100 volgers + winactie!

header

Joepie de poepie! We hebben 100 volgers op Bloglovin! Om trouwe lezers te bedanken en nieuwe lezers te verwelkomen hebben we iets moois voor jullie gemaakt: een custom made Team Confetti Agenda voor 2014!

Zelf zijn we nog steeds gek op papieren agenda’s. We slepen ze overal met ons mee naartoe. We zetten al onze afspraken en geheugensteuntjes erin. En hoe langer we hem hebben, hoe persoonlijker hij wordt.

We verloten vijf agenda’s, hier alvast een sneak peek van hoe hij eruit ziet:

agenda_25

Elke week een dubbele pagina met genoeg ruimte voor al je afspraken. En elke week een nieuwe achtergrond en een nieuw inspiratieplaatje, afkomstig van onze blog.

agenda_14

Linksboven hebben we ruimte over gelaten om je ‘blessings’ van de afgelopen week neer te pennen. Zo is het nog leuker om na een jaar door je agenda te bladeren en te lezen wat voor moois je hebt meegemaakt.

agenda_33

Rechtsboven is ruimte voor notities gehouden. En aan het einde van elke maand zijn er twee pagina’s gereserveerd voor notities. Je hebt nooit teveel ruimte voor notities toch?

agenda_41

Een aantal van de leuke achtergrondjes hebben we zelf gemaakt. Dit is er bijvoorbeeld een van. De rest hebben we na flink speuren van internet geplukt en aangepast zodat deze geschikt was voor de agenda. Doel is om volgend jaar genoeg materiaal te hebben om een hele agenda met eigen materiaal te vullen!

agenda_10

Wat moet je doen om deze five-of-a-kind agenda te winnen?
1. Volg ons op Bloglovin (en Facebook, als je dat leuk vindt). Volg je ons al? Doe dan alleen stap 2.
2. Laat hieronder in een comment weten dat je mee doet en wat je ons leukste artikel tot nu toe vindt. Ook zouden we graag weten wat jullie nog missen op onze blog, qua artikel onderwerp. Zo weten we wat jullie leuk vinden en kunnen we daar iets mee doen.

Je hebt een week lang de tijd om mee te doen. Dus op maandag 7 oktober om 00:00 sluit de winactie en op 8 oktober maken we de winnaars bekend. Ook zullen we de winnaars een emailtje sturen.

Groetjes van Team Confetti:
Meike & Olga

REACTIES:

 1. Tamara

  Wat een leuke winactie! En wat cool dat jullie een eigen agenda hebben gemaakt!

  Mijn favo artikel(en) zijn toch wel de kittenupdates! Ik vind die zo leuk, Tetkees en Mo zijn zooooo lief!

  Reageren
 2. Aline

  WAT! Jullie maken gewoon even je eigen agenda, HOE TOF IS DAT! Hij ziet er ook nog eens supermooi uit zeg, jeetje! Ik doe niet mee want ik heb al een agenda van vriendlief gekregen en als ik die inruil kan ik opzoek naar een nieuw onderkomen. Nee grapje. Anyway, gefeliciteerd met jullie 100 volgers! Sowieso verdiend! Op naar de 1000? ;)

  Reageren
 3. 1-2-nurse

  Wat een gave agenda met vrolijke kleurtjes, daar hou ik van!

  Mijn favoriete artikel is de diary van augustus, zomers en kleurrijk!

  Ik zou het leuk vinden om te weten hoe je een idee in je hoofd omzet naar die mooie, unieke doodles!

  Reageren
 4. Eva Leek

  Enorm leuk!! Hij is echt awesome! Ik vind het leukst de diary’s, daar kan je dingen zien uit jullie leven :] dat vind ik echt leuk om te lezen als ik bijvoorbeeld thuis kom uit school, of in het weekend lekker niets aan het doen ben :] xx Keep up the good work!

  Reageren
 5. DQ

  Gefeliciteerd! En onwijs leuke agenda, mooi gedaan. Ik volg jullie nog niet zo lang, dus zou niet weten wat het leukste artikel is. X

  Reageren
 6. Grietje

  Hallo Meike en Olga, wat een prachtige agenda!. Kan ik hem ook bestellen als ik hem niet win?
  Al jullie blogs zijn leuk vooral de nagel updates.

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Hoi Grietje,
   Omdat er afbeeldingen in staan waar wij geen rechten over hebben, kunnen we hem niet verkopen. Volgend jaar hebben we waarschijnlijk genoeg eigen materiaal om de agenda te vullen zodat hij wel verkocht kan worden. Nu heb je daar nog even niks aan natuurlijk, maar hopelijk zien we je volgend jaar terug! En wie weet, misschien win je hem wel!

   Reageren
 7. Linda

  Superleuk! Ik doe zeker mee! (:
  Ik vind de kittenupdates altijd erg schattig, maar mijn favorieten zijn toch wel de artikelen van de maandag om goed en geïnspireerd de week te beginnen én die van de vrijdag om het weekend in te luiden! (:
  Op naar de 200 volgers!

  Reageren
 8. Karlijn

  Wow, supervet! Het zijn er nu alweer 101 :) Ik ben blij dat ik er één van ben, want jullie blog is gewoon super leuk! Ik doe heel graag mee, want man o man wat ziet die agenda er leuk uit :)
  Origineel gedaan, en nog leuker dat er maar 5 bestaan. Zetten jullie er dan wel je handtekening in, dan wordt hij nog exclusiever :)

  Reageren
 9. Pingback: Webshoplove: H&M home | Team Confetti

 10. Pingback: Gastartikel: Free download bij 2 Zielen 1 Gedachte | Team Confetti

 11. Sahar

  Oeh wat een leuke manier om te vieren dat jullie 100 volgers hebben! Ik sta er al een tijdje tussen :-) en vind de DIY’s erg leuk, en de maandag en vrijdag artikelen ook. Als ik iets mis, dan is het misschien recepten of meer met eten, omdat ik daar erg van hou! Maar ga vooral zo door, ik blijf jullie met veel plezier volgen hoor.

  Reageren
 12. Pingback: What I love friday #15 | Team Confetti

 13. Elisse

  Ik doe graag mee, die agenda ziet er geweldig uit, en ik heb er nog geen voor 2014 dus zou een welkome gift zijn (zeker aangezien ik het geheugen van een vergiet heb en álles vergeet!) ;-)

  Reageren
  1. Elisse

   Oh en ik vind eigenlijk bijna al jullie posts fijn om te lezen. Om mijn top 3 favoriete artikels dan toch maar eruit te pikken: de kitten updates (duh!! wie niet!!), hidden treasures (kringloopschatten <3) en doodles (jaloers op tekentalentjes!) :) Ik volg jullie nu ook op Facebook!

   Reageren
 14. Kathleen

  100 volgers op Bloglovin’ en minstens eentje via Feedly, want zo volg ik jullie site. Telt dat ook? ;)

  In ieder geval, mijn favoriete artikels zijn de kitten updates! Surprise, surprise. Dat komt gewoon omdat ik rond dezelfde tijd twee kittens in huis heb gehaald. Het is geweldig om te zien hoe Tetkees en Mo groeien en hetzelfde soort kattenkwaad uithalen als Vince en Nelson. :D

  Oh! En de getekende Liebster Award blogpost vond ik ook helemaal geweldig!

  Reageren
 15. Pingback: Win de Team Confetti Agenda – Laatste kans! | Team Confetti

 16. Syl

  Super trots op jullie blog!
  De doodles en “fashion blogs” vind ik het tofst, al zijn alle stukjes leuk om te lezen.

  Gefeliciteerd met jullie 100+ volgers, op naar de 1000!

  Ook ontzettend leuke actie, de agenda gun ik andere mensen, wel wil ik jullie graag laten weten hoe geweldig jullie het doen.

  Cheers ladies! x

  Reageren
 17. Monique

  Ooeh. Beetje laat maar ik doe graag mee! Ik volg jullie natuurlijk allang op Bloglovin. Ik vind jullie creatieve blogs het allerleukste, maar eigenlijk lees ik al jullie artikelen graag gewoon om de leuke schrijfstijl! Ik mis eigenlijk niets en mag ik even zeggen dat ik jullie achtergrond zo ontzettend vrolijk vind.

  Reageren
 18. ellen

  Hi meiden! Bedankt Meike voor het volgen van mijn blog op instagram, ik ben jullie ook gaan volgen! En zag deze winactie. Eigenlijk wil ik toch een kansje wagen om die mooie agenda te winnen! Ik heb er eentje van kruidvat die bijna uit elkaar valt, en dat is niet zo handig met dagelijks gebruik haha!

  Wat ik mis op jullie blog? Weet ik nog niet, ik ga jullie sowieso volgen, jullie blog heeft een vrolijke en eigenwijze uitstraling, dat spreekt me aan :)
  Liefs

  Reageren
 19. Liliane

  Hoe krijg ik het voor elkaar om te laat te zijn om mee te doen met deze winactie. BOOHOO.
  Dan kan ik alleen nog maar zeggen dat het een hele toffe agenda is en dat ik de kittenupdates en de photo diary erg leuk vind!

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Ik denk dat wij en de anderen hier het wel door de vingers kunnen zien dat je 38 minuten te laat was. Ik kan het alleen maar waarderen dat je om half een s’nachts nog op onze blog te vinden was. Je gaat straks gewoon mee de grabbelton in!

   Reageren
 20. Pingback: Photo diary januari #1 + kattenbonus | Team Confetti

 21. Pingback: Team Confetti Agenda update #1: Patroontjes | Team Confetti

 22. tatijana

  Let’s face it, weed can be a little intimidating. There’s all kinds of lingo involved buy weed packs, and there are so many strains to choose from that unless you have an experienced
  friend with you, buying weed can be really overwhelming.

  Reageren
 23. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet..

  Reageren
 24. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions……

  Reageren
 25. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep……….

  Reageren
 26. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards……….

  Reageren
 27. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary……..

  Reageren
 28. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep………

  Reageren
 29. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards..

  Reageren
 30. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary….

  Reageren
 31. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *