DIY hagelslag kussen voor HEMA.nl!

Oh yeah! Vandaag laat ik één van mijn favoriete blogartikelen voor HEMA zien. Uiteraard ben ik trots op alles wat op de HEMAblog gepubliceerd wordt, maar deze DIY vond ik extra goed gelukt. Het voldoet een alle eisen van een goede DIY: goedkoop, snel, leuk om te maken en het resultaat mag er zijn.

tc_hagelslag_kussen_02

Dit vrolijke gouden hagelslag heb ik in een paar uur tijd gemaakt. Ontspannend en het hoeft niet pietje precies. Heel fijn. Mijn mama vond hem zo mooi dat ik hem haar cadeau heb gedaan. Nu ligt hij bij haar op de bank. Dat bewijst dat het ook een leuk cadeautje is. :)

tc_hagelslag_kussen_01 tc_hagelslag_kussen_04 tc_hagelslag_kussen_03

Wil je weten hoe ik dit mooie hagelslag kussen maakte en wat ik nodig had? KLIK HIER!

♥♥♥

Lees ook mijn andere artikelen voor HEMA:
Wil je je ordners in een nieuw jasje steken met een free printable? KLIK HIER.
Wil je weten wat voor tips ik heb op het gebied van care packages? KLIK HIER.

Wil je weten wat er allemaal in een lekkere Hugo cocktail gaat? KLIK HIER.
Wil je mijn lekker-slapen-tips lezen en schattige foto’s van MO bekijken? KLIK HIER.
Wil je mijn DIY met punaises en kurkbord lezen en de printable downloaden? KLIK HIER.
En heb je mijn eerste HEMA DIY met memoblaadjes en photo props gemist? KLIK HIER.

REACTIES:

  1. gerhilde maakt

    Mooi gemaakt! Ik gebruik al langer flockfolie (ik wist ook niet dat ze dit bij de HEMA hebben), maar hier had ik nog niet aan gedacht. Ik denk dat ik eens een T-shirt ga volhangen met gouden hagelslag. :-)

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *