Photo diary februari #1 + kattenbonus!

header

Past week the cats saw snow for the very first time! And other interesting adventures…
Afgelopen week zagen de katten voor het eerst in hun leven sneeuw, deelde ik cadeautjes uit, at ik lekkere hapjes en werd ik weer netjes geknipt.

sunday_cleaning

Sunday cleaning!

Vorige week zondag speelden we weer huismusje en schrobten we de keuken van boven tot onder schoon. Alles is weer blinkend schoon en alles staat weer netjes in de kastjes.

home_made_peanut_butter_cups

Home made peanut butter cups.

Om het schoonmaken heen maakte ik weer een heerlijke portie peanut butter cups. Is niet moeilijk om te maken en ze smaken goddelijk. Hier vind je het recept.

lush_bathbomb

Lush bath bomb.

En na het schrobben lekker in bad met een Lush bruisballetje!

snow_holland_groningen

Sun and snow.

Maandag was het prachtig winterweer en scheen de zon! O man, wat heb ik de zon gemist, al die weken in het donker, blech! Helaas duurde het maar een paar dagen en is het buiten nu weer grauw en grijs :(

pancakes

Pancakes for lunch!

Pancakes als lunch. Omdat het kan!

essie_butler_please

Nails of the week.

Dinsdag lakte ik mijn nagels fel blauw met zilveren glitters. Lekkere winterse combi.

ladiesnight_goodiebox sinterklaascadeautjes_pakpapier

Girls night with lots of presents.

Woensdag maakte ik een doos vol cadeautjes voor vriendinnetjes Meike en Heike. De spulletjes gebruikte ik zelf niet (vaak genoeg) en daarom was het tijd om het door te geven. En de meisjes waren er blij mee hoor!

pizza_homemade_pesto zoute_stokjes_chocolade_snack_diy

Home made pizza and salty chocolate sticks.

De girlsnight vond plaats in het gezellige huisje van Heike. Ze had een lekkere vegetarische pizza met courgette, pesto, mozzarella en paprika voor ons gemaakt. En als snack bij de thee zoute stokjes met donkere chocolade. Smullen!

self_sufficient_plant

Self sufficient plant, bizarre!

Nee, dit is geen gekke groente (ik had hem onder het licht in de keuken op een plankje gelegd om er een foto van te maken). Dit is een zelf voorzienend plantje. Het heeft geen  potje nodig. Je hoeft hem niet eens water te geven, hij blijft uit zichzelf leven! Heike’s huis ligt vol met dit soort bijzondere dingetjes, zo leuk!

mcdonalds_zingen_jongens

Singing boys at McDonalds.

Donderdagavond aten we frietjes bij de Mac, waar naast ons een groep studenten uitgebreid zat te dineren. Toen er een kindje met een grote verjaardagsmuts naast ze kwam zitten, barsten ze spontaan in gezang uit. Geweldig moment, haha!

nachos_recept spinazie_hapjes

Fridaynight with snacks.

Vrijdagavond hadden we een hehe-het-is-weer-weekend-borrel met Henk en Meike. Wij maakten Hessel’s heerlijke nachos (recept hier) en Henknam zijn zelfgemaakte spinazieflapjes mee (recept schijnt in aantocht te zijn, houd de blog in de gaten).

budget_haar_knippen_zelf

Hairdresser Meike, cutting my bangs.

Na het eten knipte Meike mijn pony zodat hij niet meer in mijn ogen hing. Dit naar aanleiding van haar bidgettips ;) Tom dacht eraan een foto te maken voor de Photo Diary, wat een goede blog-assistent is het toch!

selfie_olga_pony

Crappy picture of how my new bangs turned out.

En de volgende dag zat het zo! Excuses voor de kwaliteitsfoto, ik kan alleen foto’s van mezelf maken met de ‘omgedraaide camera’. Anders zie je alleen een oor of een kin…

gebakken_ei_hema

Eggs at Hema.

Op zaterdag gingen we vol goede moed de stad in om gordijnen uit te zoeken bij de Hema en een nieuwe trui te kopen voor Tom. De enige aankoop die we hebben gedaan was een uitsmijter bij de Hema. Maar dat was wel een hele goede investering!

pugs_sweater

Pugsweater at H&M.

We konden geen leuke trui voor Tom vinden. Behalve deze dan, maar Tom wilde hem niet eens passen. Noujaaaaa…

KATTENBONUS!

tetkees_snow tetkees_snow2 mo_selfie_cat tetkees_selfie mo_bathtub

Mo and Tetkees saw snow for the first time, made a selfie and sat beside the bathtub.

De poezen zagen voor het eerst sneeuw en vooral Tetkees was verbijsterd! Verder maakten ze allebei een selfie en zat Mo gezellig naast me toen ik in bad ging.
***

Nog een hele fijne zondag en tot volgende week!

Vind je het leuk om te volgen wat Meike en ik de hele week uitspoken? Volg ons dan op instagram. Wil je liever weten wat de katjes de hele week doen? Volg dan Mo en Tetkees op instagram. Er staat nog een hele mooie video van Tetkees in de sneeuw op instagram, die mag je toch niet missen ;)

Follow us on instagram. Follow Mo and Tetkees on instagram.

REACTIES:

 1. Manon

  Leuke foto’s en al dat eten, zo lekker! Ik heb ook altijd gezelschap als ik in bad ga van een van mijn katten haha, eentje is er zelf een keer ingevallen omdat ze op het schuim probeerde te staan, oeps!

  Reageren
 2. Roxanne

  Oeh, lekker eten allemaal! En zelf je pony bijknippen, lekker budgetproof inderdaad en niet zo heel moeilijk (niet te veel in 1x er vanaf knippen haha)
  Wat een leuke foto’s ook weer van de poezen! Die selfie :P

  Reageren
 3. Instant Milk

  Loved your blog and will come back for sure! I find it very inspirational…

  Oh, I just started following you on Bloglovin by the way! Hope you come by my blog sometime too! Would love to know what you think about it, and maybe follow me back if you like it? We can also follow each other everywhere else;)!

  xx

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *