Team Confetti agenda 2017 in de SALE!

Het gebeurt niet vaak, maar er is SALE bij Team Confetti! Goed nieuws voor iedereen die nog een mooie, handige en originele agenda zoekt!

TeamConfetti_Agenda_Cover_Voorkant_DEFdeze-agenda-is-van agenda-binnenwerk-3 agenda-binnenwerk-6 Agenda achterkant

Deze beauty kost nu nog maar €12,95 INCLUSIEF verzenden. Hij heeft een bronskleurige ringband, een handig lintje, een opbergvakje, maandplanners en elke week een nieuw design waardoor hij blijft verassen en de sleur dit jaar een beetje tegenhoudt.

weekly planner 1

Naast de prachtige Team Confetti agenda 2017 SALE aanbieding, heb ik ook nog een mooie PLANNER COMBI DEAL in de webshop gezet: een TC agenda 2017 + weekplanner voor maar €19,90. Dat is nóg eens €5,- korting. Woop woop!

♥♥♥

Deze aanbiedingen lopen zolang de voorraad strekt. OP=OP!
Klik hier om naar de webshop te gaan.

REACTIES:

 1. Margriet

  Maandplanners lieve Olga, maandplanners hebben we nodig ;-) En ja, heel chill dat ze al per maand uitkomen, maar een blok met maandplanners zou ook fijn zijn hoor!

  Reageren
  1. Margriet

   Een blok met maandplanners voor in de webshop bedoel ik dan he. (Ik vond het ineens niet zo duidelijk wat ik had geschreven…haha)

   Reageren
   1. Olga Bericht auteur

    Hoi Margriet, ik heb een heel artikel gemaakt met alle maanden van dit jaar als printable. Daar kun je zelf makkelijk een blok van (laten) maken. Het heeft voor mij teveel risico om veel producten met een houdbaarheidsdatum te maken. De kans is groot dat ik ermee blijf zitten en dat vind ik heel vervelend.

    Reageren
    1. Margriet

     Ow wat stom van me, ik heb dat gemist. Kga het opzoeken. En met dingen blijven zitten is ook kak, sowieso ;-) Verder moet ik nog even zeggen dat ik mega gelukkig word van je site en dat ik al een maand lang yoga met Adriene, whoohoooooo!

     Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *