DIY prikbord quote voor HEMA.nl

Woohoo! Er is weer een blogartikel van mij op de hemablog verschenen! Ik maakte een DIY met prachtige bronskleurige punaises. Toen ik die kleine prikkers in hun schattige potje in de winkel zag staan, moest ik er wel iets leuks mee doen!

hema prikbord diy 5

Bij punaises hoort een prikbord en daar had HEMA er ook eentje van in hun assortiment, in een lief formaatje, perfect! Omdat ik liever lui dan moe ben, maakte ik eerst een printable zodat ik niet alles uit mijn hoofd hoefde te doen en gewoon lekker dom door papier kon prikken. Heel therapeutisch en het ging lekker rap.

hema prikbord diy 4 hema prikbord diy 3 hema prikbord diy 2

Wil je mijn hele HEMA artikel in zijn volle glorie lezen en de printable downloaden? KLIK HIER.
En heb je mijn vorige HEMA DIY met memoblaadjes en photo props gemist? KLIK HIER.

♥♥♥

Zijn jullie weleens creatief met kurk?

REACTIES:

 1. Thelea

  WAT EEN MOOI DING IS DIT! Wat heb jij een talent, zeg. Kan je niet een beetje met de rest van de wereld delen? En als ik toch eerlijk ben: ik vind jou esthetiek over het algemeen helemaal prachtig en mooi. Je bent gewoon een bron van inspiratie. Ik kijk altijd uit naar mijn ochtenden met koffie & confetti :).

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Wat HEERLIJK om te horen. Ik probeer met mijn free printables een beetje creativiteit met de wereld te delen, hihi. ;)

   Reageren
 2. Jane Hermain

  Echt superleuk! Ook echt hele mooie punaises. Ik had ook een potje maar die is inmiddels al op. Ik hang mijn huis helemaal vol met foto’s en folders. Het is echt een geheel vanwege deze mooie punaises, echt super! Maar nu zijn de punaises dus op :-(
  Weet iemand hier mischien een plek waar ik soortgelijke punaises kan kopen? Op internet kan ik niet echt iets vinden. En de Hema verkoopt ze volgens mij niet meer :-(

  Reageren
 3. Pingback: Lekker Lui Lezen Kussen – De nieuwste Gallery House-collectie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *