Pre-order nu de Team Confetti Agenda 2020!

De Team Confetti Agenda is weer terug! In dit blogartikel staat tot wanneer de pre-order te bestellen is én wanneer hij wordt verzonden. Plus een sneak peak van de leukste pagina’s zodat je weet wat je kunt verwachten van de nieuwste Team Confetti Agenda!

omslag agenda 2020 2

De omslag van de agenda had ik vorig jaar al onthuld, maar toen bleek dat een baby en een verbouwing/verhuizing niet te combineren viel met het ontwerpen van een agenda. Gelukkig had ik dit jaar meer tijd en is de agenda terug van weggeweest!

binnenwerk 2 agenda 2020

De maandoverzichten zijn er nog steeds en zijn qua lay-out hetzelfde als vorige edities. Voor lekker veel overzicht aan het begin van de maand.

binnenwerk 3 agenda 2020

Ook de weekoverzichten zijn overzichtelijk BUT FUN. Geen lijntjes maar luchtige vakken en ook zat plek voor notities. Ook is in één oogopslag duidelijk in welke week je zit. En de oude indeling is terug! Iedereen kan weer opgelucht adem halen want de donderdag staat weer op de rechterpagina. Pfieuw!

binnenwerk 4 agenda 2020

De agenda staat weer vol nieuwe patroontjes en ook een paar gouwe ouwe in een nieuw jasje.

binnenwerk 5 agenda 2020

PRE-ORDER ONLY
In plaats van een hele voorraad te laten drukken en af te wachten hoeveel daarvan verkocht worden, werk ik dit jaar weer met pre-orders. Jullie laten me op die manier weten hoeveel agenda’s er gedrukt moeten worden en ik plaats met die informatie een bestelling bij de drukker. Daardoor zitten er een paar weken tussen bestellen en verzenden, maar het is wel lekker efficient!

Je kunt de agenda bestellen als pre-order tot en met aanstaande zondag 3 november. Daarna verdwijnt de agenda uit de webshop. You snooze, you looze!

De agenda gaat €19,95 kosten en dat is INCLUSIEF verzendkosten. De verzendprijzen zijn pittig gestegen de afgelopen jaren en daarom is de prijs van de agenda helaas ook wat gestegen. Maar dan heb je wel iets unieks in huis, want er worden niet zoveel gedrukt.

VERZENDDATUM
Als alles goed gaat, dan kunnen de agenda’s verzonden worden op 14 november. Ruim op tijd voor Sint en Kerst. En voor het nieuwe jaar, das natuurlijk het belangrijkst.

GO GO GO!
Wie de agenda voor volgend jaar dus graag wil hebben, kan het beste meteen de pre-order gaan bestellen. De agenda is er verkrijgbaar voor Dutchies en Belgjes, dat zijn de enige twee landen waar ik naar verstuur. Go go go!

REACTIES:

  1. Anouk

    Nu baal ik even dat ik alleen nog maar google calender gebruik. Ik heb eigenlijk ook geen geld voor een agenda maar wat is ie mooi geworden!

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *