TAG: DE BLOG TOP 3

TAG time! Ik las bij Saske over deze TAG (bedacht door Sylvia) en lullen over bloggen vind ik altijd leuk. Hier komt ie…:

mo_en_tetkees_318

Welke drie dingen zijn voor jou onmisbaar bij het bloggen?
Mijn camera, mijn telefoon en mijn computer. Supersaai. Nog drie dingen dan, die iets meer tot de verbeelding spreken: mijn katten (waar zou Team Confetti zijn zonder de KATTENBONUS? Volgens mij zou iedereen dan afhaken). Tom. Want zonder Tom zou mijn blog er niet zo flitsend uitzien met allemaal widgets en een webshop met iDeal erin gebouwd en precies de layout die ik graag wil. En jullie (awwwww). Nee maar echt serieus. Bloggen zonder mensen die het lezen is gewoon een heel uitgebreid dagboek en dat had ik nooit zolang volgehouden. Zonder jullie reacties (waar ik ontzettend dankbaar voor ben) zou het hier toch echt wel een beetje saai worden.

Welke drie dingen mogen niet op een blog ontbreken?
Zelfspot, humor en originaliteit. Ik had er eerst ook ‘mooie foto’s’ neergezet, maar bedacht me direct daarna dat ikzelf geen blogs lees voor de mooie foto’s, maar voor de mensen die de mooie en eerlijke dingen schrijven waar ik blij van word.

btw formulier

Over welke drie onderwerpen schrijf je het liefste?
Dit verschilt ontzettend in wat voor fase ik zit. Ik ben nu weer lekker aan het rommelen in mijn huis, maak (vooral voor mezelf) veel free printables en in opdracht blogjes schrijven en die zo leuk mogelijk maken vind ik stiekem ook ontzettend leuk. Vooral omdat er zoveel verschillende opdrachtgevers op teamconfetti.nl afkomen. Steeds weer wat anders! Diversiteit vind ik het leukste op mijn eigen blog.

Welke drie dingen wil jij uitstralen/bereiken met je blog?
Ik wil graag mooie dingen laten zien die ik zelf maak. Of dat nou printables zijn, de TC FEELGOOD BOX of (ja, daar heb je ze alweer) de mooie foto’s, ik hou van mooie dingen maken en delen. Maar wat ik ook heel erg fijn (en tegelijkertijd heel erg spannend) vind om over te schrijven zijn persoonlijke dingen. Over nee durven zeggen, een #girlboss worden of je een unsuccessful adult voelen. Want ik heb soms het idee dat we met zijn allen denken dat we maar raar zijn. En als ik daar dan een stukje over schrijf, blijken we op dezelfde manier raar (maar eigenlijk awesome) te zijn. VEEL gezelliger!

Via welke drie social media is jouw blog te volgen?
Ik ben een instagram-fanatiekeling, er verschijnt altijd een preview met link van elk blogartikel op Facebook en op Pinterest komen mijn favoriete blogplaatjes voorbij.

olgamaris tea 3 saske en olga

Wat zijn drie voor- of nadelen van bloggen?
Voordelen:
1. Dat de bijzondere dingen die je maakt, doet of meemaakt niet alleen voor jezelf zijn, maar dat je die ook kunt delen met anderen. Zo hebben veel meer mensen er iets aan! Al is het maar dat ze niet dezelfde fout maken als jij of door jouw tip een geweldig lunchtentje ontdekken.
2. Soulmates vinden. Ja, ik ben heel hard aan het internetdaten and I LOVE IT! Nederland is klein en met blogcollega’s afspreken is dus goed te doen. Ik vind het ontzettend leuk, inspirerend en grappig om met mijn favoriete bloggers af te spreken.
3. Je kunt je talent onder de aandacht brengen. Ik heb door mijn blog een droomproject kunnen waarmaken: de TC FEELGOOD BOX. Het levert (nog) niet zoveel centjes op, maar het idee dat er nu al aardig wat mensen zijn die thuis iets hebben liggen (of om hun nek hebben hangen) wat ik  gemaakt heb, daar word ik ZO vrolijk van. Er komt een moment dat ik de webshop nog verder uit ga breiden en plannen voor een Team Confetti Agenda 2016 zitten al in mijn hoofd…

Nadelen:
1. Het houdt nooit op. Er is werkelijk geen dag (of uur waarschijnlijk) die voorbij gaat zonder dat ik denk aan mijn blog of ermee bezig ben. Afgelopen maandag ging ik op mijn vrije middag een taart bakken. Dat was echt bedoeld als ontspanning/hobby/hoe-je-het-ook-maar-wil-noemen. En toch maakte ik foto’s tussendoor en schreef ik op mijn telefoon stukjes tekst. Want iets leuks maken of doen en het niet vastleggen voor mijn blog? Dat lukt me gewoon niet meer. En eigenlijk vind ik dat bijna nooit erg, maar heel soms wordt mijn hoofd er een beetje moe van…
2. Dat alles er vanaf hangt. Ik wil soms zo graag dat mijn blog slaagt en dat ik er for sure van kan gaan leven, dat ik er een beetje van in paniek raak. Wat als iedereen het op een gegeven moment wel gezien heeft en al mijn harde werk voor niets is geweest? Maar aan de andere kant: ‘If your dreams don’t scare you, they are not big enough’.
3. Als iets waar ik heel erg veel tijd in heb gestopt, flopt. Ik leer ervan, dus het is niet zo heel erg (en een dag later ben ik alweer met wat anders bezig) maar op de dag zelf, bummer!

Wat zijn jouw drie favoriete blogs van andere bloggers?
Oh no! De drie leukste blogjes aller tijden? Djeez Louise, dat is niet te doen! Dit zijn de drie die als eerst bij me opkwamen, maar er zijn er echt nog 1000 meer!
– Het is inmiddels een klassiekere, maar ik moest meteen denken aan het artikel van Sophie: Waarom iedereen HNTM moet kijken. Ik mis de blogjes van Sophie HEEL ERG en daarom koester ik deze extra.
– Er moet ook een blogje van Iris bij! Selfie time met Bunny von D is slechts één van de artikelen waar Iris me heeft opgevrolijkt.
– Ik val vaak weer terug in oude gewoonten, maar als ik een schop onder mijn kont nodig heb dan lees ik de tips van de Groene Meisjes voor een productieve ochtend.

Over welke drie onderwerpen lees je het liefste bij andere blogs?
Persoonlijke avonturen, tips (films, recepten) en grappige lijstjes zoals bijvoorbeeld de onnodige kosten die Tea in de maand december 2013 maakte.

Welke drie blogtips heb jij voor andere bloggers?
1. Blog omdat je het leuk vindt.
2. Blog waarover je wil. Blog niet over dingen waarover je denkt dat je over zou moeten bloggen, terwijl je eigenlijk over iets anders zou willen schrijven.
3. Als je een tijdje niet geblogd hebt en toch weer wil beginnen, kom dan niet met excuses. Je bent niemand iets verschuldigd. Laat een blogpauze geen drempel zijn om weer te beginnen.

♥♥♥

Wil jij deze TAG ook overnemen? Vergeet dan niet een linkje naar Sylvia erbij te zetten. ;)

REACTIES:

 1. Kim

  Leuke tag! :-) Ik heb ‘m al bij verschillende mensen langs zien komen, maar het is leuk hoe iedereen er een beetje een eigen draai aan geeft.
  Liefs!

  Reageren
 2. Manon

  Leuk om te lezen! Ik reageer niet altijd op deze blog, maar ik vind het altijd wel leuk om een kijkje te nemen en ja vooral de kattenbonus want ik ben een kattenmens!

  Reageren
 3. Maris Maria Renne

  Leuke antwoorden! En leuk om de foto van ons samen weer terug te zien :-)
  Ik zou bijna overal hetzelfde op antwoorden als jij, dus moet nog even heeeeeel goed nadenken over een eigen invulling en draai geven aan deze leuke tag.

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Haha, dat vond ik ook lastig hoor, ik probeerde de antwoorden bij Saske eventjes te vergeten. ;) Leuk dat je hem ook in gaat vullen!

   Reageren
 4. Fleur

  ‘Als je een tijdje niet geblogd hebt en toch weer wil beginnen, kom dan niet met excuses. Je bent niemand iets verschuldigd. Laat een blogpauze geen drempel zijn om weer te beginnen.’
  Wauw, op een één of andere manier raakt dit mij heel erg.
  Had ik even nodig.
  Thanks !!!

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Heel graag gedaan Fleur. Het was niet een puntje waar ik heel lang over na heb gedacht, het kwam opeens bij me op. Soms heb je dat. ;)

   Reageren
 5. Kimberly

  Leuk om te lezen! Tea’s blogjes vind ik stiekem altijd leuk, omdat ze mijn klasgenootje was haha. En ik ben dus echt geen kattenmens (sorry!) maar zelfs ik vind jouw kattenbonus vaak leuk.

  Reageren
 6. Merel

  Hiihih die foto van jou en Saske is zo leuk :) (en het was zo leuk jullie te ontmoeten!) Ik weet niet waarom, maar ik blijf het altijd leuk vinden om te lezen over bloggen. (ook om te bloggen over bloggen, overigens) Het blijft een boeiend onderwerp :)

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Vond het ook zo leuk om jullie te ontmoeten. Dat mag niet bij een keertje blijven hoor, meer internetdating please!
   En ik loop achter met jullie blogjes over bloggen. Wil er even de tijd voor nemen en ze allemaal goed lezen. ;) Ben benieuwd!

   Reageren
 7. Silvana

  Wat heb je ‘m leuk ingevuld! Zo leuk, die foto’s van jou met andere bloggers. :) Medebloggers ontmoeten is zeker een van de leukste dingen aan bloggen!

  Reageren
 8. LogPoes

  Wat ik echt geweldig vind, is dat je open en eerlijk zegt dat je wilt dat je blog een succes wordt (is!) en daar ook bewust en hard aan werkt. Niet dat vals-bescheiden “oeps, ja, ik vond het gewoon wel gezellig en deed maar wat en plots was ik superberoemd”-spiel waar mensen vaak toch wel een handje van hebben.

  Oh, en ondanks dat ik nogal verkat ben, zou ik je blog ook bezoeken als er géén kattenbonus was! Even voor de zekerheid: dit is overigens geen hint om de kattenbonus af te schaffen! :-D

  Reageren
 9. Laura

  Oh die tip over het geen excuus ophangen is goed! Ik ben al vaak van blog gewisseld en kwam ook elke keer weer met een excuus aan. Waarom weet ik eigenlijk niet.. Zo was ik laatst ook weer gestopt en opnieuw verhuisd naar gewoon lekker een gratis blog. Meteen begonnen met schrijven en geen excuus opgehangen. Want als mensen mij willen volgen doen ze het toch wel en anders hebben ze maar pech (:. (Als is dat soms ook wel lastig omdat ik ook weer niet wil dat mensen gaan denken: Goh is ze nou weer verhuisd? Maar dat doen ze vast al wel haha!)

  Reageren
 10. Sarah

  Ik volg je blog nog niet zo lang als de meeste lezers, gok ik, maar ik ben zó blij dat ik hem heb gevonden! Hoe ik je blog heb gevonden weet ik trouwens niet meer, ik heb direct een paar uur zitten lezen en wat ik daarvoor deed is blijkbaar verloren gegaan. Zegt wel genoeg over hoe leuk het hier is als je het mij vraagt ;)

  Reageren
 11. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions……….

  Reageren
 12. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet..

  Reageren
 13. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards…….

  Reageren
 14. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary……

  Reageren
 15. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep…

  Reageren
 16. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards………

  Reageren
 17. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary….

  Reageren
 18. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *