graag nog iemand blij maken met een Seepje pakketje! Je kunt kiezen uit de geuren dennen, orchidee en lavendel. En zo doe je mee:
1. Laat een berichtje achter bij de comments. Laat weten welke geur je zou willen hebben en hoe vaak jij de was doet in de week (ik ben gewoon nieuwsgierig).
2. Zet in het naamvakje je hele naam of je voornaam en de eerste letter van je achternaam. Mochten er twintig Laura’s of Sandra’s meedoen, dan kunnen we jullie iets makkelijker onderscheiden.
3. Je kunt meedoen t/m dinsdag 2 september. De winactie sluit om 00.00.
4. Helaas kunnen alleen bezoekers uit NL meedoen. Sorry Belgen!!

SUCCES!

REACTIES:

 1. Stephanie

  Ontzettend droevige smiley vanuit België. Dit leek mij echt wel een leuk productje om eens uit te testen (& te winnen ;-))
  Blijkbaar ook nog niet in België te koop (althans niet in de buurt), dus fingers crossed dat het binnenkort in de biowinkel ook hier te koop zal zijn.

  Reageren
 2. Marieke (van Ockels)

  Leuk! Ik vind dit echt een magisch interessant product en ben vooral benieuwd of die schilletjes tegen mijn stinkende sportkleren zijn opgewassen (ha-ha)
  Ik doe ongeveer drie wassen per week: 1x met beddengoed en handdoeken enzo, 2x met de rest (gewoon door elkaar, sorteren op kleur doe ik niet…)
  Ruikt je huis tijdens het drogen wel naar geur die je erbij doet? Dan ga ik zeker voor dennen!!

  Reageren
 3. Linda Bestebreur

  Ik heb wel eens eerder een review gelezen en ben eigenlijk wel enthousiast (waarom ik het dan nog niet gekocht heb? geen idee!), dus ik doe mee aan de winactie! :)
  Ik zou graag lavendel willen winnen, dat vind ik zo’n lekkere geur! (vooral als het nat is, ik bezorg post bij mensen die lavendel in de tuin hebben en als het dan heeft geregend ruikt het zó heerlijk, die geur wil ik ook wel in mijn was, jummie!) Ik weet eigenlijk niet hoe vaak ik de was doe in de week haha, gewoon als de wasmand vol is haha! We zijn met z’n tweeën, maar ik denk dat ik toch wel twee keer in de week ongeveer was. (wit en bont dan allebei één was, soms twee als ik het beddengoed was bijvoorbeeld) (oké, nu is iedereen happy dat ‘ie dit weet)

  Reageren
 4. HendericaV

  Wat leuk, ik ben erg benieuwd naar Seepje, dus doe graag mee :). Ik ga voor de geur Orchidee. (ik doe de was gemiddeld zo’n 2x per week).

  Reageren
 5. sammy wisniewski

  Ik zou graag de orchidee geur willen winnen :)
  hoe vaak ik was… hmm stiekem niet zo heel vaak… meestal doet mn vriend dat :p #goedgeregeld

  Reageren
 6. Marion

  Tof! Ik doe graag mee. Lijkt me eng om mee te wassen. Ik denk dat ik de hele wasbeurt voor de machine blijf zitten om niet te kijken of al mijn kleren bruin of aan stukken gereten worden. Dan de geur… Uh… Oh jee… Doe mij maar orchidee :-)

  Reageren
 7. Liselore

  Ik draai 1x tot 2x in de week een wasje (30 gr. voor kleding en 60 gr. voor handdoeken/beddengoed). Ik heb een gruwelijke allergie voor (de chemische ditjes en datjes in) wasmiddelen en gebruik sinds een paar jaar een ecologisch wasmiddel waar ik geen uitslag van krijg. Maar die ruikt dus niet zo lekker… Deze schillen van Seepje lijken me een mooi alternatief en als het dan ook nog eens met orchidee-olie komt. Dat wil ik wel heel graag proberen :)

  P.S. Ik laat de eerste letter van mijn achternaam achterwege, volgens mij komt mijn voornaam niet zo heel erg vaak voor ;)

  Reageren
 8. Tamarah

  Wat ontzettend leuk dat jullie dit mochten uit testen. Ik was ongeveer 2x per week. Ik was al een poosje benieuwd naar dit wasmiddel. Heb er ook al eerder een artikel aan gewijd maar heb het nog nooit geprobeerd :). Ik ben erg nieuwsgierig naar de dennen geur.

  Reageren
 9. Krista Groningen

  Hee wat een leuke winactie! Ik wil de schillen al een tijdje uitproberen en vergeet het steeds.
  Ik draai wel 8 wassen in de week met 2 kleine kinderen. Dus als dat milieuvriendelijker kan scheelt dat een hoop. Als geur ga ik voor lavendel, lekker rustgevend na al dat werk. ;)

  Reageren
 10. Robin Teunissen

  Dit klinkt zó leuk!
  Ik doe ook mee met de winactie, maar dan voor mijn moeder :-).
  Als ik het goed heb wast ze 4 per week.
  Ik denk dat ze lavendel wel lekker vind ruiken, gokje.

  Ik vind het vooral erg leuk om zo’n nog niet zo bekend product uit te testen, vooral omdat het zo goed is voor het milieu!

  Reageren
 11. Anne

  Ik ben denk ik een van de weinige mensen op deze wereld dól op wassen. Ik vind het geluid van de wasmachine gezellig, ik vind het fijn dat er dingen schoon worden terwijl ik wat anders kan doen, ik vind het leuk om die natte kleren op te hangen en dat de hele kamer naar robijn ochtendfris ruikt. Het liefst zou ik elke dag wassen, maar ik wacht altijd keurig totdat ik de wasmachine vol kan gooien (een soort van ‘ik kan elke dag wel cake eten, maar ik wacht tot ik iets te vieren heb anders ben ik straks tonnetjerond’). Ik weet dat dit een beetje raar is, maar het is toch fijn dat ik uit een klusje zo voor geluk kan halen?
  De volgende was draai ik graag met orchidee dennetjes!

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Hahaha, daar word ik heel erg vrolijk van. De volgende keer dat ik geen zin heb om de was te doen ga ik jouw berichtje nog een keertje lezen. :)

   Reageren
 12. Anne-Fleur K.

  Leeuk! Ik ben erg benieuwd, zou ’t graag eens willen proberen! Lavendel klinkt wel erg goed, en hoe vaak wassen.. een keer in de 2 weken, soms vaker als al onze handdoeken enzo op zijn of als er beddegoed is:-)

  Reageren
 13. Jessica

  Hier ben ik al een tijd nieuwsgierig naar! Ik zou dan lavendel willen proberen.
  Gemiddeld doe ik 2x in de week bij mijn studentenkamer de was en in t weekend nog 2 a 3 keer bij mijn vriend de was. En als mijn vriend de was doet, krijg ik o.a. gekrompen broeken, van mij mag ie de was niet meer doen! :P

  Reageren
 14. Maja D

  Ik zou voor lavendel gaan. Ik woon wel in België, maar heb een schoonbroer in Utrecht. Mag die dan als postbode dienen?
  Wij wassen 2à3keer per week denk ik, eigenlijk doet de vent dat meestal, dus ik let er niet zo op :-)

  Reageren
 15. Ellen V

  Ik ben benieuwd naar dit product. Best grappig de was doen met schillen!
  Beetje wisselend hoe vaak ik de was doe. Meestal 2x per week.
  Lavendel lijkt me een lekkere geur voor de was.

  Reageren
 16. Jessica van R

  Dit zou ik graag uit willen proberen. De geur orchidee spreekt me het meest aan (mijn ecover wc reiniger ruikt al naar dennen, ik zou het raar vinden als mijn wasgoed naar wcpot ruikt en van lavendel hou ik niet). Ik was zo’n 3x per week.
  Ik hou overigens ook van wassen. Heerlijk als het schoon uit de machine komt, de wasmand bijna leeg is en het huis naar fris wasgoed ruikt! Strijken en opvouwen vind ik dan weer niets aan ;-)

  Reageren
 17. Nancy C.

  Oeeeh! Ik ben zó benieuwd naar deze wasnoten(schillen)! Ik zou supergraag meedoen en kies voor de heerlijke geur lavendel. Dan word ik bij iedere wasbeurt herinnerd aan mijn bruiloft :) Ik was altijd al verliefd op lavendel en die geur, maar dankzij mijn bruiloft is het elke keer een instant flashback. Nou goed, ik ratel maar weer door. Jullie willen graag weten hoe vaak ik was? Dat is zó verschillend. Laten we zeggen 2 wassen per week, want ik probeer zo veel mogelijk in één keer een grote was te draaien. Ook dát is beter voor het milieu en ik help graag een handje :)

  Reageren
 18. Ingrid F

  Dat klink als een interessant spulletje! Dat zou ik wel willen winnen in de geur orchidee. Ik heb eerlijk gezegd nog nooit geteld hoe vaak wij met zn tweeën de was doen, maar sowieso minimaal 1X de handdoeken. De rest wanneer nodig, ik denk gemiddeld wel 3 wasjes per week.

  Reageren
 19. Margriet

  Wat een bijzonder product. Dat lijkt me geweldig om eens uit te proberen. En wie weet wel aan verslaafd te raken. Mijn man en ik doen de was meestal op zaterdag. Ik sorteer de was vaak op de badkamer en dan doet hij het in de wasmachine. Hij hangt de was op en als het droog is zet hij de mand met schone was weer boven. Dan ruim ik het netjes op en strijk eventueel een blouse of rok. (Ik heb een hekel aan strijken). De geur lavendel lijkt me erg lekker, ik doe graag mee met de winactie.

  Reageren
 20. Leoni H

  Jaaa! Ik wil deze zo graag eens proberen! Ik heb hem mijn schoonmoeder kado gedaan voor haar verjaardag, maar ben zelf nu ook erg benieuwd! Ik draai ongeveer 3 wasjes per week (dat is geloof ik best veel voor 2 personen, maarja mijn vent is automonteur dus zijn kleding is elke dag vies, en ik rook, dus mijn kleding stinkt elke dag :-P haha)
  Dit huis kan dus wel wat milieuvriendelijkere wasstrategieen gebruiken!

  Liefs Leoni

  ps: Ik ben heeeeeel benieuwd wat voor manier jullie dit keer bedenken om de winnaar te kiezen :-D

  Reageren
 21. Meinke

  Goedemorgen Team Confetti,
  Wat een toffe actie waaraan ik heeeeel erg graag mee doe. Hier in het dorp hebben wij een heuse natuurwinkel maar helaas nog geen Seepje aangetroffen. Zo jammer…
  Nu ben ik aan het verhuizen, blijf in hetzelfde dorp wonen ;], en krijg a.s. woensdag eindelijk een nieuwe wasmachine. Niets beter dan met Seepje mijn wasmachine in te wijden!
  Ik was meestal drie wassen in de twee weken [maar als de hond of de kat hebben gespuugd op de bank oid wordt het wassen natuurlijk meer].
  Qua geur laat ik mij verrassen :]
  Lieve groet Meinke [van S.]

  Reageren
 22. Renske vd Velde

  Oeh ik zou echt heel graag die met orchidee proberen. Ik ben nu aan het experimenteren met zelfgemaakt wasmiddel omdat dit ook beter is voor het milieu (heb er nu gemaakt met sinaasappelgeur!).

  Ik ben nog een studentje die braaf de was bij mijn moeder afgeeft, maar voor experimentjes met milieuvriendelijke middels om de was te doen ben ik altijd in! (En dat vindt mijn moeder ook helemaal niet erg ;) )

  Reageren
 23. Kayleigh G

  Toffe actie! Ik zou graag Seepje Orchidee proberen. Ik hoef gelukkig maar twee wasjes per week (ok, soms drie of vier omdat ik de week ervoor echt geen zin had) te draaien, maar wat zou ik die graag iets milieuvriendelijker maken!

  Reageren
 24. Daisy van Mil

  Een beetje “winnerig” (hebberig) word ik er wel van.
  Ik wil de schillen graag een keer uitproberen. Had er al eens over gelezen. Bij ons in het dorp had ik ook al geïnformeerd bij de Wereldwinkel, maar helaas de medewerksters kenden het product niet.
  Momenteel was ik ook met zelfgemaakt wasmiddel (met ouderwetse zeep). Ben een beetje zoekende………
  Denk aan het milieu, kosten, de gevoelige huid van mijn vriend.
  Ik ben erg benieuwd naar de orchidee geur.
  Ja, wat betreft mijn was, kan ik zeggen dat het per week wisselt. Ik spaar de was wel op, we zijn maar met z’n tweetjes.
  Het beddengoed was ik iedere week. Verder kan ik de ene week nauwelijks wassen (hooguit 1 machine) en de week erop (drie machines). Jaaa, ik ben wel een beetje pietleuterig wat betreft sorteren, kleur bij kleur. Is dan weer niet goed voor het milieu en zo omdat ik dan de wasmachine maar gedeeltelijk beladen heb.
  Ik kan dit overigens wel een beetje meer los laten.
  Groetjes

  Reageren
 25. Maaike S

  Ik zou dit graag uitproberen! Ik hou van lavendel dus liefst die geur. Milieuvriendelijker wassen lijkt me een heel goed plan!

  Hoe vaak ik was, ik denk 5/6 wassen in de week waarvan 2 keer luiers (ik ben een wasbare luier hippie). Overigens aanzienlijk meer als voordat ik een kind had.

  Reageren
 26. Ingrid Speijer

  Wat bijzonder zeg, maakt mij wel heel nieuwsgierig. Ik geloof dat ik voor lavendel zou gaan, heerlijk.
  De kerstboomgeur vind ik grappig in de donkere winterdagen, maar niet nu.. :)
  Mooi initiatief hoor, wassen verbruikt al zoveel stroom en water, dit is een mooi milieubewuste aanpassing voor velen! Top.
  O en Olga voor jouw nieuwsgierigheid we draaien ongeveer 3 wassen per weekend. 1 beddengoed met handdoeken en 2 voor de rest ;)

  Reageren
 27. Sytske van der Kooi

  Bij mij staat dit product ook al een tijdje op mijn verlanglijstje! Ik doe zo’n 3 tot 4 wassen per week (we zijn met z’n 2en) Mijn voorkeur gaat uit naar orchidee =) Het onbekende heeft me tot nu toe ervan weerhouden om het te kopen, maar eigenlijk lees ik alleen maar positieve berichten over Seepje. Tijd om het een keer uit te proberen!

  Reageren
 28. Malou T.

  Hee wat leuk! Ik heb nu ecologisch vloeibaar wasmiddel maar ik zou deze ook wel eens willen proberen! Ik was meestal 1x per week kleding en 1x per week handdoeken/beddengoed =] Ongeveer hoor.. vandaag heb ik toevallig ook mijn douche-kleedje, douche-gordijn en nog een bergje handdoeken en theedoeken gewassen dus dan is het een wasje meer in totaal haha. Oh en de geur (ik wilde zeggen ‘smaak’ haha) orchidee lijkt me het lekkerste!

  Reageren
 29. Petra Kr.

  Wat leuk, wassen met schillen, het lijkt mij een superervaring om eens mee te maken en ik doe heel erg graag mee, Zelf heb ik ongeveer 3 tot 4 wasjes in de week, maar het zijn dan geen mega wassen…ik houd niet van wasmanden waar lang was in ligt…Ik zou wel graag de lavendel geur uitproberen, omdat je de nazomer hiermee in huis haalt…

  groetjes Petra

  Reageren
 30. Yvette Boer

  Ik ben nog steeds aan het testen welk ecowasmiddel ik nu het fijnst vind om mee te wassen, dus ik zou deze optie graag willen meenemen in de testfase ;-) Qua geur lijkt de lavendel me heerlijk, die mag ook best een beetje blijven hangen na het drogen! Hier in huis wassen we alleen in het weekend (lager stroomtarief) en dan minimaal 1 was per weekend voor de witte overhemden die mijn vriend dagelijks schoon aan doet naar zijn werk. Verder hangt het van de week af of er nog meer te wassen is, meestal stel ik dat zo lang mogelijk uit, want: wassen = droogrek in huis = droge was om op te vouwen = was om te strijken = mijn minst favoriete klusje :-)

  Reageren
 31. Linda Mouw

  Wat is dit een leuke winactie. Het klinkt als het perfecte wasmiddel en dat zou ik graag een keer willen proberen. De geur Orchidee lijkt me heerlijk. Gemiddeld was ik zo’n drie keer per week, maar ik wil graag naar twee keer per week. :-)

  Reageren
 32. Ingrid S

  Hee Olga en Meike,

  Heel grappig dit! Deze zomer was ik vrijwilliger in Frankrijk in een ‘ecovillage’ (hoe dit zo mooi heet) en daar had iemand het over Seepje (diegene steunde dit bedrijf door middel van crowdfunnding geloof ik). En nu lees ik het bij jullie op de site! Super leuk. Daarom ben ik erg benieuwd naar dit product vooral naar de geur ‘Super fleurig’. O ja, hoevaak ik mijn was doe? Gemiddeld 1x per week.

  Groetjes Ingrid.

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Leuk dat je het zo vanaf het begin hebt gevolgd. Er valt bij deze winactie maar 1 pakje te winnen, dan denk ik dat je orchidee graag zou willen winnen. ;)

   Reageren
 33. sarah-roos P

  We zijn sibds kort met z’n viertjes, dus met een baby en peuter was ik eigenlijk iedere dag (soms zelfs 2x) ik doe al zuinig met wasmiddelen,maar zoiets milieu vriendelijks zou ik wel eens willen proberen! Lavendel lijkt me een fijne geur om de wasmachine mee open te doen : )!

  Reageren
 34. Gelieke S.

  Hoi! :) Ik zou Seepje graag uitproberen. Ik ben een kersverse studente op kamers en kan dus wel iets gebruiken om mijn kleding mee te wassen! Milieubewust bezig zijn vind ik erg belangrijk, maar mijn budget laat het niet altijd toe dat ik (duurdere) milieuvriendelijke producten koop. Ik doe de was nu ongeveer 1 keer in de week, ik zou dus wel meer dan een halfjaar met Seepje kunnen doen! De geur lavendel heeft overigens mijn voorkeur :).
  Groetjes, Gelieke

  Reageren
 35. Debby

  Leuk om te lezen dat jullie hier zo enthousiast over zijn! Ik heb de neutrale versie een tijdje geleden gekocht en ben mwah tevreden.. Voor witte was of niet stinkende was is het echt prima en ruikt de was gewoon schoon, geen geur maar schoon.. Maar fitness of spinning kleding krijg ik hier helaas niet mee schoon als die gedragen zijn op warme zweterige dagen :(

  Reageren
 36. Pingback: Photo diary augustus #5 + kattenbonus! | Team Confetti

 37. baccaratsite

  Looking at this article, I miss the time when I didn’t wear a mask. baccaratsite Hopefully this corona will end soon. My blog is a blog that mainly posts pictures of daily life before Corona and landscapes at that time. If you want to remember that time again, please visit us.

  Reageren
 38. OKBET

  Wow, marvelous weblog structure ! How lengthy have you been running a blog for ? you make running a blog look easy. The whole glance of your web site is fantastic, as neatly as the content

  my home page : okbet online casino

  Reageren
 39. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions……..

  Reageren
 40. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet…..

  Reageren
 41. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…

  Reageren
 42. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep..

  Reageren
 43. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards…..

  Reageren
 44. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep..

  Reageren
 45. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards……

  Reageren
 46. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *