Unboxing prijs Beautylab.nl

header

Een tijdje geleden zette Serena van Beautylab.nl een ontwerpwedstrijd op haar blog omdat ze graag een nieuwe banner wilde hebben voor haar Youtube kanaal. Ontwerpwedstrijdjes kom je niet vaak tegen dus vond ik het leuk om mee te doen. En toen won ik!

Een Youtube banner dus. Serena was eerder zelf aan de slag gegaan, maar kwam er niet helemaal uit. Zo zag haar banner eruit voor de wedstrijd:

before beautylab banner

En zo ziet hij er nu uit:

after beautylab banner

Ik heb de kleuren die ze eerder gebruikte terug laten komen in het nieuwe ontwerp. En uiteraard heb ik een driehoekjespatroon gemaakt, omdat het kon!

Serena was erg blij met haar nieuwe banner en stuurde me daarom een grote doos vol luxe beautyproducten. Ik heb de doos met open mond open gemaakt en nu laat ik ook jullie graag zien hoe heftig ik verwend ben:

beautylab_5

De doos rook ontzettend lekker toen ik hem open maakte, dit waren de veroorzakers: Een stuk zeep, een douchegel en een bruisbal van Lush. Ook zat er een blikje liptint in een rood/roze kleur bij. De badkamer ruikt nu zo lekker naar de bruisbal als je naar binnen loopt! Ik vrees dat ik hem nooit zal gebruiken omdat het lekkere geurtje dan meteen vertrokken is…

beautylab_9

Wat ook al zo lekker rook waren deze twee conditioners van Aussie. Ze ruiken heerlijk naar kauwgomballen!

beautylab_7 beautylab_6

Ook stopte ze niet een maar twee mini setjes OPI nagellak in mijn verrassingspakket! Ik heb drie mini’s gehouden, de anderen heb ik uitgedeeld aan vriendinnen en mijn moeder. Niet omdat ik ze niet mooi vond, maar omdat ik zoveel had gekregen dat ik ook iets wilde delen. En ze zijn met luid gejuich in ontvangst genomen. :)

beautylab_4

Qua make-up zat er dit oogschaduw paletje van Maybelline en een getinte lippenbalsem van Catrice in. Beide zijn lekker naturel maar toch speciaal, dat heb ik het liefst.

beautylab_2

Nog meer nagellak. Deze is echt poepie-chique! De kleur is echt prachtig!

beautylab_12

En maar liefst twee dikke flessen parfum! En ik vind ze allebei heerlijk. Lekker fris en ook heel vrouwelijk. Daar kan ik een heeeele tijd mee vooruit. En de flesjes zijn ook zo mooi…

beautylab_1

En last, maar zeker niet least, een bombardement aan Chanel producten. Een bodylotion, een douche-gel en twee lipsticks. Waan-zinnig! Deze heb ik alle vier ingepakt en afgelopen zondag aan mijn moeder gegeven. Want ze verdient het te waden in Chanel! (Echt waar mam, je verdient het.)

Heel erg bedankt Serena, voor dit geweldige cadeau, ik voel me helemaal prinses!

Dit hele verhaal zette me aan het denken: heb jij ook een blog of een Youtube-kanaal en wil je ook een mooie banner, maar kom je er niet uit? Ik zou het heel leuk vinden (Meike misschien ook wel?) om ook voor andere bloggers een leuk ontwerp te maken. Uiteraard hoef ik niet weer zo heftig beloond te worden als hierboven, maar komen we er op een andere manier uit. Ik vind het zo geweldig dat er zoveel mensen door hun blog hun talenten kunnen uiten, hoe leuk zou het zijn om te kunnen samenwerken? Het is maar een ideetje!

REACTIES:

 1. Nicole

  Prachtige banjer heb je gemaakt!

  En wat een ongelooflijk mooie producten heb je ermee gewonnen.
  Echt een mega prachtige prijs!!
  Veel plezier ermee ;-)

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Hahaha, ik denk dat je je wel kunt voorstellen hoe dat eruit zag. Ze deed veel van oeh! en ah! en alles werd met liefde uitgepakt en besnuffeld.

   Reageren
 2. Jana

  Wow. Zo’n pakket zou ik ook wel willen winnen ;) Helaas ben ik echt te slecht in van die ontwerpdingen. Veel verder dan paint en fotor gaan mijn ‘skills’ niet haha :D

  Reageren
 3. Pingback: Nails of the week: Circus Circus | Team Confetti

 4. Pingback: Nails of the week: red red wine | Team Confetti

 5. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary….

  Reageren
 6. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep…..

  Reageren
 7. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards..

  Reageren
 8. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep……….

  Reageren
 9. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *