Webshoplove: Lazy Oaf

header

Vandaag een webshop waar ik al jaren op kijk als ik opgevrolijkt moet worden. Ze verkopen er kleding voor mannen en vrouwen, accessoires en hebbedingetjes. Niet alles is even draagbaar, maar o wat is het leuk!

OVER LAZY OAF:
Lazy Oaf staat bekend om zijn knallende grafische t-shirts, omkeerbare truien en accessoire collecties. Alles is bedekt met illustraties en grafische printjes en je komt een hoop junkfood tegen, dat vaak wordt gebruikt als inspiratiebron. De werknemers van Lazy Oaf maken niet alleen de artikelen voor in de winkel, maar doen ook mee aan exposities en grote events.

Het hoofdkantoor zit in London, waar Gemma Shiel in 2001 begon met gezeefdrukte t-shirts en een marktstalletje. Op dit moment heeft Lazy Oaf zo’n 150 verkooppunten over de hele wereld verspreid.

Een greep uit de geweldige en heerlijk kinderachtige collectie van Lazy Oaf:

dress rainbow bodysuit1 bodysuit2

De kleding voor meisjes/vrouwen heeft waanzinnige printjes, maar is vooral qua model niet door iedereen te dragen. Het kattenbodysuit vind ik bijvoorbeeld geweldig maar wanneer trek je het aan?

boys2 boys1

De mannenkleding is al een stuk makkelijker aan te trekken, de modellen zijn wat simpeler: gewone t-shirts en overhemden, maar dan met een crazy print.

scarf sokken1 catring

De accessoires vind ik waarschijnlijk nog het leukst, omdat het met wat meer basic items te combineren is. Zo is het iets minder schreeuwerig.

tattoo1 tattoo2 tvdiary2 tvdiary1

Als laatst de hebbedingetjes. Ze zijn heerlijk fout en zinloos, een perfect cadeautje!

De prijzen van Lazy Oaf liggen tussen de £38.00 en de £65.00. Sieraden zijn er voor £15.00 maar ook voor £50.00. Erg goedkoop zijn ze dus niet, maar je kunt er wel errrrg leuke dingen vinden in de sale!

Ben je nieuwsgierig geworden, klik dan hier om zelf door de webshop te sneupen en hier om  de blog van Lazy Oaf te lezen.

Kende jij dit merk al? Leuk of too much?

REACTIES:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *