DIY washi tape houder voor HEMA.nl!

Het kan zijn dat je deze DIY al voorbij hebt zien komen, want HEMA heeft dit artikel op zo ongeveer al haar kanalen voorbij laten komen (jaja, zelfs HEMA France vond het mooi). Maar zo niet, dan bij deze. Ik maakte een DIY washi tape houder! En eigenlijk is het ook nog een opberger. En je kunt die 100 tape-jes ook nog meteen gebruiken, want er zit ook nog een kartelrandje aan. I guess it’s amazing…

diy washi tape 2

En dit is ‘m dan, de koning van alle washi tape houders! Hij zit verstopt in een ontzettend leuk ladenkastje van karton. Superhandig, want in de andere twee lades heb ik etiketten, stickers, een schaar en een hole puncher zitten. Allemaal dingen die ik dagelijks gebruik om bestellingen uit mijn webshop mee in te pakken.

diy washi tape 1 diy washi tape 3 diy washi tape 4

Het ontwerp van deze diy had wat voeten in de aarde, maar door veel uit te proberen en de bouwmarkt onveilig te maken, heb ik een overzichtelijke en praktische manier gevonden om hem te maken en dat heb ik zo helder mogelijk proberen uit te leggen. Lees voor de instructies en alle benodigdheden het volledige artikel op HEMA.nl.

♥♥♥

Lees ook mijn andere artikelen voor HEMA:
Vind je dat enveloppen wel wat vrolijker kunnen? Ik ook! KLIK HIER.
Heb je nog kruidnoten over en wil je daar een milkshake van maken? KLIK HIER.
Wil je before & after foto’s van mijn woonkamer make-over bekijken? KLIK HIER.
Wil je weten hoe je een mooi gouden hagelslag-kussen maakt? KLIK HIER.
Wil je je ordners in een nieuw jasje steken met een free printable? KLIK HIER.
Wil je weten wat voor tips ik heb op het gebied van care packages? KLIK HIER.

Wil je weten wat er allemaal in een lekkere Hugo cocktail gaat? KLIK HIER.
Wil je mijn lekker-slapen-tips lezen en schattige foto’s van MO bekijken? KLIK HIER.
Wil je mijn DIY met punaises en kurkbord lezen en de printable downloaden? KLIK HIER.
En heb je mijn eerste HEMA DIY met memoblaadjes en photo props gemist? KLIK HIER.

♥♥♥

REACTIES:

 1. Marieke

  Ik vind deze echt heel erg tof. Ik denk zelfs dat het mijn favoriet is van de artikelen die je voor Hema hebt gemaakt. Wat wel jammer is dat ik zoveel washi-tape heb dat ik wel iets van 10 van dit soort dozen nodig heb om alle washi zo op op te bergen haha en dat lijkt mij weer een beetje teveel ?

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Wooooow, holy shit, zoveel tape! En heel erg bedankt, ik was er zelf ook wel heel erg trots op en ik ben blij dat ik niet voor iets makkelijks ben gegaan. Ik had de opdracht om iets met ‘organizen’ te doen en het duurde heel lang voordat ik hierop kwam, haha. Persoonlijk vind ik de DIY photo booth (het allereerste artikel voor HEMA) misschien wel nog leuker. Maar dat komt denk ik omdat ik zo gelukkig was dat ik voor HEMA mocht gaan werken. En Tom en Tetkees deden ook mee. :)

   Reageren
 2. Linda

  Wat is dit leuk! . Volgens mij kan ik mijn washi tape hier goed in kwijt, dus ik ga maar eens beginnen aan het verzamelen van alle benodigheden, vind het echt heel knap dat je dit bedacht hebt, het is een super goed idee.

  Reageren
 3. Geertruurzaam

  Super leuk!
  Maar wat nou als er in het midden een rolletje tape op is? Mij kennende zou het eeuwig duren vóór ik de andere tapes zou verwijderen om het lege rolletje er af te halen! Terwijl dat toch veel minder tijd kost dan telkens in je bak met tape graaien en er het beginnetje weer lospeuteren :-)

  Reageren
 4. Souad

  Hoi hoi,

  Vind t een leuk idee! Wilde graag weten hoe te maken, maar helaas niet kunnen vinden met de link die je aangeef :(

  Heb je nog een ander link of ergens uitleg van de diy van hierboven. Thankxx

  Gr. Souad

  Reageren
 5. Pingback: Awesome DIY Craft Room Organization Ideas To Steal Right Now! - Heart Handmade uk

 6. Penny deRoco

  I would love to purchase or make this 3 drawer washi tape holder. Is there a way to get instructions or details in English?

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *