Zara Lentecollectie 2014

header

The weather is nice and sunny, so I did some windowshopping online for new spring clothes.
Man, man, man, wat is het eindelijk lekker weer. Ik zat afgelopen zondag, net als de rest van Nederland lekker op een terrasje van een witbiertje te nippen. In een trui en bontlaarsjes, want ik was wat huiverig om meteen met blote benen en een rokje de straat op te gaan. Door mijn hevige opruimwoede tijdens de 100 things challenge is mijn kledingkast ook lekker opgeruimd en is er op zich ruimte voor wat frisse nieuwe lentekleding. Dus ik ging even lekker windowshoppen bij Zara om te kijken of er nog iets tussen zat…

En hoewel niet alle nieuwe lente/zomermode me aanspreken (geen mouwen en heel veel croptops) zat er heeeeeeeel veel moois tussen. Mooie zwierige en luchtige stoffen, en geweldige prints en kleuren.

Waarschuwing, het wordt een scroll feestje, want ik kon weer eens niet selecteren. More is more, zeg ik altijd maar!
I selected some (ahem, a lot) items from Zara to show you guys:

contrasting-printed-dress detailed-cardigan flared-dress leather-flat-sandal printed-neoprene-bomber-jacket printed-skirt-with-buckle text-t-shirt varsity-crop-top tote-bag-with-pocket printed-top- printed-dress- pineapple-print-crop-t-shirt city-bag-with-handle printed-blouse printed_elastic_trouwsers pleated-print-skirt necklace-with-geometric-rhinestonesneoprene-printed-dress messenger-bag-with-metal-claspcropped-jacket-with-zips block-heel-ballerinaasymmetric-embroidered-topembroidered-top-with-kimono-sleeves printed-dress blouse-with-small-brush-strokes-printMooi he? Op de website (of gewoon in de winkel) van de Zara vind je nog veel meer.
Pretty huh? Check out more online or in a Zara store near you.

***

Heb jij al fijne lentekleding gezien/gekocht of had je nog leuke dingen van vorig jaar?
Did you spot any nice spring items?

REACTIES:

 1. Eva C

  Ohooo, die sandaaltjes en dat topje met ananassen <3 Dat topje met die brillen heb ik gepast, was ten eerste vrij duur (€40) en het was vanvoor een stuk korter, echt bijna tot aan je navel. Was dat niet zo geweest, had ik het zeker gekocht :)

  Reageren
 2. Alyssa

  Wat een prachtige items allemaal! Mooie kleuren! Dat blauwe jasje met de kraaltjes-details <3! Heel tof. Ik hou ook totaal niet van die crop-tops. Gewoon niets voor mij. Dit is meer mijn stijl.

  Reageren
 3. Nikki

  Zo mooi! Ik vind die plissérok het allermooist <3 Ik mag van mezelf alleen geen kleding meer kopen, omdat we moeten sparen voor ons nieuwe huis. Dit maakt het wel lastig!

  Reageren
 4. Tamara

  Goh, veel van deze kleding heb ik afgelopen weekend nog niet gespot in de Zara bij mij in de stad. Daar stikte het nl. alleen maar van die crop tops ed. Misschien is het per vestiging anders of moet het nog in de winkel komen te liggen? Hier zitten namelijk wel hele leuke dingen tussen!

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Ik hoop dat het dan nog komt, want met die croptops kun je niks! De items die hierboven zijn in ieder geval in de Nederlandse webshop te koop. Mocht het dus niet meer in jouw vestiging komen, kun je daar nog terecht.

   Reageren
 5. Marieke

  Haha “more is more”, zeg dat wel! Mooie jurkjes zitten erbij… en als ik mijn kledingkast nu eens ga opruimen komt er vast wel plek voor wat nieuwe collectie!

  Reageren
 6. T

  ik was vanochtend in de zara en er is zoveel geels en I luv yellow! ik wou alles hebben, maar uiteindelijk is het de eerste gele tas geworden.

  Reageren
 7. Pingback: Photo diary maart #5 + kattenbonus! | Team Confetti

 8. Pingback: De Blogger Love Tag | Team Confetti

 9. Marloes

  Weet iemand toevallig of dat shirtje met die ananassen nog te koop is in de internetshop. Ik kan deze nergens vinden.
  Ook dezelfde alleen dan met watermeloenen kan ik niet vinden.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *