Confetti style: Olga in Goodfibrations

Vorige week straalde Meike in haar nieuwe regenjas van Rains die ze van Goodfibrations kreeg opgestuurd. Deze week is het mijn beurt om mijn fashion cadeautje aan jullie te laten zien. Ik kan vast verklappen, er staan driehoekjes op!!!

Zoals Meike vorige week al zo mooi beschreef: ‘Goodfibrations staat voor: Goed tot op de vezel! Alles wat de shop verkoopt is gemaakt met respect voor mens, dier en milieu. En dat vinden wij wel zo fijn, er is namelijk genoeg narigheid in de kledingindustrie. En merken die beweren dat ze ‘eerlijke’ kleding verkopen, maar dit later toch niet blijken te doen… soms zie je door de bomen het bos niet meer! Dan is het hartstikke fijn dat Goodfibrations al heeft uitgezocht of het merk ook echt ‘goed’ is.’

De kleding in de webshop van Goodfibrations is niet alleen eerlijk gefabriceerd, ze hebben ook nog eens ontzettend veel smaak. Toen Meike en ik iets uit mochten zoeken, heb ik er honderd jaar over gedaan om iets uit te kiezen, het was zo moeilijk! Uiteindelijk kwam ik uit bij een jurkje van People Tree, een merk dat ik hiervoor nog niet kende, maar nu verliefd op ben!

olga good fibrations 1 olga good fibrations 3 olga good fibrations 4

Dit jurkje heet Gemma (ik vind het altijd zo leuk als kleding een naam heeft), het is paars met kleine driehoekjes en heeft een boothalsje. Het model van dit jurkje staat ontzettend veel mensen mooi (strak in je middel en daarna een uitwaaiende rok).

De stof is stevig, schijnt niet door en heeft een heeeeeeel klein beetje rek. Ik ben normaal van veel rek (dat zit toch het lekkerst en ik ben een sucker voor comfy kleding), maar omdat het jurkje zo goed past is dat geen probleem.

gemma dress people tree 2 gemma dress people tree gemma dress people tree 3

Nog een mega bonuspuntje aan deze jurk: er zitten zakken in! En dames, daar zijn wij toch gek op?! Ik in ieder geval wel. Handig om een lippenbalsem of een visitekaartje in te stoppen (ik heb in mijn hoofd dat ik op een dag mijn droombaan ga binnen slepen in deze jurk en dan komen visitekaartjes en lippenbalsem goed van pas).

olga good fibrations 2

Het enige minpuntje aan deze jurk (en dat ligt aan mezelf, smurf die ik ben), is dat hij wat lang is, over de knie. Ik houd van korte jurkjes (iets boven de knie), dat staat iets vlotter en dan kan ik er ook lange laarsjes bij aan die niet onder mijn jurkje verdwijnen. Ik heb het jurkje al ingeleverd bij mijn mama die er een stukje vanaf gaat halen, dus dat enige minpuntje wordt gefikst.

***

De Gemma dress kost normaal €109,00 maar op dit moment heeft Goodfibrations een actie en is de Gemma dress te koop voor de helft van de prijs! (Alleen maat XS en L zijn nog beschikbaar.)

***

Benieuwd naar wat voor moois Goodfibrations nog meer verkoopt?
Neem dan een kijkje in hun webshop: www.goodfibrations.nl

REACTIES:

 1. Eva

  Awh die derde foto is echt heel leuk!!
  En inderdaad: jurkjes moeten (in ieder geval voor, met zo’n uitlopend achterkantje mag hij achter wel wat langer) boven de knie. Jammer want hij is wel écht heel leuk!!

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Thanks! Het is een van mijn favoriete kleuren voor kleding. Zie je vooral veel in de herfst, maar ik vind het het hele jaar door mooi :)

   Reageren
 2. Eva C

  Aww, zo leuk! Ik was al jaloers op de prachtige jas van Meike, maar dit jurkje is ook fantastisch. Ik ga toch eens snuffelen in de shop :) Ze mogen mij anders ook altijd trakteren, haha ;)

  Reageren
 3. Tamara

  Wat een leuk jurkje! :D Ik ga eens kijken of ze mijn maat nog hebben. Ik ben vrij lang en de meeste jurkjes van die lengte vallen bij mij dan weer net boven de knie (ideaal in dit geval!)

  Reageren
 4. Pingback: The ultimate comfy sweater. | Team Confetti

 5. baccarat online

  When I read an article on this topic, baccarat online the first thought was profound and difficult, and I wondered if others could understand.. My site has a discussion board for articles and photos similar to this topic. Could you please visit me when you have time to discuss this topic?

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *