Cactus jungle voor HEMA.nl!

Guys. Ik hou van cactussen. Met name omdat ze er grappig uitzien en héél erg weinig verzorging nodig hebben. Ze kunnen heel lang hetzelfde blijven, opeens bloemetjes krijgen of een idiote houding aannemen omdat ze de zon proberen te aanbidden. Dus toen ik iets met cactussen mocht doen voor de HEMAblog deed ik een dansje. Vooral toen ik erachter kwam dat ze anti-prikker handschoenen verkochten…

cactus jungle 1

Het eindresultaat zag er zo uit. Cactussen, glitterletters, houten jungle diertjes, een scaloped edge, het zit er ALLEMAAL in. Hieronder een kleine sneak peek van hoe ik te werk ging:

cactus jungle 2 cactus jungle 3 cactus jungle 4

Owwww, die giraffe is zo lief! En de glitterletters zijn eigenlijk stickers, erg makkelijk om aan een prikker te bevestigen dus! Voor verdere instructies en benodigdheden (daar zitten ook die magische anti-prikker handschoenen tussen), klik hier om de blog in zijn volledigheid te lezen.

♥♥♥

Ik heb nog veel meer leuke blogartikelen voor HEMA geschreven, dit zijn mijn favorieten:
Ben je toe aan een houder waar al je washi tape in past? KLIK HIER.
Vind je dat enveloppen wel wat vrolijker kunnen? Ik ook! KLIK HIER.
Heb je nog kruidnoten over en wil je daar een milkshake van maken? KLIK HIER.

Wil je weten hoe je een mooi gouden hagelslag-kussen maakt? KLIK HIER.
Wil je je ordners in een nieuw jasje steken met een free printable? KLIK HIER.

En heb je mijn eerste HEMA DIY met memoblaadjes en photo props gemist? KLIK HIER.

♥♥♥

REACTIES:

  1. Dina

    Oh ja, handig inderdaad om een handschoen aan te trekken als je cactusjes gaat verpotten. Pfff, daar heb ik me dus laatst even flink in vergist. :’)

    Reageren
  2. Linda

    Wat is dit omtzettend leuk. Ik heb ook veel cactusjes en vetplanten in huis,dus ga even kijken op het Hema blog, hoe je dit gedaan hebt….maar voor ik wat ga doen, ga ik eerst op handschoenen jacht ;-)

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *