Confetti soap #50 + kattenbonus!

Welkom bij weer een spannende nieuwe aflevering van de Confetti soap. Deze week gaat het over pizza’s, eurosonic, selfies (twee maarliefst, spoiler alert) en poezebeesten…

chocolade

Vorige, vorige (eeeeeh) week vrijdag was alle sneeuw en ijs gesmolten en konden we gewoon ergens naartoe fietsen! Nouja! En dus spraken we af met vrienden om een hapje te gaan eten in de stad. Hierzo een chocolade toetje en we kregen ook nog een reep chocolade (zo groot, je kon er iemand mee de hersens inslaan) omdat we op hun katjes hadden gepast rond kerst. De katjes van vrienden, niet van het restaurant…

Inmiddels is alle sneeuw weer terug, gepaard met een strak blauwe lucht en een lekker winterzonnetje. En een stuk minder glad gelukkig. ;)

popcorn

Vorige week zaterdag ging ik in mijn uppie naar de film. En nee, dat is niet spannend of gek. Dat is gewoon fijn. Want: geen discussie over welke film, je kan op een gek tijdstip gaan (16.15) en je hoeft je superluxe popcorn met niemand te delen. De film was trouwens Joy en ik vond hem geweldig. De #girlboss in mij werd er erg blij van. En ik had ook nog eens 50% korting. Yesss…

smoothie

Mmm, smoothie van Tom. Met aardbeien, yoghurt, cranberries en limoen. Good stuff.

sissy boy

Niet boeiend, wel leuk: mijn nieuwe kaars van de Sissy Boy uitverkoop. Hij ruikt naar vanille (dat vind ik blijkbaar de geur van gezelligheid, want zo vind ik hem ruiken) en ik heb er nog een op voorraad waar ‘fantastic’ op staat.

trui selfie

Ik heb de laatste tijd marktplaats leeggekocht (want tweedehands is veel beter dan ‘fast fashion’ en ook nog eens lekker goedkoop). Dat had soms succes en soms niet. Deze twee streepjestruien waren een succes. Helaas kocht ik ook een te grote jurkje en een te kleine jas. Die moet ik nu weer flink door gaan verkopen, maar ik vrees dat ik veel beter ben in kopen dan verkopen op marktplaats…

team confetti agenda

Wauw, ik kan het nauwelijks geloven, maar de Team Confetti agenda 2016 is uitverkocht! Vorig weekend deed ik de laatste exemplaren op de post en nu is de enige Team Confetti agenda in mijn huis, mijn eigen agenda. En die bevalt tot nu toe heel erg goed (gelukkig maar). Vooral het maandoverzicht werkt erg handig met het plannen van blogartikelen. Die ga ik er de volgende keer inhouden. Voor wie er toch nog heel graag eentje wil hebben, er liggen er nog een paar te koop bij Folk in Groningen!

wrap chocolade fondants

Ik heb afgelopen week het boek ‘Recipe for Life‘ geluisterd van Mary Berry (jurylid van The Great British Bake Off en tv-kokkin-legende). Ik val waarschijnlijk niet helemaal in de doelgroep (er kwamen kledingtips voor vrouwen van 70+ voorbij) maar ik vond het zo fijn om te lezen (eh, luisteren). Biografieën doen het altijd wel goed bij mij, vooral als ze grappig zijn, vol zelfspot zitten en wijze levenslessen bezitten. Als food journalist in de jaren 70, leek het werk van Mary opvallend veel op dat van een foodblogger nu, tot de persreisjes en gesponsorde keukenspullen aan toe. Grappig!

Het bijverschijnsel van Mary’s boek luisteren was dat ik opeens zin kreeg om te koken. Geen recepten van Mary, ahum, maar toch. Ik maakte wraps met kip (lekker maar niet voor herhaling vatbaar) en mini chocolade fondants (HEEL ERG voor herhaling vatbaar). Daar komt nog een receptje van op de blog binnenkort!

koffie

Koffie uit mijn nieuwe Donna Wilson mok die ik van Tom voor mijn verjaardag kreeg. Ik was eeuwenlang verkouden en hoefde daarom geen koffie (waarom snap ik ook niet helemaal, maar ik had er blijkbaar geen zin in), maar ik ben er weer hoor! Ik heb afgelopen week de laatste restjes verkoudheid in zakdoekjes gesnoten en voel me weer stukken beter.

bob

Voor wie hem nog niet kent: dit is Bob de supermarkt kat. Hij woont er niet echt, maar hij is er bijna altijd. Bij de dozen natuurlijk. En hij vindt het erg gezellig als je hem even komt aaien. Ben ik gelukkig nooit te beroerd voor.

appeltje

Snoep verstandig, eet een appel. En trek halverwege de dag je pyjamabroek aan als je die gelegenheid hebt. Want die zitten veel lekkerder dan spijkerbroeken.

donna wilson

Dit is mijn andere nieuwe Donna Wilson mok, dit exemplaar kreeg ik van Sinterklaas (in dit geval mijn schoonzusje). Jullie hebben zeker al wel door dat ik tot op het bot verwend ben in december. :D

pizza schema dua lipa

Woensdagavond gingen Tom en ik heel cultureel en muzikaal verantwoord naar Eurosonic. Op woensdag zijn er een hoop uitgelichte bandjes die de twee dagen erna ook spelen. Maar vergeleken met de twee dagen erna, is het aanbod niet gigantisch. En dat is wel zo prettig. Er is minder te kiezen en er zijn minder mensen op de been. En dat is wel zo fijn voor Tom (die is niet zo van grote mensenmassa’s) en voor mij ook (ik ben een kabouter en kan bij concerten al snel niks meer zien). Paraat met zelfgemaakt schema (ik ben altijd zeer georganiseerd als het om festivals gaat) gingen we eerst pizza eten bij de pasta fabriek. Daar klopt mijn budget food hart nog steeds heel hard van, want voor twee pizza’s en twee drankjes hoefden we maar €15,- te betalen.

De bandjes die we beluisterden waren King Charles, Honne en Dua Lipa (zohee wat een stem). Er stond nog meer op ons programma, maar opa en oma waren zo moe dat ze naar bed moesten…

wrap pizza

Nog meer pizza op donderdag. Ik maakte van alle restjes in huis wrap pizza’s. Je kan nooit genoeg pizza eten toch?

bowie spiegel

Afgelopen weekend kwam Ingrid logeren zodat zij en Tom flink aan de slag konden met haar website. Op weg van het station naar ons huis hebben we nog een mini windowshopping sessie kunnen houden (kijken, kijken, niet kopen). In de museumwinkel van het Groninger museum koekeloerden we naar deze Bowie spiegel, zo mooi, maar prijzig! Het Handboek voor Mietjes scheen er ook verkocht te worden, maar na even navragen bleek dat hij uitverkocht was. Op zich een goed teken, maar toch jammer, haha. Je eigen boek in het Groninger museum zien liggen is toch wel een dream come true. :D

DIKKE VETTE KATTENBONUS!

tetkees slapen tetkees raam kijken mo tetkees mo tetkees bed mo spelen tetkees mo op bed mo in bed mo in bed2

♥♥♥

Vind je het leuk om te zien wat ik de hele week uitspook? Volg Team Confetti dan op instagram.

REACTIES:

 1. Ashley

  In de kerstvakantie stond ik zo te twijfelen of ik alleen naar de bioscoop zou gaan.. maar nu heb je me toch echt over gehaald! Binnenkort ga ik met mezelf de uitdaging aan.

  Reageren
 2. Emma

  Super leuk weekje! Ik verkoop ook veel op marktplaats ! Dan heb ik nog een tipje voor je, ik verkoop veel van mijn kleding ook op depop, een app op je telefoon. Ik zou ‘m zeker downloaden, ik noem het een kruising van instagram en marktplaats. Té leuk!

  Reageren
 3. Lotte

  Ik ben het helemaal met je eens wat betreft pizza. Ik zou het meerdere keren per week kunnen eten, maar helaas zijn de huisgenoten daar niet zo van overtuigd…

  Reageren
 4. Linda

  Leuke foto’s :-) Wat super goed dat je alle agenda’s hebt verkocht! Oh en kreeg gelijk zin in die popcorn, die heb ik dus gelijk op mijn boodschappenlijstje gezet :-). De foto’s van poezenbeesten zijn geweldig, die waar ze samen op de vensterbank zitten is zo leuk….die koppies en als je ziet hoe lekker ze slapen, zelfs onder het dekbed, zo leuk om te zien :-)

  Reageren
 5. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet.

  Reageren
 6. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions.

  Reageren
 7. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep………

  Reageren
 8. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep……….

  Reageren
 9. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary..

  Reageren
 10. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards……

  Reageren
 11. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards……

  Reageren
 12. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary..

  Reageren
 13. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *