Lush lente collectie unboxing + mystery shoppers gezocht!

Elke keer als ik mijn badkamer inloop, val ik bijna achterover omdat het er ZO LEKKER RUIKT. En jullie kunnen natuurlijk wel raden waarom. Omdat er een goedgevuld Lush doosje staat te wachten om uitgepakt te worden…

Naast dat ik het over de nieuwe lente producten van Lush ga hebben, zoek ik ook nog acht mystery shoppers die Lush gaan helpen hun klantvriendelijk NOG beter te maken. Hoe dat in zijn werk gaat, lees je verderop. En er wordt weer een nieuw goed doel van de maand gesteund door onze Charity Club. Dat lees je ook verderop. ^_^

♥♥♥   UNBOXING LUSH LENTE   ♥♥♥

Maar eerst, jongens en meisjes, ga ik met veel plezier de box van Lush uitpakken en ze een beetje uitproberen. Ik verwacht geen tegenvallers (want Lush, kom op) maar ik wil wel graag vertellen hoe het ruikt en wat het kan. En hoeveel glitters erop zitten, dat ook. Let’s do this!

lush lente_6

Dit ben ik, in de badkamer MET de lush doos. En ik ben excited. Can you tell?

lush lente_29

Het eerste wat ik uit de doos grabbelde: de Somewhere over the rainbow zeep. Hij heeft een mooi kleureneffectje en er zitten wat glitters op (altijd goed). Hij ruikt naar… Ja, naar wat eigenlijk? Naar roos en mandarijn staat er op het kaartje. Ik vind hem vrij neutraal ruiken, gewoon, lekker fris. Met de zeep van Lush doe je trouwens wel echt EEUWEN, dus met een klein stukje kun je heel erg lang.
Somewhere over the rainbow kost €6.50 per 100 gram.

lush lente_3

Er zitten maar liefst drie badproducten in de doos (!!!) en dit is de eerste. Het zijn de Bunch of carrots bubble bars. Je kunt ze als het ware door je bad roeren en ze meerdere keren gebruiken. Ze zorgen voor een bubbelbad en ruiken heeeeerlijk zoet en citrussig (dat is geen woord, maar je snapt me vast wel). En kom op, een applausje voor hoe leuk dit bedacht is. Lush zorgt ervoor dat wij volwassenen ons als een kind kunnen gedragen in de badkamer. En daar wil ik ze best even voor bedanken. :)
Bunch of carrots bubble bars kost €9,95 per bundel van drie.

lush lente_4

Ook al zo ontzettend lief is de Hoppity Poppity bath bomb. Deze bruisbal ruikt lekker kruidig, echt zo’n spa geur. En er zit ook nog knettersnoep in verstopt. Dat geeft vast een heel grappig effect!
Hoppity Poppity bath bomb kost €3.95 per stuk.

lush lente_2 lush lente_51

Holy moly, glitter much?! Golden Egg bath bomb melt ruikt waanzinnig lekker naar caramel en boter. Mijn favoriete geur van de hele box (alhoewel ik de carrots ook wel heel erg lekker vind). Van alle badproducten, zie ik hier het meest naar uit om hem te gebruiken. Ik denk dat ik, als ik uit bad kom, ‘glim als een keutel in de maneschijn’ (gevleugelde woorden van mijn papa). I can’t wait!
Golden Egg bath bomb melt kost €5,95 per stuk.

lush lente_16 lush lente_17

En voor de douchers onder ons die ook een beetje pret willen, is er de Pot O’ Gold shower jelly. Deze heb ik al uitgebreid getest (Tom ook) en de conclusie is: niet handig, maar wel HEEL leuk. En ach, handig is overrated. Het duurde een tijdje voordat ik de geur kon plaatsen, maar opeens had ik het: playdough! Het ruikt naar playdough! En ik ben vast een ontzettende mafkees, maar dat vind ik heel erg lekker ruiken. Gebruik je deze douche jelly dagelijks, dan kom je gegarandeerd met een big smile je douche uit. En daarnaast is je douchevloer bezaaid met glitters. Altijd goed.
Pot O’ Gold shower jelly kost €5,95 per 100 gram. 

Er zijn nog veeeeeel meer grappige, vrolijke, glibberige en glitterige nieuwe lente producten bij Lush. Klik hier om ze allemaal te bekijken (psst en ook om wat voor jezelf te bestellen, treat yourself, je verdient het, ik meen het).

 ***

♥♥♥   TEAM CONFETTI CHARITY CLUB STEUNT DEZE MAAND: JAAN   ♥♥♥
(Jakarta Animal Aid Network)

charity club JAAN LIn december vorig jaar, rond mijn verjaardag, kondigde ik aan dat ik vanaf nu elke maand het geselecteerde goede doel van de Lush Charity Pot ga steunen. Lush heeft een neusje voor goede doelen die met een klein geldbedrag een heel groot verschil kan maken. Zo is het ook met het goede doel van deze maand: JAAN (Jakarta Animal Aid Network).

Jaan is een non-profit organisatie ter bescherming van (wilde) dieren in Indonesië en ter bestrijding van de illegale dierenhandel. Ze voert verschillende campagnes en heeft verschillende projecten. Het project dat we deze maand steunen is op de Duizend Eilanden in Jakarta, een beschermd natuurgebied. Hier pakt JAAN het afvalprobleem direct aan. Dit doet JAAN door de stranden en leefomgeving op Tidung Eiland schoon te maken, de gewoonte van de lokale inwoners te doorbreken (het weggooien van afval in de zee en op strand) en een eind te maken aan zwerfafval, voornamelijk plastic op Tidung Eiland. JAAN organiseert een recycleworkshop voor de inwoners op Tidung Eiland en creërt een vaste werkruimte op Tidung Eiland met naaimachines waar enthousiaste inwoners aan de slag kunnen met recyclen van plastic afval. Dit zorgt ook voor een inkomen voor de lokale inwoners.

Ik steun deze maand dus JAAN en dat kun jij ook doen! Dit zijn de bankgegevens van JAAN zodat je een steuntje in de rug kunt geven, mocht je dat willen: NL19INGB0004584480 t.v Stichting JAAN te Den Haag. Ook kun je gewoon thuis een handje helpen door geen scrub en tandpasta te gebruiken met plastic scrubdeeltjes erin (meer info daarover vind je in een oud artikel van mij). Lush verkoopt alleen producten zonder plastic, zelfs de glitters zijn afbreekbaar! Ook kun je de Charity Pot van Lush kopen, de volledige opbrengst van deze heerlijke pot bodylotion gaat naar projecten zoals JAAN (en andere goede doelen).

***

♥♥♥   ACHT MYSTERY SHOPPERS GEZOCHT!   ♥♥♥

Omdat Lush altijd bezig is met het verbeteren van hun klantvriendelijkheid en de kennis van hun werknemers, komt het voor dat ze mystery shoppers op pad sturen om dit te testen. Ik bewonder Lush ENORM hiervoor. Er is geen Lushwinkel in Groningen (sad but true), maar ik heb er in Nederland en in het buitenland een paar bezocht en ik ben altijd ontzettend vriendelijk geholpen en mocht altijd van alles uitproberen. Dit komt natuurlijk omdat ze hier zelf zoveel aandacht aan besteden.

De vraag luidt dus: wie wil Lush helpen NOG beter te worden dan ze al zijn?

Ik zoek in totaal acht lezers of lezeressen (voor elke winkel eentje) die tussen 21 maart en 5 april een gaatje hebben om een Lushwinkel in Nederland te bezoeken. Elke kandidaat krijgt een tegoed van €35,- (dit zul je eerst zelf voor moeten schieten, maar je krijgt het later teruggestort als je je bonnetje hebt ingeleverd). Eventuele reiskosten krijg je ook vergoed (yay!). Het kan zijn dat je een specifieke missie meekrijgt (jaja, voor een beetje extra spanning) zoals bijvoorbeeld te vragen naar een goed huidverzorgingsadvies of advies voor een cadeautje. Naderhand vul je een vragenlijst in, zodat Lush weet hoe je je winkelbezoekje hebt ervaren en of er nog verbeterpuntjes zijn. Als het dik in orde is, mag je dat natuurlijk ook gewoon zeggen.

Als je Lush graag wil helpen, laat dan bij de comments de volgende gegevens achter:
1. Bij welke Lushwinkel woon je het dichtste in de buurt (hier vind je alle acht filialen)?
2. Waar woon je en ben je toevallig ook in het bezit van een (studenten)OV?
3. Ben je bekend met Lush? Heb je al een keer iets geprobeerd of ben je al eens in een Lushwinkel geweest?
4. Waarom zou je graag uitgekozen willen worden als mystery shopper?

Denk je nu: ‘Ja, hallo, ze kiezen vast alleen de mensen met een gratis OV uit!’ dan kan ik je geruststellen. Bij gratis OV kan het zijn dat diegene dan ingezet wordt bij een winkel met wat meer reisafstand. Dus laat je daar absoluut niet door weerhouden, als je graag mee wil doen, gewoon doen. ;)

Jullie hebben t/m aanstaande zondag (15 maart 2015) de tijd om je aan te melden. Maandag nemen we contact op met de mensen die door Lush zijn uitgezocht. Veel succes met meedoen!

EDIT: LUSH HEEFT DE ACHT MYSTERYSHOPPERS GESELECTEERD EN OOK EEN RESERVELIJSTJE GEMAAKT. DIE MENSEN HEBBEN ALLEMAAL EEN EMAIL VAN ONS GEHAD.

♥♥♥

REACTIES:

 1. Anne-Marie

  Wauw, wat een gave actie! Ik woon in Den Haag en dus dichtbij filiaal Den Haag. Ik heb geen gratis OV. Wel heb ik altijd graag een keer mysteryshopper willen zijn! Waarom ze mij moeten kiezen? Ik word altijd zo enthousiast van Lush producten in reviews op blogs maar iets weerhoudt mij toch altijd er naar binnen te stappen. Ik word dus graag een keer over die ‘drempel’ getrokken!

  Reageren
 2. Sanne

  Goedenmorgen,

  Lijkt me heerlijk om mee te doen !
  Ik heb pas 1 keer iets van lush uitgeprobeerd en het lijkt me super om meer uit te proberen.
  Daarbij ben ik zwanger en vind ik dat ik mezelf eigenlijk wel mag/hoor te verwennen met lekkere beauty producten.
  De dichtstbijzijnde Lush is Maastricht ♡

  Fijne dag xx Sanne

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   O dat is zéker een goede reden om jezelf te verwennen. En misschien ook wel handig voor een ‘secret mission’, wie weet. ;)

   Reageren
 3. michelle

  Yes ik wil!!!

  Ik woon in Antwerpen, geen ov hier natuurlijk. Ben wel eens bij Lush geweest en vond het een fijne winkel en zou graag mysterie shopper willen zijn omdat ik wat producten nodig heb maar t prijskaartje wat hoog vind soms en het ook heel leuk vind om mystery te shoppen!! Pick me, pick me pretty please!

  Reageren
 4. Iris

  Jaaa, ik wil! Ik ben een hele grote fan van Lush en heb al verschillende producten in huis en wordt altijd heel vriendelijk geholpen. Toch zijn er veel producten die ik nog graag een keer zou willen proberen. Ik woon in Roosendaal en heb helaas geen studenten OV. Voor mij zijn de dichtstbijzijnde winkels Den Bosch en Rotterdam. Naast deze filialen ben ik ook in de winkels in Amsterdam, Antwerpen en Londen geweest.

  Reageren
 5. Berber

  Oooooh wat leuk! Ik wil altijd nog eens LUSH proberen (nog nooit gebruikt/gevoeld/geroken/gezien). Ik ben net verhuisd naar Den Haag, dus nu moet het er toch echt een keer van komen. Al die verhalen over Lush zijn zo lovend, dat het wel goed moet zijn haha. Ik ben op dit moment in het bezit van een doordeweeks studenten-ov. Ik zou graag willen worden uitgekozen, omdat ik eindelijk eens Lush wil uitproberen en ontzettend benieuwd ben wat Lush nou echt biedt :-)

  Reageren
 6. Dina

  OH MY, die worteltjes. En jouw blije hoofd. <3 En jaaa, mystery shoppen lijkt me heel tof!

  1. Ik woon het dichtst in de buurt bij het filiaal in Utrecht
  2. Ik woon in Leeuwarden en ben (helaas!) niet in het bezit van een studenten OV
  3. Ooit eens een cadeau gekregen van een vriendin met Lush inhoud, geweldig vond ik het (mooie producten hebben ze altijd en dat het merk proefdiervrij is vind ik erg belangrijk). Ik ben wel eens in een Lush winkel geweest en kijk ook regelmatig op de website (het ziet er allemaal gewoon zo leuk uit).
  4. Ik zou graag als mystery shopper uitgekozen willen worden, zodat ik zelf ook eens iets koop van Lush en zodat ik 'gedwongen' ben om met het OV te gaan (door mijn angststoornis is dat heel moeilijk geworden voor mij, dus ik moet écht een reden hebben om bijvoorbeeld de trein of bus te pakken).

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Ik vind je nummertje 4 een héle goede reden om mee te doen en daarom ook bijzonder dat je meedoet. Bye bye comfortzone, echt supergoed! Ik wens je het allerbeste. <3. En als je nog een keer een reden nodig hebt om naar Groningen te komen, ik zou héél graag een kopje koffie met je willen drinken. ;)

   Reageren
 7. Luana

  Ik ♥ Lush! Utrecht is voor mij het dichtstbijzijnde filiaal. Ik woon in Doetinchem. Helaas niet meer in het bezit van een OV kaart. Wel gewoon een OV chipkaart, maar zonder abonnement. Ik ben bekend met Lush. En dan voornamelijk met de badproducten. Heb er nog een aantal in de kast liggen en kijk er erg naar uit ze te gebruiken. Ook heb ik mijn vriend Lush aangesmeerd. Een heerlijk baard/facewash!

  Ik zou graag uitgekozen willen worden, natuurlijk omdat ik graag weer eens bij Lush wil shoppen, maar ook omdat ik er rustig een uur kan rondlopen en open sta voor een gesprek met de medewerkers. Ik ben altijd benieuwd naar wat ze over een product te vertellen hebben en ga vaak helemaal op in hun enthousiasme.

  Reageren
 8. Julia

  Oh, dat lijkt me echt leuk! Ik woon in Rotterdam, dus dichtbij filiaal Rotterdam :) Heb geen studentenov.
  Ik ben een beetje bekend met Lush. Ik wilde graag shampoo uitproberen en heb toen na wat onderzoek op internet gekozen voor BIG. Ik heb daar toen verder niet echt advies over gevraagd, omdat ik toch al zeker was dat ik het wou kopen! De shampoo bevalt super goed trouwens :) Het lijkt me daarom heel leuk om ook andere producten van Lush te gaan proberen!

  Reageren
 9. Lana

  Ik woon op fietsafstand van de lushwinkel in Utrecht.

  Ik heb nog nooit iets zelf gekocht bij lush, wel een keer een lotionbar Gekregen. ik doe graag mee!

  Reageren
 10. Tessa

  Wat super leuke producten hebben ze weer! Zelf ben ik ook dol op de lush:)
  1. Ik zou graag filiaal in Amsterdam bezoeken.
  2. Ik woon in Anna Paulowna (tussen Schagen en Den Helder in) ben in bezit van kortingen kaart.
  3. Ja ik ben bekend met Lush en ben op dit moment dol op de popcorn lipscrub.
  4. Ik zou graag uitgekozen worden om een keer kritisch te kijken hoe ze met klanten om gaan. Normaal ben ik nogal afgeleid van alle mooie producten haha.

  Fijne dag veder!

  Reageren
 11. Lisanne

  Wat een fijne blog dit! Ik word er nu al happy van en verlang ernaar om alle dingen te kopen (mijn portemonnee zegt alvast FOEI)

  Ik zou dus graag mee willen doen! Ik woon bij amsterdam, dus zowel dicht bij leidsestraat als kalverstraat (maar bij de eerste ben ik nog nooit geweest!), ik kan helaas niet ver reizen, maar heb wel een ov en ik ben gewoon verliefd op de lush en hun spullen! Zo is Lush het enige merk shampoo waar ik tegen kan en scrub ik mijn gezicht zonder dat het kapot gaat, een groot wonder! (Daarbij is het hele gezin verliefd, sinds mijn vader de scheercreme probeerde wil hij ook niets anders meer!)
  Anyway, het lijkt mij gewoon super om eens mystery shopper te zijn, zeker voor deze fijne winkel! Niets is namelijk perfect maar het lijkt me fijn om Lush daar zo dichtbij mogelijk te brengen!

  Reageren
 12. Marieke

  Whoo die wortels! En ik zag op instagram een fancy fluffy knalroze supersop-ei langskomen!
  Aangezien wij in ons ‘nieuwe’ huis (hoe lang is een huis nieuw?) een bad hebben en ik dol ben op soptorens-op-mijn-hoofd-bouwen kan ik niet wachten om zo’n ding te proberen. Ik had een tijdje terug een andere bad-sop-bruis’bal’ van lush (die namen kan ik nooit onthouden) en dat was ook heerlijk. En ik koop elk jaar een fikse fles snowfairy omdat dat naar kauwgomballen ruikt en er zitten ook glitters in. Win-win. Playdough vind ik ook héél lekker ruiken!

  Als ik als mysteryshopper op weg word gestuurd, zou ik dus graag een hoop advies vragen over waar ik de meeste sopbubbels mee krijg. Maar ja, ik ga dus sowieso als ik eens in Utrecht, Den Bosch of Haarlem ben een paar lekkere dingen inslaan, dus winsttechnisch is het voor lush slimmer om mij niet te kiezen (hoewel ik wel een altijd-vrij-abonnement heb).

  Reageren
 13. Luca

  Er zijn 2 filialen die voor mij allebei even ver weg zijn. Namelijk Rotterdam en Utrecht. Allebei zo’n 20 minuten met de trein.
  Zelf woon ik in Gouda en ben in het bezit van een OV-chipkaart.
  Ik ben in Berlijn in een Lush winkel geweest, maar heb toen niets gekocht. Waar ik grote spijt van heb!
  Het lijkt mij erg leuk om naar een Lush winkel te gaan en te kijken hoe ze met klanten omgaan, want ik ben erg goed in doorvragen en nieuwsgierig zijn hihi.
  een andere reden voor mij om dit te doen is omdat ik net uit een vrij stresvolle periode kom en mezelf wel wil verwennen met wat heerlijke goodies van Lush.
  x

  Reageren
 14. Giulia

  Dat lijkt me super om te doen! Ik woon niet dichtbij een Lush-winkel, maar studeer in Utrecht en kom op die manier 3 keer per week vlakbij of zelfs langs de winkel ;). Ik ben bekend met Lush en vind de producten een verwennerij: ik kom er niet vaak omdat ik het vrij duur vind, maar áls ik iets van Lush heb, vind ik dat echt iets om mezelf mee te verwennen! Het lijkt me heel leuk een mystery shopper voor Lush te zijn; ik heb wel eens “gemystery-shopt” voor een andere winkel en vond dat erg leuk om te doen! Het levert spanning op, ik kan mijn kritische blik inzetten én ik mag mijn passie voor het geven van mijn mening & schrijven uiten: ideaal!

  Reageren
 15. Chantal Tijsseling

  Zou heel graag bij Lush willen shoppen met een opdracht….
  Heerlijke winkels…. Ken alleen Amsterdam… Woon dichtst bij Utrecht… Favoriete product is de hart body balsem… Mmmm doe je heel lang mee…
  Helaas geen OV meer…. Al jaren niet Hihi
  Please let me have Some fun and joy….. Need it! Chantal

  Reageren
 16. Noortje

  Ooh ik zou zo graag mee willen doen ben zo’n fan van lush!
  Ik woon het dichtste bij die in de hoogstraat in Rotterdam en ik ga gewoon lekker op de fiets of lopend :) en nee ik heb geen studenten ov meer, cry cry! Ik ben best wel bekend met lush, heb er een masker van gehad, heb de coalface reiniger gebruikt, gezichtscrème met hoog zonnebrand gehalte, stuk of 5 bubble bars (waaronder ook de unicorn van de valentijn collectie! Die helaas wel een beetje tegenviel :( ) Verder gebruik ik al twee jaar zeep van lush voor het handen wassen en ben ik nu ook in het trotse bezit van de Big shampoo :D en heb ik ook nog een massage bar! En nog fan van veel meer producten maar dat kan mijn budget allemaal niet aan, cry cry again!
  Ik zou graag uitgekozen worden omdat ik, laten we eerlijk zijn, ik dan lush producten kan kopen :D maar daarnaast ben ik zeer kritisch op producten en vind ik het heel erg belangrijk hoe medewerkers de klant behandelen in een winkel.
  Maar ik heb nog nooit meegemaakt dat ik bij lush niet fijn geholpen ben, ik zou deze test meer iets vinden voor de douglas of ici paris, daar is het altijd maar weer afwachten wie je treft en hoe je behandeld wordt!
  In ieder geval zou ik graag een mystery shopper willen zijn, ben altijd in voor onderzoekjes doen en het lijkt me ook wel een uitdaging die medewerkers een beetje te testen, dus ik hoop dat ik dan een special mission krijg!
  Nou ben benieuwd :D! en dat gouden ei, ik wil het!

  Reageren
 17. Ezra

  Hoi! Ik wil graag mysteryshopper bij Lush worden! Ik zit op school in Den Haag en daar is vlakbij een Lush winkel. Zelf woon ik in de buurt van Leiden en met mijn studenten ov reis ik makkelijk heen en weer. Ik zou het dus ook niet erg vinden om in een ander filiaal mysteryshopper te mogen zijn! Ik hou er wel van om kritisch te kijken naar een verkoopstrategie en het overkomen van personeel op de consument. Daarom zou ik mysteryshopper willen worden! Liefs, Ezra

  Reageren
 18. Saske

  Oeh, toen de lente Lush box voor Teske binnenkwam werd ik al enthousiast van de kleurige doos, maar nu ik de inhoud zie ben ik helemaal verkocht! En wat een ontzettend goed doel weer deze keer, vooral het stukje dat JAAD de bewoners bewust wil maken van het probleem en ze helpt om iets nieuws te maken met het plastic afval vind ik heel erg goed! Zo haal je het probleem niet alleen weg, maar draai je ook iets negatiefs om naar iets positiefs!

  Oeh, mystery shopper zijn, klinkt heel leuk! Ik wil me hier zeker voor opgeven, dus bij deze mijn gegevens:

  1. Rotterdam of Utrecht
  2. In Reeuwijk, ik heb een 40% kortingskaart voor daluren. Een retourtje naar Utrecht of Rotterdam vanuit Reeuwijk kost volgens mij niet meer dan een tientje.
  3. Ik ben bekend met Lush via familie en blogs, ik heb nog nooit iets voor mezelf gekocht bij een Lushwinkel, maar wel een keer cadeautjes!
  4. Ik vind klantvriendelijkheid heel erg belangrijk, of je nou in een Aldi of boetiekje werkt. Ook vind ik het altijd erg leuk om vragen te stellen over producten! En het lijkt me stiekem ook wel heel stoer en spannend om een keer een mystery shopper te zijn.

  Wat een lekker lang en fijn artikel! Ik heb het met plezier gelezen. (:

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Ah wat fijn dat je dat zegt, ik was een beetje bang dat het te lang was geworden. ;) Ik vind het zo moeilijk om kort van stof te zijn, haha.

   Reageren
 19. linda

  Super leuk!

  1. In de buurt van de Amsterdam filialen.
  2. Ik woon in Amsterdam en heb geen studenten ov.
  3. Ja ik ben bekend met lush en fan! Van de bubbelbars tot parfum, maskers en lotions.
  4. Ik wil graag dagcrème en reinigers gaan proberen van lush, lijkt me een goede missie voor een mysterie shoppen, omdat ik hier wel wat advies bij kan gebruiken.

  Reageren
 20. Kelly

  Ah super leuk om mee te doen! Ik koop 1x per jaar iets bij de Lush, mooie gelegenheid om meer te ontdekken vanaf nu.
  Zelf woon ik Haarlem, de winkel van Lush zit dus op tien minuten afstand van mij vandaan :) (Ik ben helaas niet meer in bezit van een OV, maar ik heb wel een auto!). Ik was sowieso van plan om meer producten te kopen die veel natuurlijker zijn en daarbij vind ik Lush-winkels echt altijd zo lekker ruiken. Als mystery shopper denk ik wel dat dit voor mij ook eens goed is, zo kan ik eindelijk eens mij meer later verdiepen in een product. Zoiets doe ik sowieso te weinig en zo kan ik een goed oordeel geven :)

  Reageren
 21. Edmee

  1. Ik woon dichtbij het Lush filiaal in Den Haag.
  2. Ik woon in Den Haag, ik heb een studentenOV maar ik zou met de fiets naar de Lush Den Haag gaan (10 minuutjes).
  3. Ik ben zeker bekend met Lush, ik gebruik al jaren de Whoosh, verder ben ik verliefd op alle bruisballen. Helaas heb ik zelf geen bad meer maar als ik een weekendje weg ga haal ik altijd een heerlijke bruisbal bij Lush! Verder heb ik ook een keer een heerlijke gezichtsverzorging behandeling gehad bij Lush.
  4. Ik zou super graag willen worden uitgekozen als Mystery Shopper. Ik vind het heel goed dat Lush dit doet. Ik verbaas me tegenwoordig wel eens over de service in winkels. Een gewoon Hallo’tje als je binnenloopt is vaak al niet meer vanzelfsprekend. Ik vind dat jammer! Daarom zou ik graag zelf een keer Mystery shopper willen zijn. Behalve dat vind ik Lush een fantastische winkel dus lijkt me een topcombo!

  Reageren
 22. Elise

  Amazing unboxing toevallig net alle producten in bad gezien in een video. Ik ga zeker nog wat producten scoren!
  Meteen even de vragen over de mystery shoppers
  1. Haarlem is voor bij het meest dicht bij.
  2. Ik woon in Lisse, Zuid-Holland. Een half uurtje vanaf Haarlem. Ik heb een OV.
  3. Ik ben zeker bekend, ik kom regelmatig in Haarlem en tot nu toe ben ik altijd enorm fijn geholpen. Het lijkt me dan ook heel leuk om een mystery shopper te zijn. Ik ben bekend met een hoop producten, maar ik vraag elke keer weer wel even advies.
  4. Het lijkt me leuk om goed uit te zoeken of ik dan juist wordt, geholpen. Ik kan al een beetje verklappen dat ze in Haarlem heel klantvriendelijk zijn, ook al is de winkel een chaos met enorm veel klanten, toch willen ze tijd maken om een product van achter te halen of wat nog gesneden moet. Ik merk heel erg dat ze ontzettend hun best willen doen..

  Liefs,

  Reageren
 23. Kirsten

  Ahh wat een fijne producten! Zo jammer dat ik geen bad heb. En dat er geen Lush is in Groningen! (Ik woon zelf in Leeuwarden)

  Lijkt me supertof om mysteryshopper te zijn voor Lush. Utrecht is het meest in de buurt voor mij, maar ik heb een studenten ov en veel vrije tijd, dus ik reis graag het land door

  Reageren
 24. Sophie

  Oh wat een heerlijke collectie is het toch! Dat potje Play Dough klinkt ook wel te leuk ;-) Ik zou graag als mystery shopper aan de slag willen gaan; ik ben bekend met Lush, maar alleen met het filiaal in Rotterdam! Ik heb een studentenOV, woon in Rotterdam en zou Lush graag willen helpen. Veel mensen kennen Lush niet, of vinden het te duur (omdat ze het verhaal er achter gewoon niet kennen). Daar zou ik aan willen bijdragen!

  Reageren
 25. Femke

  Oooh ik doe graag mee als mysteryshopper! Ik woon in Den Haag en dus is dat ook het dichtsbijzijnde filiaal. Ik heb geen OV. Van de week vroeg ik me het toevallig af, ik ben al lang bekend met Lush, al zo’n 10 jaar. Omdat ik al zo’n lange tijd fan ben van Lush ben ik een goede kandidaat voor het mysteryshoppen, ik weet hoe een Lush winkel in elkaar zit en ook wat Lush van het personeel verwacht en ik heb een goede kennis van het assortiment. En ja, Lush is gewoon geweldig, dus ik vind het tof als ik mee kan helpen Lush nog iets geweldiger te maken!

  Reageren
 26. Angela

  Oei. Mystery shopper, me like.
  Ik woon in Elst bij Arnhem, zowel Den Bosch als Utrecht zijn voor mij goed te doen. Utrecht kom ik sowieso regelmatig.
  Ik ben al fan van de Lush, vooral van de douche producten. Maar daarnaast ben ik de (iets minder) trotse eigenaresse van een probleemhuidje (en dat op m’n 33e) en dus altijd zoekende naar een nóg betere oplossing.
  Ik heb weliswaar geen OV studenten kaart meer, maar reis vaak met de trein en ben in het bezit van een (lease) auto :) Dus ja ik zou graag gaan mysterie shoppen!!!
  * pick me pick me pick me pick me pick me*

  Reageren
 27. Yara

  Ooooh. Ik wist niet dat Lush dit soort dingen deed, wat eigenlijk best heel logische is! En super slim. Dus ik wil maar wat te graag mystery shopper worden!

  1. Haarlem!
  2. Ik woon in IJmuiden dus Haarlem is maar 30 minuutjes met de bus (of 44 minuutjes fietsen) vanaf mij! Super dichtbij. Ik heb geen studenten OV maar wel een Dal Voordeel abonnement dus eventueel zou Amsterdam (half uur met de trein) ook geen probleem zijn.
  3. Vroeger vond ik het altijd maar een rare winkel. Mijn moeder kocht er wel allemaal zeepjes maar ik snapte het niet zo goed en vond het gek dat ze die niet gewoon in de supermarkt kocht. Maar tegenwoordig ben ik helemaal omgeslagen. Ik ben zelf al zo’n 9 jaar vegetarische (ook geen gelatine en dat soort dingen) en past het laatste half jaar me ook in cosmetica en verzorgd producten aan het verdiepen waar niet op dieren getest worden. Dus ik heb al een paar potjes hier in huis staan van Lush hoor! Heerlijk.
  4. Het lijkt mij super om nog meer te weten te komen over Lush. Stiekem heb ik er ookal gesolliciteerd omdat het me best wel fantastische lijkt om in zo’n winkel te werken maar daar heb ik nog niets van gehoord. Dus dit zou toch soort van indirect ervoor werken zijn, haha. En ik heb een beetje een afwijking wat betreft spulletjes kopen. Als iets er te leuk uit ziet en een leuke naam heeft, ben ik al verkocht. Ik ben net afgestudeerd als grafische vormgever en ben gewoon een sucker voor leuke verpakkingen, namen en dat soort dingen. En Lush heeft toch wel echt een groot hebben gehalte met hun producten. En daarbij zijn hun producten gewoon heerlijk en verbeteren ze mijn huid ieder keer een beetje meer! Ik ben verliefd!

  Reageren
 28. Anita

  Wat leuk! Ik heb nog nooit iets geprobeerd van Lush dus ik ben er wel benieuwd naar. Ik woon het dichtsbij Den Bosch. Daar zit ook een Lush winkel dus dat komt goed. Het lijkt me leuk om kennis te maken met Lush producten en natuurlijk even te testen of de verkopers genoeg weten over de producten! Ik heb geen OV maar wel een eigen auto:)

  Reageren
 29. Wendy

  Lush ziet en ruikt hieper de piep HOERAA! Maar ik vind de zeep mn handen zo erg uitdrogen dat ik er daarna een spullen meer van heb gekocht. (dat was vraag 3)

  Ik woon het dichtst bij Amsterdam in de buurt. (1) Daar ga ik met mn ov chipkaart heen, gelukkig ben ik uitgestudeerd dus ik ben niet in het bezit van een studenten ov kaart (2) Zoals je al las bij vraag 3 ben ik een beetje afgeknapt door mijn eerste ervaring met de handzeep. Wat maakt dat ik er een eerlijke mening over zal hebben. En de ”menschen” daar zeker om een uitgebreid advies zal vragen haha

  Reageren
 30. Kim

  Jeuj wat een leuke aktie! Ik woon in Maastricht en daar zit ook heulll toevallig een lush winkel ;). Ik zou het superleuk vinden om als shopper daar eens een kijkje te nemen. Ik koop wel eens wat bij Lush en ben dus op de hoogte van hun producten, maar niet dat ik iedere week de deur plat loop. Ik heb geen gratis OV maar voor Maastricht is dat niet nodig. Ik vind het superleuk om producten uit te testen en mijn eerlijke mening erover te geven! En natuurlijk eens goed advies te vragen aan het personeel! Hopelijk word ik uitgekozen, zou heel leuk zijn!

  Reageren
 31. Myrthe

  Wat leuk dat Lush mystery shoppers willen inzetten! Ik woon het dichtst bij Den Bosch. Ik ben nog nooit bij een Nederlandse Lush winkel geweest, maar hiervoor woonde ik in Engeland waar ik altijd de hele Lush leegkocht :) Ik ben vooral groot fan van alle badproducten, zoals de ballistics, bubble bars en macaroons. Ik hou ook erg van de douchegels en jelly’s en heb ook goede ervaringen met de verse gezichtsmaskers. Ik haal nu nog steeds mijn Lush goodies in Engeland wanneer ik op bezoek ben, maar het is natuurlijk een stuk praktischer om mijn spulletjes hier te halen. Aangezien Lush producten geen conserveringsmiddelen bevatten, kan ik nooit veel in een keer meenemen (zoals maskers). Dit zou een goede reden zijn om eens (wat vaker) de trein naar Den Bosch te nemen (ik heb geen studenten-OV maar wel zo’n voordeelurenkaart). Verder lijkt het me hartstikke leuk om een ‘geheime missie’ te hebben!

  Reageren
 32. nancy

  super leuk artikel,
  Het dichtstbijzijnde filiaal van Lush is bij mij Den Haag. Zelf woon ik in monster. Ik heb een ov , geen studenten ov. Ik kom best vaak bij Lush. Ik zoek nog een goede oogcreme dus daar kunnen ze mij over vertellen en informeren. Ik zou graag uitgekozen willen worden om dat ik echt fan ben van lush ik vind het heel fijn dat ze niet op dieren testen en dat ze geen onnodige verpakkingsmatriaal gebruiken. dat is een stuk beter voor het milieu.

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Goddelijk he? Ik wil eigenlijk niks gebruiken voor in bad, wan dan ruikt mijn badkamer straks niet meer zo lekker. Volgens mij zijn het trouwens de wortels die zo waanzinnig heerlijk liggen te meuren.

   Reageren
 33. Iris

  Oehh leuk! Die wortels lijken me zo fijn.
  1. Utrecht is het dichtst voor mij in de buurt.
  2. Groningen, in bezit van studenten-OV, gratis doordeweeks.
  3. Ja, nog bijna nooit geweest en nog maar een keer iets gekocht.
  4. Omdat ik een Lush-winkel in het Noorden mis. Ik lees er altijd zulke goede dingen over en de scrub die ik ooit gekocht heb was erg fijn. Daarnaast spreekt de milieu-vriendelijkheid van Lush me heel erg aan en support ik dat graag!

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Ja he, wordt echt tijd dat er in het noorden ook een Lush winkel komt, volgens mij zijn wij Groningers daar helemaal klaar voor. :D

   Reageren
 34. Maaike

  Wat leuk, mysteryshoppen! En je artikel motiveert sowieso om weer eens naar Lush te gaan! Ik word hier hebberig van. ;)

  1. Ik woon ongeveer net zo ver van lush Amsterdam als Utrecht vandaan. Zou me dus weinig uitmaken qua locatie.
  2. Ik woon in Bussum en geen ov.
  3. Ja, ik ben bekend met lush en heb al een aantal dingen geprobeerd. Ik kwam toen ik nog in Den Haag woonde met enige regelmaat in de winkel, maar sinds mijn verhuizing (en bevalling) niet meer.
  4. Ik zou graag uitgekozen willen worden als mysteryshopper, omdat ik graag weer eens wat nieuwe producten zou uitproberen. Advies is sowieso welkom, omdat mijn haar en huid anders is sinds mijn zwangerschap. Ik merk dat ik andere keuzes moet maken. Verder ben ik wel benieuwd of er producten zijn die ik ook voor mijn zoon kan gebruiken. Een bruisbal denk ik dat hij bijvoorbeeld heel leuk zou vinden in bad, maar geen idee of die voor baby’s geschikt zijn. Verder vind ik het wel leuk om kritisch te kijken naar een winkel en zeker een winkel met zulke fijne filosofie als lush. Ik zou graag helpen om die nog beter te maken.

  Reageren
 35. Esther

  1. locatie Den bosch
  2. Tilburg, Geen OV
  3. Yes, absoluut bekend met de producten. Ik zou zelfs vijf lege verpakkingen mee kunnen nemen voor een masker.
  4. Ik wordt blij van de producten van lush. Maar laat mij eigenlijk nooit adviseren. Ik ben benieuwd hoe de medewerkers mij dan zullen helpen en of ik ze kan helpen met het geven van opbouwende feedback.

  Reageren
 36. Martina

  Het lijkt me heel erg leuk om als mystery shopper naar LUSH te gaan. Ik ben zelf ontzettend kritisch als het gaat om klantvriendelijkheid dus het lijkt me leuk om nu eens mijn bevindingen met de winkel te delen. Zelf kom ik een aantal keer per jaar bij LUSH, dus ik ben bekend met de winkels. Ik studeer in Utrecht en ik ben het bezit van een studenten-OV.

  Reageren
 37. Fabienne

  Hallo,
  Wat een buitenkansje is dit! Ik houd ontzettend veel van Lush, en hun manier van denken. De producten verzorgen mijn huid ontzettend goed, en de geuren zijn echt fenomenaal! Ook vind ik het mooi om te zien dat ze echt geven om de natuur, en de dieren om ons heen. De producten zijn natuurlijk maar toch niet saai, zoals sommige natuurmerken wel eens kunnen zijn. Zoals ik al zij ben ik al bekend met Lush, en heb er al aardig wat geld uitgegeven ;). Ik woon in Best wat het dichtst bij Lush Den Bosch zit. Maar naar een ander filiaal is voor mij absoluut geen probleem. Ik ben niet in het bezit van een studenten OV of OV. Ik zou super graag mystery shopper willen worden omdat ik me interesseer in natuurlijke cosmetica en Lush dat ook doet. En ik zou ze super graag willen helpen met het verbeteren van hun winkels. En ik hoop er ook zelf een beetje van op te kunnen steken. Zo zou ik graag wat meer willen weten over de bodylotion Cairity Pot, want ik vind het erg gaaf dat ze de complete opbrengst doneren aan goede doelen, daarok zou ik wel willen weten hoe dit in zijn werk gaat.

  Reageren
 38. Whitley

  Wat een tof idee, op deze manier kom je er echt achter wat je klanten vinden! Ik wil mij graag hiervoor opgeven omdat ik altijd erg nieuwsgierig ben naar de nieuwe producten van Lush. Ik heb namelijk best wel een probleem huid, en Lush geeft mij altijd het gevoel dat ik goed bij hen terecht kan omdat ze zelfgemaakte zonder chemische troep producten verkopen. Ik woon in Rotterdam en zou graag bij het filiaal in deze stad de mystery shopper willen zijn. Ik heb een kortings-Ov en ben bereidt ook in andere steden shopper te zijn.

  Xx

  Reageren
 39. Malou

  Oh jeetje Lush <3 In mijn stadje is helaas geen Lush dus als ik er ergens eentje zie.. dan MOET ik altijd naar binnen! Lekker snuffelen en aah heerlijk! Ik zou graag mystery shopper zijn uiteraard, poeh wie niet! =o

  1. Utrecht is voor mij het dichtstbijzijnde filiaal.
  2. Ik woon in Arnhem en ik heb een ov met een 40% kortingsabonnement er op.
  3. Ik ben een paar keer in Lush winkels geweest maar ik heb er nog bijna nooit iets gekocht. Een keer een lekker zeepje en ik heb een keer zo een jelly-douche-spul gekregen (blauw! vet coel) van een vriendin hihi <3
  4. Omdat ik Lush super leuk vind maar het stiekem een beetje prijzig vind dus er niet zo vaak iets koop.. terwijl ik het wel super leuk vind en ik vind het als vegetariër ook ontzettend fijn dat het geheel dierproefvrij is =] Plus ik ben net afgestudeerd en heb zeeën van tijd nu dus kom maar op met een leuke missie!

  Reageren
 40. Sabine

  1. Utrecht of Rotterdam.
  2. Ik woon in Gorinchem. Geen OV, wel een kortingskaart. Maar ik kom sowieso regelmatig in Utrecht vanwege m’n studie.
  3. Jazeker! Heb al veel verschillende producten uitgeprobeerd. M’n ultieme favoriet is de showergel Grass. Toen ik vorig jaar in Japan op vakantie was ben ik zelfs speciaal op zoek gegaan naar een Lushwinkel daar omdat ik heel hard een nieuwe fles Grass nodig had, haha. Ondanks dat communiceren niet heel makkelijk ging (mijn Japans is niet zo heel goed en het Engels van de desbetreffende Lushmedewerkster was ook niet geweldig), ben ik ontzettend leuk en vriendelijk geholpen. Iets wat eigenlijk altijd wel gebeurt als ik in een Lushwinkel ben!
  4. Ik werk zelf ook in een winkel en wij krijgen ook af en toe mysteryshoppers over de vloer. Het lijkt me leuk om dit proces eens van de andere kant mee te maken. Verder vind ik Lush gewoon een ontzettend leuke winkel en zou ik graag mee willen helpen om de winkels nóg beter te maken. En natuurlijk is het krijgen van persoonlijk advies en het eventueel uitproberen van de voor mij nog wat minder bekende producten altijd mooi meegenomen.

  Reageren
 41. Yvette

  Hoi! Ik ben Yvette, 21 jaar oud, student op en top, en natuurlijk gek op Lush :). Hieronder het antwoord op de vragen!
  1. Bij welke Lushwinkel woon je het dichtste in de buurt (hier vind je alle acht filialen)? En waar woon je en ben je toevallig ook in het bezit van een (studenten)OV?
  Ik woon in Leiden, dus Haarlem is voor mij het dichtstbijzijnde filiaal (ongeveer 15 minuutjes met de trein), maar Amsterdam en Den Haag zijn ook dichtbij. Aangezien ik student ben, ben ik (gelukkig!) nog steeds in bezit van een studenten OV, week-OV om precies te zijn.
  3. Ben je bekend met Lush? Heb je al een keer iets geprobeerd of ben je al eens in een Lushwinkel geweest?
  Jep, behoorlijk! Ik kom oorspronkelijk uit Limburg waar ik alleen naar het filiaal in Maastricht kon, en ook al was dat zelfs ver weg, als ik er kwam nam ik altijd wel iets mee. Nu doe ik dat nog steeds, zodra ik in een stad ben waar ik weet dat een Lush filiaal ligt, ben je mij kwijt binnen 10 minuten. Omdat ik last heb gehad van een soort van rosacea op mijn wangen, ging ik altijd graag bij de Lush langs voor een gepersonaliseerd advies voor huidverzorging, omdat ik het idee had dat natuurlijke producten het beste daarbij passen. Ook ben ik gek op alles wat naar citroen ruikt, en de hele wintercollectie!
  4. Waarom zou je graag uitgekozen willen worden als mystery shopper?
  Ik weet hoe belangrijk de medewerkers bij Lush zijn, zij zijn degene die jou goed advies kunnen geven over wat je nodig hebt, of over wat past bij jou voorkeuren. Een mystery shopper is iemand die juist dát kan testen. Het zijn van een mystery shopper is dus niet alleen persoonlijk leuk (want mooie producten, met een goed advies, die vaak lekker ruiken, en gewoon bovenal top zijn!) maar ook een goede oefening voor medewerkers. Kortom, liefde voor de Lush!

  Reageren
 42. Evelien

  Oeh de Lush, heerlijk spul en ook nog eens natuurlijk en dierproefvrij! Ik zou heel graag meedoen als mystery shopper. Ik woon vlakbij maastricht. Heb geen gratis OV maar wel eigen vervoer

  Reageren
 43. Marieke

  Ik woon het dichtst bij Utrecht, zelf woon ik in Zutphen en ik ben in het bezit van een ouderwetse OV kaart, altijd korting dus :D…
  Ja ik ben al meerdere keren bij Lush geweest, ik gebruik het altijd als een echt cadeautje. Een van de shampoo bars is een van de enige (zonder rotzooi) shampoos die werkt tegen mijn geïrriteerde hoofdhuid.
  Ik wil graag mystery shoppen omdat ik altijd een erg goede ervaring heb gehad met Lush en hoop dat deze keer ook weer mee te maken en ze daarvoor te belonen. Ook vind ik Lush een erg goed merk, ik sta achter hun ideeën en idealen, dat ik graag wil supporten.
  X

  Reageren
 44. Linda

  1. Rotterdam
  2. Poortugaal en ik heb een studentenOV
  3. Ik kom regelmatig bij Lush, altijd als er een nieuwe collectie is en tussendoor wanneer producten op zijn. Ik heb al veel producten geprobeerd, maar nog lang niet alles haha!
  4. Ik vind het erg leuk om mee te doen aan onderzoeken en mijn mening geven, ook vind ik het een goed initiatief dat Lush zoveel waarde hecht aan een goede winkelervaring voor hun klanten en ik heb ook zeker vaak een goede ervaring gehad, maar niet áltijd. Dan is het natuurlijk een beetje raar om daar op dat moment feedback over te geven, maar met bijvoorbeeld zo’n vragenlijst zou ik daar goed kritisch naar kunnen kijken. En ik houd gewoon van Lush :P helaas hebben ze me nog niet aangenomen haha

  Reageren
 45. Dewi

  Super leuke oproep! :)

  1. Den Bosch is een half uurtje met de trein voor mij :)
  2. Ik heb een kortingskaart, dus 40% korting tijdens DAL-uren.
  3. Ben er wel eens geweest in Utrecht en Maastricht. Super leuk om rond te neuzen… Bijna teveel fijns om uit te kiezen ;-).
  4. Ik werk zelf bij een drogist en ben zelf altijd op mijn hoede voor mystery shoppers. Lijkt me super leuk om te mogen doen, heb zelfs laatst opgezocht hoe je dat zelf zou kunnen doen. Uiteindelijk is het er niet echt van gekomen, maar dit is dus een leuke kans!

  Reageren
 46. Kim

  Ah dit is gewoon zo tof! Die worteltjes; daar word ik gewoon zo blij van en dan zoeken jullie ook nog mysteryshoppers… Oké here I go:

  1. Eh Lush is iets ver voor mij volgens mij is Utrecht het dichtste bij maar ik plan er graag een dagje uit voor in ;)
  2. De kortingskaart maakt ook mij heel blij :)
  3. Ik ben wel eens in een zaak geweest en vond het echt heerlijk. Alleen al door die lekkere geuren wil je alles kopen. Momenteel bestel ik het meeste online.
  4. Ik winkel graag en vind het leuk om uitgebreid de tijd te nemen om me voor te laten lichten. Als mysteryshopper kijk je naar verschillende facetten en dat gaat bij mij helemaal goed komen. Daarnaast ben ik zo blij als een kind als ik het mag doen ;)

  Reageren
 47. Lisa

  Hey wat leuk! De worteltjes en het konijntje zin super schattig ;-))) ik zou het niet erg vinden om mystery shopper te zijn. 1. K woon in Den Bosch, waar ik graag rondkijk in de 2. plaatselijke Lush. 3. Ik ben redelijk bekend met de producten. Ik zou graag de foundation uitproberen bijvoorbeeld maar echt alles ruikt daar lekker! Bruisballen vind ik leuk om te gebruiken. 4. Het lijkt me een leuke ervaring. Ik heb zelf huidproblemen en ben erg benieuwd hoe Lush medewerkers hiermee omgaan. Ik ben er best onzeker over en denk dat Lush medewerkers hier prima mee om zullen gaan. Ze zijn zo lief hier in Den Bosch! :-)

  Reageren
 48. Joyce

  Super tof dat Lush voor elke gelegenheid weer zoveel leuks uitbrengt! Zou ook heel graag een keertje voor mystery shopper willen spelen!
  1. Ik woon in Amsterdam dus beide filialen daar zijn voor mij goed bereikbaar (op m’n fietsje :))
  (2. Heb geen studenten OV)
  3. Ik kom eigenlijk zelden in Lush winkels, heb er wel eens iets gekocht maar vind de winkel eigenlijk altijd een beetje overweldigend haha. Zoveel lekkere dingen en zoveel keus. En ben dus totaal niet goed in keuzes maken haha.
  4. De keren dat ik in de winkel was waren er vaak behulpzame medewerkers die mij wilde helpen maar omdat ik niet echt een doel had in de winkel was de hulp niet echt nodig. Zou heel graag een keertje echt de winkel willen induiken om nou eens goed te kunnen kijken wat Lush mij allemaal zou kunnen bieden en dan graag een keertje de hulp van de medewerkers willen aannemen :).

  Reageren
 49. anouk

  Ohh ik ben gek op Lush!!
  Voorheen kocht ik altijd bad producten maar ik heb geen bad meer dus wil nu de doucheproducten wel uitproberen!
  Ik woon in de buurt van Arnhem en de dichtstbijzijnde Lush winkel zit in Utrecht.
  Daar ben ik ook elke door de weekse dag voor school dus het is geen probleem om een uitstapje te maken hoor.
  Ik zou het erg leuk vinden om weer eens naar de winkel te gaan. De vorige keer hebben ze me onwijs goed geholpen dus het is tijd om te kijken of het dit keer ook zo goed is.

  Reageren
 50. Anne-Fleur

  Hahah een keutel in de maneschijn! Hahah oh wat heerlijk. Ook echt zo’n vader opmerking :p

  En ahhhh ik wil die shopper zijn!

  1. Ik woon in Utrecht! Dus bij dat filiaal woon ik het dichtste.
  2. Ja Utrecht dus, ik heb helaas geen OV.
  3. Ik ben zeker bekend bij Lush. In de Lush in Utrecht kom ik regelmatig, en ook in Amsterdam ben ik bij beide Lushes geweest.
  4. Omdat het me vet spannend lijkt om als mystery shopper de Lush te betreden. Dan voel je je toch ergens als James Bond? Hoop ik? En omdat het gewoon zo’n fijne winkel is. Alleen al dat ze zoiets doen om hun klantvriendelijkheid te verbeteren (en je wordt altijd al zo goed geholpen!:)) Daarnaast is bij de Lush mogen shoppen sowieso fantastisch!

  Reageren
 51. Hanneke

  Ik zou heel graag eens mysteryshoppen voor Lush!
  Ik woon in Gelderland, en zit dan het dichtst bij het filiaal in Utrecht.
  Ik heb geen ov, maar kan er met de trein of auto prima heen reizen.
  Ik ben groot fan van Lush, maar ben helaas nog nooit in een winkel geweest, omdat het wat ver weg is, en er nooit van is gekomen, maar ik bestel wel regelmatig online, en ben dus zeker bekend met Lush.
  Ik zou graag eens naar een winkel gaan, om de hele Lush-experience eens mee te maken, zou graag eens horen of ik wel de goede producten gebruik enz.

  Reageren
 52. Jiska

  Wat een leuke actie.
  Ik woon in Utrecht. Ik heb geen ov maar woon zo dichtbij de Utrechtse Lush dat reiskosten geen issue zijn. Ik kom regelmatig bij de lush in binnen- en buitenland en koop dan natuurlijk ook wel eens wat :-)
  Ik zou graag mee doen omdat de vriendelijkheid en hulpvaardigheid van het personeel me altijd erg opvalt maar ik ook wel erg benieuwd ben of dat ook zo is als je er bewust op let. Daarnaast is het een extra excuus op snel weer eens binnen te lopen en wat uit jullie geweldige paascollectie te kopen;-)

  Reageren
 53. Tessa

  Wat gaaf! Lijkt me super tof om op deze manier lush te helpen :)
  Ik woon in Woerden en de Lush in Utrecht is daarom het dichtst bij, ik heb alleen een anonieme OV kaart, maar in die tijd moet ik ook nog een keer in Amsterdam zijn, dus ik zou ook een van de twee winkels in Amsterdam kunnen bezoeken. Ik ben zeker bekend met Lush, ik loop er vaak even naar binnen als ik er toevallig langskom om even aan alles te ruiken, hun bath bombs zijn mijn favoriet! Ik zou graag mystery shopper willen zijn omdat het me echt heel tof lijkt om Lush te helpen, en ik het helemaal niet erg vind om een keertje extra de Lush binnen te lopen!

  Reageren
 54. Esther

  Ik houd wel van een missie als ik op pad ga ;-) jaren geleden met Lush kennis gemaakt en ik schijn steeds producten te kiezen die niet in de collectie blijven. Vind daarom hun retro hoekje zo goed bedacht wat zo blijft er hoop dat ooit de Amazonium terugkeert bijvoorbeeld! Daar zou ik de medewerkers wel naar willen vragen! Ik woon in Arnhem, tussen Utrecht en Den Bosch en heb geen OV..

  Reageren
 55. Anoeska

  Leuke blog weer! Toevallig zat ik mezelf gisteren weer helemaal te verlekkeren bij de nieuwe Lush producten op hun website en heb ik mezelf al beloofd dat ik vanmiddag na college wat voor mezelf mag kopen! Mijn zus, ook een grote Lush-fan, heeft me meteen een boodschappenlijstje meegegeven ;). Ik zou dan ook graag mezelf inzetten als Lush mystery shopper! Ik woon het dichtst in de buurt bij de Lush in Rotterdam, Den Haag of Utrecht. Ik woon zelf in Gouda en ben in bezit van een studenten OV. Zoals je al kunt begrijpen ben ik zeker bekend met Lush. Al jaren fan en als ik langs een Lush winkel loop, MOET ik altijd even naar binnen, al is het minimaal om even lekker aan al die spulletjes te snuiven. Ik ben al in Lush winkels in Nederland, Ierland en Duitsland geweest en mijn zussen en ik bestellen soms ook via de Engelse website (ok, de obsessie is erg, ik geef het toe :P). Ik zou graag uitgekozen worden omdat ik ten eerste dus zo’n enorme Lush fan ben, ik mezelf daarnaast met nog meer Lush spulletjes kan verwennen en als laatste omdat over het algemeen de service in de winkels echt geweldig is, maar ik inderdaad wel eens verschillen opmerk!

  Reageren
 56. Saskia

  oooh ik wil mij ook opgeven!
  1. Ik denk het dichtst bij Utrecht.
  2. Ik woon in Groningen en heb geen studenten OV. (Wel dal-voordeel abbo)
  3. Ja! Ik ben bekend met Lush. In Groningen is helaas geen lush maar toen ik in Londen woonde was er 1 praktisch naast de deur. Ik ben op mijn gezicht allergisch voor iets onbekends maar bij lush kan ik volledig uit mijn dak gaan zonder uitslag te krijgen. Heerlijk.
  4. Ik heb zelf een bijbaan waar ik front desk werk en vaak te maken heb met ontevreden klanten die tevreden de deur uit moeten. Hierom valt het mij altijd heel erg op hoe mensen in een winkel met klanten omgaan. Dit vind ik altijd erg leuk om te bekijken en daarnaast. laten we eerlijk zijn. Wie wil nou niet shoppen bij Lush?

  Reageren
 57. Femke

  Oh, wat super! Het lijkt me heel tof om mysteryshopper te worden.

  1. Utrecht, ik woon zelf op 5 minuten afstand van de Lush dus langs gaan is no problemo.
  2. Utrecht dus :) Helaas geen studenten-ov meer voor mij (oh those good ol’ times)
  3. Ik loop regelmatig binnen bij Lush, de geur die uit de winkel komt is vaak niet te weerstaan. Ik heb er nog nooit wat gekocht omdat het toch vrij prijzig is. Al is het wel echt iets leuks om voor te sparen.
  4. Ik heb erg veel last van huidproblemen (psoriasis, droogheid) en ben altijd op zoek naar nieuwe verzorgingsproducten die veelal op natuurlijke wijze zijn gemaakt en mild zijn voor je huid. Lush heeft een boel te bieden op dit gebied en het lijkt me super om wat research te doen en wat uit te kiezen.

  Reageren
 58. Simone

  Wat een leuke post! Ik word helemaal vrolijk van die nieuwe producten van Lush. Vooral die Pot ‘O Gold ziet er leuk uit… Weet niet of het ook zo handig is om als een glitterbal uit de douche te komen maar ach… ;-) Wat leuk ook dat je een goed doel steunt! Natuurlijk lijkt het mij geweldig om een mystery shopper te zijn!

  1. Bij welke Lushwinkel woon je het dichtste in de buurt?
  Ik woon het dicht bij die in Utrecht, maar sommige weekenden ben ik in Den Haag dus dan is die in Den Haag het dichtst bij. Om heel eerlijk te zijn maakt het mij ook echt niet uit in welke winkel ik zou mogen shoppen. ;-)
  2. Waar woon je en ben je toevallig ook in het bezit van een (studenten)OV?
  Ik woon in Amersfoort en ik heb een weekend-vrij OV abonnement die doordeweeks 40% korting heeft.
  3. Ben je bekend met Lush? Heb je al een keer iets geprobeerd of ben je al eens in een Lushwinkel geweest?
  Ja, ik ben al ontzettend vaak in een Lushwinkel geweest maar heb er nog niet zo vaak iets gekocht omdat ik daar als arme student helaas vaak geen geld voor heb. :-( Ik vind het wel onwijs leuk om te krijgen en heb dus van vrijwel iedere Kerst Limited Edition iets geprobeerd haha!
  4. Waarom zou je graag uitgekozen willen worden als mystery shopper?
  Het lijkt mij allereerst heel leuk om te doen, ik merk dat ik zelf als een wat jongere klant (ik ben 16) niet overal serieus genomen wordt, bij Lush heb ik dat gelukkig nog nooit meegemaakt! Daarnaast ben ik heel enthousiast over het hele concept van Lush en de manier waarop zij producten produceren. Ik heb zoveel producten gezien die ik graag wil uitproberen en deze kans zou daar ideaal voor zijn!

  Reageren
 59. Charlotte Meijer

  Wat leuk dit!
  De LUSHwinkel waar ik altijd langs ga is die in Den Haag, 5 minuutjes van mij vandaan.

  Natuurlijk ben ook ik bekend met lush maar door mijn studentenbudgetje ga ik er altijd met een te lege tas weg.

  Ik zou het super tof vinden om een keer zelf mysteryshopper te zijn. Ik heb lange tijd bij de Marqt gewerkt en daar kwamen ze vaak langs. En oh oh wat zou ik het graag een keer zelf willen doen. En een stuk beter en onopvallender dan dat zij deden haha.

  Reageren
 60. Natasja

  1. Bij welke Lushwinkel woon je het dichtste in de buurt (hier vind je alle acht filialen)?
  Ik woon het dichts bij Den Bosch, maar Maastricht is ook geen probleem
  2. Waar woon je en ben je toevallig ook in het bezit van een (studenten)OV?
  Ik woon in Venlo en heb een studenten week OV
  3. Ben je bekend met Lush? Heb je al een keer iets geprobeerd of ben je al eens in een Lushwinkel geweest?
  Ja! Ik ben gek op lush, ik sla altijd een hele hoop in van de winter collectie maar koop/gebruik de laatste tijd steeds meer dingen uit de reguliere collectie.
  4. Waarom zou je graag uitgekozen willen worden als mystery shopper?
  Ik zou graag uitgekozen willen worden omdat ik Lush een superleuke winkel vind (en steeds meer mensen in m’n omgeving hierin meetrek ;) ) en ik nogal een lastige, gevoelige huid heb en eigenlijk op zoek ben naar goede nieuwe gezichtsverzorging!

  Reageren
 61. Denah

  Ik wil graag meedoen!
  1. ik woon het dichtste in de buurt van de Lush winkel in Den bosch
  2. Ik woon zelf in Sint-Michielsgestel en ben in het bezit van een studenten OV
  3. ik ben bekend met Lush, in de winkel ruikt heerlijk en het zijn fijne producten.
  4. Omdat ik het heerlijk vind om uren in bad te liggen en de producten van Lush zijn daar perfect voor

  Reageren
 62. Marcella

  Ik word altijd zo vrolijk van de Lush collecties!

  Ik wil ook wel heel graag mee doen.
  1. De dichtsbijzijnde filialen zijn die in Amsterdam
  2. Ik woon in Amsterdam, geen studenten ov, wel een fiets.
  3. Ja ik ben wel eens in een lush winkel geweest en heb ook eerder producten gebruikt.
  4. Ik ken lush voornamelijk van de kleur- en geurrijke bad en bruisballen. Heb zelf geen bad, dus zou wel eens willen ontdekken welke andere producten ze allemaal hebben. En natuurlijk om te spioneren, volgens mij werken daar tovenaren, maar ik heb ze nog nooit kunnen betrappen!

  Reageren
 63. Debby

  Wat een enorm leuke post en oproep!!! Ik do er heel graag aan mes :):)

  1. LUSH winkel Maastricht is 5 minuten bij me vandaan :)
  2. Ik woon in Maastricht, heb geen ov kaart maar wel een auto?
  3. Ik kom regelmatig bij LUSH en word afwisselen geholpen.
  4. Het lijkt me heel erg leuk om te mysteryshoppen en zo bij te dragen aan de klantvriendelijkheid van de winkels :)

  Crossed her fingers! Fijne zondag Olga!

  Reageren
 64. Marcha

  Wat leuk! Ik doe graag mee…
  1 de dichtstbijzijnde Lush zal Utrecht zijn
  2 ik woon in Assen en ik heb geen ov. Wel heb ik een voordeelurenkaart.
  3 ik ben bekend met Lush. Ik heb 2 keer iets gekocht in 2 verschillende winkels. Met wisselende ervaringen.
  4 ik kan redelijk kritisch zijn, maar ben oprecht in mijn beoordeling. Kritiek heb je nodig om beter te worden ;) maar als ik super word geholpen, dan zeg ik het natuurlijk ook.
  En vroeger droomde ik ervan om mystery shopper te zijn :) hallo! Winkelen als beroep?! Droombaan!

  Ik heb al een paar producten in gedachten welke ik zou willen kopen, maar aangezien het nogal prijzig is zal ik ook goede uitleg moeten hebben….

  Reageren
 65. Maaike

  Aah wat een heerlijke collectie weer! Ik ben zelf heel erg benieuwd naar Pot ‘O Gold en de Golden Egg Ballistic!

  Mystery shopper zijn lijkt me fantastisch! Ik woon het dichtst in de buurt van het filiaal in Rotterdam. Ik ken het goed, ik ben er vaak geweest! Ik woon zelf in Zwijndrecht en heb een studenten OV, weekvrij. Ik ga ook in Rotterdam naar school, dus ik zou makkelijk na schooldag langs kunnen gaan! Ik ben zeker bekend met Lush; een kijkje op mijn site zal dit beamen! ;) Ik vind Lush een zeer vooruitstrevend bedrijf en ik ben van mening dat veel merken kunnen nog wat kunnen leren van het fantastische beleid van Lush. Maar, dit beleid moet natuurlijk wel in praktijk worden gebracht! Om deze reden lijkt het mij ook heel leuk om mystery shopper te zijn: kritisch kijken naar winkelervaringen vind ik héél tof om te doen! Besides – bij Lush winkelen met een missie? Hell yeah! Count me in! :) ♥

  Reageren
 66. Pingback: Photo diary 2015 #11 + kattenbonus! | Team Confetti

 67. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *