Insta – Shoplog Forever 21

header

Ik koop NOOIT kleding online. Ik ben nogal klein (1.60m) en heb dikke billen (heel tevreden mee trouwens). Daardoor sta ik maar al te vaak in een pashokje met een stapel kleding die niet past. Als ik in de winkel zelf dus al niet eens passende kleding uit een rek kan vissen, waarom zou het online dan wel lukken?

Eens moet de eerste keer zijn, moet ik hebben gedacht toen ik mijn digitale mandje van Forever 21 vol gooide. Ik gooi al een jaar lang mijn digitale mandje vol bij Forever 21, maar heb nog nooit eerder op de checkout-knop gedrukt. Nu dus wel, en gister kreeg ik mijn pakketje al binnen:

forever_21_10 forever_21_7 forever_21_5

Het gaat dus om het jasje en de hoed. Een hoed… Juist, natuurlijk, een hoed online kopen, hardstikke logisch… Ik heb iets teveel superhippe outfits op pinterest bekeken en toen besloten dat ik net zoals alle hipsters een hoed moet. Hij staat leuk (alle hoeden staan mij leuk, brillen niet). Maar wanneer doe je in godsnaam een hoed op? Als je even naar de supermarkt loopt? Als je een stukje gaat fietsen? Ik moet t nog zien…

Jasje past precies, dat had ik niet verwacht. Nep uiteraard, maar ziet er kwalitatief goed uit en voelt prettig aan. Ja, daar ben ik erg blij mee!

Tijd voor outfit nr. 2:

forever_21_11 forever_21_8

Shirt met gouden bloemetjes. Beetje ruim, maar wel leuk. Ja, hier ben ik wel blij mee.

Outfit nr 3:

forever_21_9 forever_21_6

Staat leuk, maar hij kriebelt als een gek! En hij pluist ook als een gek. Ik twijfel over terugsturen (ik heb nog niet gekeken hoeveel gedoe dat is) of een paar keer in de wasmachine…

Ik kocht ook nog wat accessoires:

forever_21_2 forever_21_3 forever_21_4

Yeah, leuke sokken! Meteen maar twee paar gekocht, als er dan eentje kwijt raakt (zoals sokken doen) kan ik nog steeds een heel paar maken.

Het wishbone-kettinkje wilde ik al een tijdje, beetje geluk kan geen kwaad!

Mocht je nog geïnteresseerd zijn in de items die ik kocht, hieronder prijzen en linkjes:

Faux Leather Jacket: € 43,75
Fedora (hoed): € 16,90 (uitverkocht)
Metallic Rose Top: € 21,75
C’est La Vie Sweater: € 23,75
Fox Socks: € 2,60
Wishbone Necklace: € 1,90

Bij Forever 21 kun je met Ideal betalen (yes!!!) en ze leveren binnen 5 dagen. Ik bestelde woensdagavond en vrijdagmiddag stond de postbode al voor mijn deur. Erg snel dus! Bezorgen boven €75 is gratis, vandaar dat ik even los ben gegaan…

Bestel jij vaak kleding online? Goede ervaringen?

REACTIES:

 1. Karlijn

  Nou, ik zie een nieuwe verslaving onstaan ;p Wat een mooie spullen zeg. En dat hoedje staat je echt super, gewoon opdoen wanneer je zin hebt. Leuk toch?! Mooi jasje, en die sokken! Ha, die zijn echt tof.
  Ik denk dat ik ook maar eens ga kijken, nog nooit wat besteld bij die winkel maar ze hebben zo te zien hele leuke kleding.

  Reageren
 2. slotsite

  The assignment submission period was over and I was nervous, slotsite and I am very happy to see your post just in time and it was a great help. Thank you ! Leave your blog address below. Please visit me anytime.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *