Confetti soap #36 + kattenbonus!

Ik bezocht afgelopen week een foodfestival, maakte woorden van koekjes en verstuurde heeeeeeel veel daily planners (die ik inpakte in heel veel mooie papiertjes). En oja, mijn katjes poseerden uiteraard weer voorbeeldig voor de kattenbonus, bless ‘em. :)

bauhaus

Vlakbij ons huis is een nieuwe bouwmarkt: Bauhaus. We zijn suckers voor bouwmarkten en tuincentra (aangezien ons huis nooit af lijkt te raken) en we hadden eindelijk tijd om ernaartoe te gaan. De spuitverf die we zochten, hebben we gevonden, maar verder viel het erg tegen. Het was een soort Hornbach, praktisch, maar niet heel gezellig of sfeervol. Too bad.

tom barbecue porchetta fishtaco zalm

Vorig weekend was er weer een foodfestival in Groningen. Dus uiteraard waren we van de partij. Want #nevernoteating. We aten porchetta met appelcompote en venkel, een vistaco en zalm van de barbecue. Toetje was een ijskoffie die een beetje tegenviel. Het eten was lekker en simpel en er was geen gedoe met muntjes. Wat mij betreft staat er elke zondag een pleintje met een paar foodtrucks in Groningen (of iets overdekts, mag ook). Ik vind het een feestje!

daily planner inpakken

Er zijn afgelopen week een recordaantal daily planner bestellingen geweest. Waarschijnlijk heb ik dat voor een groot deel aan de hartverwarmende instagramfoto + blogartikel van Merel te danken. ^_^ Veel inpakken en opsturen dus. Loving it!

tea time koekjes

De mama van Tom nam koekjes mee voor bij de koffie en ik ben fan. Ze zijn van Ikea en ik maak er een sport van om er leuke berichtjes mee te maken. Toen Tom helemaal gedesilusioneerd terugkwam van zijn eerste spinningles (‘het was zo zwaar Olga, ik viel bijna van mijn fiets’) maakte ik een kopje thee en een geruststellende boodschap voor hem. :)

gat mutsjemutsje 4mutsje 2 mutsje

Zoals jullie al wisten (als jullie dit artikel hebben gelezen), ben ik druk bezig met mutsjes breien! Ik moest er een beetje inkomen (zie het gapende gat in mijn tweede poging). Ik heb er nu drie gemaakt (twee gele en een rode) en ik brei lekker verder. Lijkt me leuk om steeds moeilijkere te maken met ingewikkelde patronen. Ze moeten natuurlijk wel van de schappen vliegen straks. ;)

KATTENBONUS!

tetkees mo tetkees katjes mo en tetkees

♥♥♥

Vind je het leuk om te zien wat ik de hele week uitspook? Volg Team Confetti dan op instagram.

REACTIES:

 1. Frauke

  Haha, ik begin jullie een beetje te associëren met foodfestivals! Maar ik snap heel goed dat je er graag heengaat, want het ziet er superlekker uit <3 Jammer dat die bouwwinkel nogal tegenviel! En mmm, letterkoekjes. Lief hoor! Die mutsjes zijn SUPER cute! X

  Reageren
 2. Marloes

  Die todo-lijst is ook zó leuk! Ik heb hem op het Snorfestival gekocht voor een vriendin, kan niet wachten hem aan haar cadeau te doen, maar ze is pas over twee weken jarig. Je hartjesmutsje vind ik echt te schattig. Ik ben ook aan het mutsjes-breien geslagen, fijn klusje, je hebt lekker snel resultaat en het is nog voor een goed doel ook. :)

  Reageren
 3. Anouck Plume

  Wat leuk die letterkoekjes! Zo’n boodschap moet iedereen toch wel opvrolijken? ;) Zo leuk dat je die mutsjes aan het breien bent. Ik zie elk jaar de gemutste smoothies weer voorbij komen, maar elk jaar denk ik neeeee daar kan ik vast niks van. Misschien dit jaar toch maar eens de uitdaging aan gaan!

  Reageren
 4. Maris Maria Renne

  Ooohw spinning is verschrikkelijk…. enige lesje dat ik eens heb geprobeerd en waar ik halverwege ben afgehaakt. Schaamde me kapot, maar ik trok het echt niet, je kon me uitwringen!
  Gaat Tom nog een keer? (Dan wil je misschien nog wat koekjes in huis hebben…) ;-)

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *