Confetti Soap #60 + kattenbonus!

Vorige week kreeg ik cadeautjes van lezers, schrok ik me dood van een kat in een tuincentrum en werkte ik bijna 24/7 voor HEMA…

poeslief tas

Dit was zó lief! De meiden van kattencafé (to be) Poeslief kochten een unicorn tegel op de woonbeurs (zie vorige soap) en namen een cadeautje voor me mee. Een hele mooie Poeslief tote bag. Thanks girls! Ik hoop dat ik gauw een kopje koffie kan komen drinken in jullie café.

tetkees poef

Ik heb al heel lang een hele grote hocker onder mijn bureau in mijn werkkamer staan (ik wilde een soort zithoekje maken, maar dat is achteraf een beetje onzin). Omdat ik mijn party office ga aanpakken, zette ik het ding ein-de-lijk op marktplaats. Er was genoeg interesse, maar NIEMAND kwam opdagen. We hadden op een gegeven moment echt een hele duidelijke afspraak staan, zetten hem alvast in de woonkamer neer zodat ie niet zo ver meer naar beneden gedragen hoefde te worden, maar S. (ik noem maar geen namen) was een no show. Niks meer van gehoord. Grrrrr, zó irritant! Gelukkig is er toch nog iemand blij dat er een gigantisch kattenbed in de woonkamer is bijgekomen.

soya zalm

Koken gaat nog steeds goed! Zelfs anti-kok Tom heeft in zijn uppie vorige week twee keer heerlijk gekookt. Zalm met sugarsnaps, rijst en soja-sesam saus. Jum! Die lust ik nog wel een keertje.

pakketjes post

Ik doe heel hard mijn best om beter werkritme voor mezelf te maken. Zo verstuur ik nu (meestal) twee keer per week webshoppakketjes. Op maandag en op donderdag. Zo heb ik niet bij elke bestelling het gevoel dat ik er DIRECT iets mee moet doen. En dat zorgt weer voor iets meer zen tijdens het werken.

lunch met Fran

Lunchbreeeeeeeeak! Met Fran, hummus én een flesje cola. Go crazy! We drinken bijna nooit frisdrank, maar hadden nog een paar flesjes in de koelkast staan omdat we vrienden op bezoek hadden een tijdje terug. Zooooo lekker af en toe.

hema voorbereiding

Ik mag nu tijdelijk voor HEMA wat meer blogartikelen maken dan eerst en dat vind ik HEEL LEUK. Maar poe, het is ook wel een werkje hoor. Vorige week was het een echte HEMA-week. Plannen, boodschappenlijstjes maken, spulletjes halen, printables in elkaar knutselen, fotograferen etc. We hebben er zelfs een keer gegeten, haha. De foto hierboven is nog een beetje vaag, maar wel grappig. Wat de hell ben ik aan het doen? Je ziet het binnenkort op HEMA.nl…

cactus heaven kumquat boom praxis kat

Ik kan alvast wel verklappen dat ik iets met de cactussen ga doen die sinds kort bij HEMA te koop zijn (van die kleintjes, superschattig). En daar had ik cactusgrond voor nodig. Gelukkig woon ik dicht bij een Praxis waar een tuincentrum bij in zit. Dus daar huppelde ik heen tijdens een lunchbreak. Ik vond het kumquat boompje zo lief, maar ik vrees dat ik die met mijn heel-erg-niet-groene-vingers niet in leven ga houden. O en ik schrok me wezenloos van de nep kat tussen de plantjes. Nu ik hem zo zie snap ik niet helemaal meer waarom, maar volgens mij was ik een beetje in dromenland toen ik er langs liep…

ferm praxis

Ook gespot bij de Praxis: een kopie van de Ferm Living spiegel die ik al heel lang eyeball. Hij is een beetje kleiner, maar letterlijk tien keer zo goedkoop. Maar ik heb hem heel flink laten staan, want ik weet nu even niet waar ik hem neer zou zetten.

pulled pork 1 pulled pork 2

En ik heb ook flink gekookt deze week. Broodjes pulled pork met kreukelfrietjes uit de oven en gezonde cole slaw. En dat vind ik dus wel echt heel indrukwekkend voor een week waarop we zo hard moesten werken. Applausje voor ons hoor!

KATTENBONUS!

tetkees keuken mo doos

Ze waren lekker bezig vorige week. Tetkees zit heel erg graag op de vensterbank in de keuken, maar heeft iets te vaak over het aanrecht gewandeld en van de afwas ‘gesnoept’. Nu mag ie d’r even niet komen zonder begeleiding. En Mo heeft bedacht dat de doos die ik ga gebruiken voor de Team Confetti Easter Swap zijn bed is. Zucht…

♥♥♥

Vind je het leuk om te zien wat ik de hele week uitspook? Volg Team Confetti dan op instagram.

REACTIES:

 1. Lotte

  Niets zo irritant als kopers die niet komen opdagen. Daar heb ik helaas ook ervaring mee, aaaaargh!
  Ik zocht meteen naar die leuke spiegel die je hierboven plaatste, maar ik vind het niet terug op de site van Praxis (al weet ik niet eens hoe ik eraan zou geraken, want die winkel hebben we niet in België). Helaas, maar mijn portemonnee is daar wel blij mee ;-)

  Reageren
   1. Mascha

    Nou ik ben wel nieuwsgierig naar die spiegel! Die eyeball ik ook al een tijdje, dit zou een leuk alternatief kunnen zijn. Ik kan hem niet vinden online en de praxis filialen die ik gebeld heb weten niet van t bestaan af. Mag ik vragen of je misschien het artikelnr hebt gefotografeerd? Bedankt alvast

    Reageren
 2. Tamara

  Vorige week heb ik het tegeltje ontvangen en mijn vriendin héél blij mogen maken. Hij hangt al prominent in de kamer en hij krijgt sowieso een ere plekje als we gaan samenwonen.

  Reageren
 3. baccaratsite

  I’ve been looking for photos and articles on this topic over the past few days due to a school assignment, baccaratsite and I’m really happy to find a post with the material I was looking for! I bookmark and will come often! Thanks :D

  Reageren
 4. baccaratsite

  First of all, thank you for your post. baccaratsite Your posts are neatly organized with the information I want, so there are plenty of resources to reference. I bookmark this site and will find your posts frequently in the future. Thanks again ^^

  Reageren
 5. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet………

  Reageren
 6. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions……

  Reageren
 7. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…….

  Reageren
 8. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…

  Reageren
 9. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep…….

  Reageren
 10. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep…..

  Reageren
 11. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards……..

  Reageren
 12. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards……..

  Reageren
 13. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *