Origami paaskuikens voor HEMA.nl!

Creatief met kuikens, dat was ik een paar weken geleden. Want ik maakte van simpele gele servetjes, hele schattige kuikentjes voor op de paastafel. Je kunt er een verrassing instoppen én ze hebben grappige googly eyes. En heel simpel zelf te maken!

origami kuiken

Kijk nou! Veel schattiger dan een normaal servetje op je ontbijtbord toch? En een goede reden om snel iets leuks in elkaar te knutselen. Je kunt er ook nog iets lekker instoppen, kijk maar:

paaskuikens hema 2

Even tussen jou en mij: het papieren tafelkleed dat ik gebruikte als achtergrond voor deze foto’s is óók van HEMA. En volgens mij is ie alleen te koop voor de paasdagen, dus als je er nog eentje wil hebben moet je nog even naar de winkel rennen.

paaskuikens hema

Als je ook zo’n gezellig kuiken kliekje wil maken, klik dan hier om naar het bijbehorende blogartikel te gaan. Ik maakte een gif animatie met een uitgebreide beschrijving, dus dat moet echt goedkomen. Op het HEMA hoofdkantoor schijnen ze te hebben gegild van blijdschap bij het zien van deze kuikens en daar zijn ze een hoop leuks gewend (ik bedoel, ze werken bij HEMA). Crowd pleaser dus!

♥♥♥

Ik heb nog veel meer leuke blogartikelen voor HEMA geschreven, dit zijn mijn favorieten:
Ben je toe aan een houder waar al je washi tape in past? KLIK HIER.
Vind je dat enveloppen wel wat vrolijker kunnen? Ik ook! KLIK HIER.
Heb je nog kruidnoten over en wil je daar een milkshake van maken? KLIK HIER.

Wil je weten hoe je een mooi gouden hagelslag-kussen maakt? KLIK HIER.
Wil je je ordners in een nieuw jasje steken met een free printable? KLIK HIER.

En heb je mijn eerste HEMA DIY met memoblaadjes en photo props gemist? KLIK HIER.

♥♥♥

REACTIES:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *