Photo diary januari #1 + kattenbonus

header

De eerste week van januari 2014 zit er alweer op (nouja officieel dan, eigenlijk waren het maar een paar dagen). Ik at een hoop oliebollen, danste onder een discobal en ging erg vaak in bad.

photo_jan_1_2

Vorige zondag besloot ik eindelijk maar weer eens mijn nagels te lakken. De vorige nagellak zat er al twee weken op! Geen krasje of chipje te bekennen, het was alleen een stukje opgeschoven. In dit artikel staat om welke nagellak het ging ;)

photo_jan_1_23

Maandag stond mijn gastartikel bij Beautyill online. Ik deelde een recept voor een lekkere pumpkin spiced latte. Hier kun je het artikel vinden.

photo_jan_1_6

Dit notitie-teeveetje kreeg ik voor Sinterklaas. Hessel maakte een mooie tekening op het voorste blaadje. Dus terwijl ik aan het werk ben achter mijn computer kan ik met een schuin oog ook steeds stiekem een aflevering kijken van ‘de rokende wolf’…

photo_jan_1_4 photo_jan_1_5

Dinsdag was het oudjaarsdag. Het feestje waar we heen gingen was bij Meike en wij waren verantwoordelijk voor de oliebollen. We hebben die taak heel serieus genomen en kochten eerst twee oliebollen om te proberen bij een oliebollenkraam bij ons op de hoek (geen foto van). Ieuw! Vies! Niet gaar, klein en droog. En dus reden we naar de Hornbach voor de oliebollenkraam die vorig jaar erg goed was bevallen. En ja hoor, veeeeeeel lekkerder. Knapperig, groot en heel vet. Precies goed dus ;)

Op internet lazen we dat je oliebollen het beste luchtdicht buiten de koelkast kunt bewaren. Zoals ik al zei namen we onze oliebollentaak heel serieus…

photo_jan_1_7 photo_jan_1_8 photo_jan_1_10

We wonen niet in een heeeeele goeie wijk en dat is rond oud en nieuw altijd het beste te merken. Het begint altijd met van die vuurwerk ‘bommen’ de hele dag waarbij er dikke rookwolken voorbij drijven. De grote knallen werden ondersteund door gezellige hardcore muziek. De knallen werden gevolgd door kleine vuurtjes in de hele straat die door de dag heen steeds groter werden. Vlak naast ons huis was op een gegeven moment het grootste vuur, er gingen hele bankstellen op! Zoals je kunt zien kon mijn camera het grote vuur niet handelen en lijkt het meer op een ufo-landing…

photo_jan_1_11meike en olga

Nieuwjaarsparty bij Meike. Onder een discobal zijn we het nieuwe jaar in gegaan. Met een groep vrienden hebben we gedanst in de woonkamer tot in de vroege uurtjes en het was heel erg leuk! Thanks voor een mooie avond/nacht Meike!

Toen we thuis kwamen was het vuur gedoofd en stond ons huis er nog. Pfff, gelukkig!

photo_jan_1_12

Woensdag werd ik wakker met twee katers. Eentje op mijn buik en eentje in mijn hoofd. Ik voelde me wel beter door Tetkees spinnende lijfje.

photo_jan_1_14

De rest van de dag was lekker lazy. Joggingpakje aan en op de bank series kijken met zijn tweeën. En als avondeten lekker sateh met patatjes besteld. Coccoonen to the max!

photo_jan_1_3 photo_jan_1_9

Donderdag zette ik mijn Lush-shoplog online. Na een dag stevig bloggen ben ik in bad gegaan met Bombardino. Het lijkt net een mislukt gebakken ei maar het was een romige citroengeurende bruisbal. Er zaten ook allemaal stukjes verzorgende boter in zodat ik helemaal glibberig en vettig uit bad klom. Klinkt een beetje vies maar was heerlijk. Helemaal lekker zacht en verzorgd.

photo_jan_1_16

Tom’s broer was die dag met zijn ouders naar het Groninger Museum geweest. En kijk eens wat ze in de museumwinkel vonden? Mijn boek! Ik wist helemaal niet dat hij daar verkocht werd, supertof!

photo_jan_1_19

Vrijdag ging ik weer eens ouderwets met mijn moeder de stad in. Eerste stop: PS!, waar we een dikke punt carrotcake verslonden. Ben je carrotcake-fan? Dan moet je die van PS! in Groningen echt eens proberen!

photo_jan_1_20

Essie in de aanbieding! Aaaa! Toch maar niet gedaan, ik heb al zooooveeeeel. Wel meteen foto gemaakt en vriendinnetjes ingelicht. Dit was trouwens bij de DA aan de Vismarkt in Groningen.

photo_jan_1_15

Mijn favoriete thee was op dus kocht ik nieuwe. So good!

photo_jan_1_21

Gister hadden Heike (van de surpriseparty) en Floor (van de tomatensoep) een nieuwjaarsborrel voor vrienden georganiseerd. Eerst borrelen bij Het Concerthuis, daarna eten bij Het Pakhuis en tot slot toch nog een drankje bij Der Witz. Het was ONTZETTEND gezellig (en lekker).

photo_jan_1_22

Omdat we nog een hele stapel agenda’s over hadden (oepsie) nam ik ze mee naar de nieuwjaarsborrel om uit te delen. En toen waren er toch nog twee over…

Dus bij deze een zeer spontane winactie! Heb je nog geen agenda voor dit jaar (of ken je iemand die er nog dringend eentje nodig heeft of verdient?) en wil je graag een mooie teamconfetti-agenda (weggeven)? Laat dan een reactie achter bij de comments. De eerste twee die reageren gaan ervandoor met een mooie agenda! Je hoeft er verder niets voor te doen, je mag alleen echt nog geen agenda hebben. En natuurlijk als een van de twee eersten deze blogpost te lezen ;).
We gaven de agenda al eerder weg in een winactie. Kijk hier om foto’s van de binnenkant van deze zelfgemaakte (!!) agenda te bekijken.

KATTENBONUS!

photo_jan_1_1

Reflecties of schaduwen vangen is Tetkees’ zijn favoriete bezigheid (naast eten).

photo_jan_1_13

En slapen IN bed natuurlijk…

photo_jan_1_17 photo_jan_1_18

Maar als wij gaan slapen moeten de poesjes op de gang naar hun eigen mandje. Dit beginnen ze door te krijgen en daarom hebben ze mooie verstopplekjes gevonden…
***

Nog een hele fijne zondag en tot volgende week!

Vind je het leuk om te volgen wat Meike en ik de hele week uitspoken? Volg ons dan op instagram. Wil je liever weten wat de katjes de hele week doen? Volg dan Mo en Tetkees op instagram.

REACTIES:

 1. sanne

  super leuke foto diary!!
  woow gewoon banken in de fik.. is dat iets nieuws of zo:p

  en die agenda is echt leuk dus ik dacht ‘hup gelijk reageren’. super handig voor school en planningen.

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Gefeliciteerd Sanne, de eerste agenda gaat naar jou!
   En dat van die bankstellen is helaas niet nieuw dit jaar bij ons, gebeurde vorig jaar ook al. Volgens mij sparen ze de spullen die weg kunnen het hele jaar op om met oud en nieuw op het vuur te kunnen gooien…

   Reageren
 2. Josianne

  Oehh, ik heb al een hele mooie agenda, maar m’n zusje is bijna jarig dus dan kan ik hem mooi cadeau geven! (zij is drama met plannen haha). Wel vervelend dat jullie in zo’n onrustige wijk wonen. Lijkt me heel eng om de hele dag rook en bankstellen in de fik te zien staan…

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Feliciteer je zusje van me want de tweede agenda gaat naar jullie!
   En het is gelukkig maar een dag, de rest van het jaar merken we er weinig van ;)

   Reageren
 3. Eva van rijssen

  Heerlijk wakker worden op zondagochtend met al die leuke photo-diaries! Helemaal leuk met een win-actie! Joeehoeee! Zo kunnen we er komende week wel weer tegenaan! :)

  Reageren
 4. Danielle

  Wat een reeks foto’s! Heel leuke en heel foute, wat een drama in de wijk! Ik meld mij bij deze voor die fijne agenda! Heel fijn om dit jaar mee door te komen!

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Helaas Danielle, de agenda’s zijn al vergeven. In het najaar maken we weer een nieuwe voor 2015 die we gaan verkopen in onze toekomstige shop. En natuurlijk gaan we er dan weer een paar weggeven aan onze trouwe lezers :)

   Reageren
 5. Linda

  Fijn dat het goed gegaan is met oud en nieuw bij jullie in de wijk! Dansen onder een discobal lijkt me helemaal prima! :) Klinkt als een heerlijke week!

  Reageren
 6. Elisse

  Fijn overzichtje! Wel eng hoor, die oudjaarvierende buurtbewoners bij jullie! Wat leuk dat je een eigen boek hebt! Dat wist ik helemaal nog niet eigenlijk, hihi :)

  Reageren
 7. Spinal Specialist Near Me

  In the photo diary published on teamconfetti.nl, readers were treated to a delightful display of adorable feline friends shared by the author in the January 1 entry. From the sharp gleam in their bright eyes to the soft and silky texture of their fur, these cats were captured in stunning detail.

  Reageren
 8. Dental Crowns Chatswood

  This article by The February Fox provides helpful tips and inspiration for creating a refined Super Bowl party tablescape. The author suggests incorporating festive touches such as football-themed place cards, playful napkins, and popcorn-filled mason jars to add a fun element to the table.

  Reageren
 9. High end builders Perth

  Team Confetti’s January 1 cat diary blog post is indeed a delightful read, filled with adorable feline photos that are nothing short of Instagram-worthy, showcasing the playful and cuddly side of cats, a sight that is enough to melt any cat lover’s heart.

  Reageren
 10. Electrician Neutral Bay

  Team Confetti’s photo diary for January 1st is a captivating collection of feline-themed shots that are sure to delight any cat-lover. From close-ups of adorable whiskers to snapshots of cute and curious poses, this photo diary is a treasure trove of charming and playful imagery.

  Reageren
 11. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards..

  Reageren
 12. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary………

  Reageren
 13. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards……

  Reageren
 14. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep………

  Reageren
 15. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep..

  Reageren
 16. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *