O zo mooi – Tassen

header

Ik ben wel weer toe aan een mooie nieuwe tas. Er is echter 1 probleem, mooie tassen zijn duur en ik ben een krent. Maar kijken kan geen kwaad toch? Dit zijn mijn favoriete tassen!

frame
Oh zo mooi, maar geen idee van welk merk deze tas is…iemand enig idee?

*

nanamica
Mooie kleur en leuk model, rugzak van Nanamica

*

idk4
Ah, zo leuk! Gelukkig weet ik het merk hier ook niet van,
omdat ik anders met een zeer onpraktisch tasje opgescheept zou zitten.

*

idk
Mooi en simpel. Ik denk wel dat ik ‘m extra mooi vind door de combi met de rode kleren.

*

persephoni
Wauw, erg tof tasje van Persephoni.

*

idk2
Handig? Nee, maar wel erg leuk!

*

kotur
Leuk tasje van Kotur

*

chyome
Deze van Chiyome is mijn nummer 1. Groot genoeg. Neutraal, maar toch bijzonder ontwerp.

*

tesselate
Geometrische rugzak van Tessellate

*

ilja
Gaaf blauw tasje van Fleet Ilya

*

daks
Mooi ontwerp van Daks

*

Weten jullie nog een goed adresje voor mooie, maar betaalbare tassen?

REACTIES:

 1. Dina

  Het is voor mij allemaal net iets te… ja, te wat eigenlijk (te zichtbaar? opvallen?)? Ik hou van simpele tassen. Het appeltasje vind ik trouwens wel geweldig, al zou ik niet weten of zelfs alleen mijn telefoon daar wel in past.

  Reageren
  1. Meike Bericht auteur

   Haha, nee het zijn geen subtiele tasjes, ik hou ervan om een statement tas te dragen, omdat mijn stijl verder niet heel erg uitgesproken is.

   Reageren
 2. Lilian

  Ja, dit probleem heb ik ook. Ik zoek eigenlijk een nieuwe schooltas waar mijn laptop (11″) net inkan, maar ik kan echt nergens een leuke vinden voor een normale prijs.
  Die gouden appel vind ik wel erg leuk!

  Reageren
 3. Linda

  Helemaal niet mijn smaak… Ik vind het groene tasje wel heel erg leuk! Ik heb zelf een blauw met grijze erg grote praktische rugzak van Dakine. Deze rugzakken zijn wel wat duurder (althans, rond de €70 á €80, ligt aan het model en de grootte van de tas; en mijn budget is laag dus vind ik ze duur, het valt best mee voor een tas volgens mij) maar ze zijn heel stevig en er kan lekker veel in! Ze zijn er in hippe kleurtjes en patroontjes volgens mij ook, mijn blauwe is redelijk opvallend voor mijn doen. Ik hou meer van simpele tassen…
  Converse-tassen blijven ook mijn favoriet, en ik heb zelf ook een kleine schoudertas van Pip de Montaigne, maar die zijn ook rond de €70… Hoewel ik ‘m met een beetje mazzel meenam voor de helft… :)

  Reageren
 4. T

  uuuh daar zitten mooie bij. Ik heb mijn oog laten vallen op een marc jacobs tas en geen een tas kan daaraan voldoen. tot die tijd doe ik het met mijn canvas tas

  Reageren
 5. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet.

  Reageren
 6. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions.

  Reageren
 7. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep……….

  Reageren
 8. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards……….

  Reageren
 9. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary….

  Reageren
 10. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…

  Reageren
 11. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep………

  Reageren
 12. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards………

  Reageren
 13. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *