I wish… TAG

Het was alweer even geleden dat ik een tag verzon en het kriebelde een beetje (op een goede manier hoor, don’t worry). Ik wilde een stel vragen bedenken die je met veel fantasie en creativiteit kunt invullen. Het is bijna een spelletje geworden, haha. De I wish… TAG staat vol met vragen die je stoutste dromen uit laten komen.

What’s in a name. De vragen in de I wish.. TAG gaan over je grootste wensen die grotendeels nooit waarheid gaan worden. Maar daar gaan we niet om treuren, nee, nee, het is juist reden om die wensen zo groot en fantastisch mogelijk te maken. Laat je fantasie dus de vrije loop gaan en wie weet komt er op een dag toch zo’n fantastische wens uit…

sokken 2 new look

ALS JE ALLES ZOU MOGEN ZIJN, WAT ZOU DAN JE DROOMBAAN ZIJN?
Ik ga heeeeeel cheesy zijn en in eerste instantie zeggen dat wat ik nu doe mijn droombaan is. Bloggen en het maken van de TC FEELGOOD BOX is een van de leukste dingen die ik kan verzinnen. Alleen zou ik er wel wat meer centjes mee willen verdienen. Maar als ik geduldig ben en heel hard door blijf werken, komt die dag vanzelf…
En als het een fantasie-baan zou zijn, dan zou ik wel een eigen sokken-imperium willen hebben. Die ik allemaal stuk voor stuk zelf zou ontwerpen en die iedereen op de wereld zou willen dragen. Ze zouden allemaal fairtrade zijn en de allervrolijkste patroontjes hebben. Dat zou heel cool zijn…

♥♥♥

hessel kookt 4

ALS JE EEN SUPEROVERDREVEN LUXE IETS ZOU MOGEN AANSCHAFFEN, WAT ZOU HET DAN ZIJN?
Bekentenis: ik heb deze tag verzonnen samen met Tom toen we een uurtje in de auto zaten. Het perfecte moment om er een spelletje van te maken. Mijn eerste antwoord op deze vraag was een SMEG koelkast, maar Tom had een VEEL beter antwoord die ik bij deze heel erg hard ga jatten: EEN PRIVE KOK! Genious! Perfect voor ons, vreterige huismusjes. We zijn gek op lekker eten, maar zijn zelf niet de allerbeste koks (en ook een beetje lui). Dus iemand die een lekker ontbijtje voor me zou maken of een goddelijk diner inclusief toetje elke dag, jup, that is the dream. Nice one Tom!

♥♥♥

MCDJUNO FS013

ALS JE EEN DAGJE OP ZOU MOGEN TREKKEN MET EEN FILM/SERIE KARAKTER, WIE ZOU DAT DAN ZIJN?
Juno, all the way. Volgens mij heb ik nog nooit zoveel van een filmkarakter gehouden als van haar. De oneliners, de humor en haar muzieksmaak, I love her! (FYI, Tom koos Barney Stinson).

♥♥♥

ALS JE EEN LOCATIE MOCHT UITKIEZEN WAAR JE EINDELOOS NAARTOE GETELEPORTEERD ZOU KUNNEN WORDEN, WAAR ZOU DAT DAN ZIJN?
Ik ben niet een enorme wereldreiziger, maar ik heb al wel een paar hele leuke plekken bezocht waar ik graag elk weekend naartoe gebeamed zou willen worden. Op dit moment zou ik het heel leuk vinden om met mijn teleport-machine naar Londen op en neer te kunnen gaan. Dan zou ik heel vaak met Tea naar de film kunnen gaan en burgers kunnen eten. Maar als ik het strategisch zou moeten aanpakken, dan zou mijn teleport-locatie het huis van mijn ouders zijn. Ze wonen maar een uurtje met de trein bij me vandaan, maar toch zou ik het leuk vinden om een kopje koffie/thee met mijn moeder te kunnen drinken en daarna weer aan het werk te gaan. Of om mijn vader te helpen met koken en na het eten binnen een minuutje weer in mijn eigen huis te zijn. Ook handig als ik op een dag misschien verder weg ga wonen, dan kan ik altijd binnen een zucht en een scheet bij mijn ouders zijn.

♥♥♥

droomshow snoep

ALS JE IETS DOOR ZOU KUNNEN BLIJVEN ETEN, ZONDER ER DIK OF MISSELIJK VAN TE WORDEN, WAT ZOU HET DAN ZIJN?
Mijn eerste ingeving is: (neger)zoenen! En dat komt door de (neger)zoenen-loopband van de droomshow. Dat was echt het allercoolste wat mijn kinderogen ooit hebben aanschouwd. Voor wie het niet kent (we zijn niet allemaal van dezelfde generatie): de droomshow had meerdere thema’s, waaronder een snoep-thema. Eén van de opdrachten was het inpakken van (neger)zoenen in doosjes van een loopband door het ene kind. Het andere kind moest de de (neger)zoenen die het eerste kind had gemist, opeten. Wat resulteerde in een kind met hele plakkaten (neger)zoen op zijn handen, hoofd en haar. Ik kon er geen beeldmateriaal van vinden, maar de snoepland-sfeer van de Droomshow zie je hierboven.

♥♥♥

ALS JE EEN ANGST VAN JEZELF ZOU MOGEN WEGNEMEN, WELKE ZOU DAT DAN ZIJN?
Weet je wat eigenlijk wel heel erg handig zou zijn? Als ik telefoneren niet meer zo vervelend zou vinden. Ik vind telefoneren NIET leuk en ik heb het nooit leuk gevonden. Als tiener natuurlijk wel, met vriendjes of vriendinnetjes. En met mijn moeder bel ik ook graag. Maar verder… Ik schrik als de telefoon gaat en gek genoeg vind ik voicemails afluisteren bijna net zo vervelend. Volgens mij heb ik lichaamstaal heel erg hard nodig tijdens een gesprek en als dat mist, vind ik het echt heel moeilijk om te communiceren. Dus de angst voor telefoneren kan ik prima missen! Want zenuwachtig worden van een rinkelende telefoon is eigenlijk een beetje suf.

♥♥♥

mary poppins 2 mary poppins 1 mary poppins 3

ALS JE EEN SUPERPOWER ZOU KUNNEN HEBBEN, WELKE ZOU DAT DAN ZIJN?
Ik zou de superpowers van Mary Poppins wel willen hebben. Die maakt van alles een spelletje en alle vieze dingen zijn opeens lekker. Ze kan met haar vingers knippen en dan ruimt alles zichzelf op en ze heeft een tas waar een hele inboedel inpast, zonder dat hij zwaar is. Dat zijn nog eens goeie superpowers!

♥♥♥

ALS ER EEN BAND WEER BIJ ELKAAR ZOU KOMEN EN EEN PRIVE CONCERT BIJ JOU THUIS ZOU KUNNEN GEVEN, WIE ZOUDEN DAT DAN ZIJN?
The Police, die vond ik als tiener GEWELDIG en ik draaide er gister nog een CD-tje van. Maar ik moet eerlijk bekennen dat het niet mijn grootste droom is om die band nog eens te kunnen zien. Ik vind het vooral leuk om op zoek te gaan naar nieuwe bandjes en die in een klein zaaltje in de stad te gaan bekijken. Of op een festival, I love festivals.

♥♥♥

geitje

ALS JE ELK DIER ALS HUISDIER ZOU MOGEN HEBBEN, WELK DIER ZOU JE DAN WILLEN?
Tom wil een geit en ik wil prairiehondjes (mijn favoriete beesten in de dierentuin). En dan gaan we met de hele groep wandelen door ons park. Owwwwwww! :D

♥♥♥

Zo! En dat was ‘m! Ik heb veel lol gehad om hem in te vullen en ik hoop dat er meer mensen zijn die het leuk vinden om antwoorden te verzinnen op mijn gekke vragen. Ikzelf tik de volgende mensen aan omdat ik heeeeeel erg benieuwd ben naar hun antwoorden:
De geweldige en inspirerende Dina (dinastie.nl).
De altijd vrolijke en grappige Teske (teskuh.nl) die volgens mij erg veel fantasie heeft.
De lieve Des (desschrijft.nl), om wie ik altijd ontzettend moet lachen.

♥♥♥

Heb ik je niet aangetikt, maar wil je wel deze TAG invullen? Be my guest! Ik zou het alleen wel heel erg waarderen als je erbij verteld waar de TAG vandaan komt (sharing is caring). Of geef antwoord op je favoriete vraag bij de comments!

REACTIES:

 1. Marcella

  De droomshow <33333!! Snoep thema was echt mijn lievelings met die negerzoenen inderdaad!

  Ik was trouwens laatst met een oppaskindje een vriendenboekje aan het invullen. Bij Mijn allerliefste wens vulde ze in: Dat alles een snoepje is. Toen vond ik het wel een beetje jammer dat ik haar niet de droomshow kon laten zien..

  Reageren
 2. Renate

  Wat een fantastische fantasie heb je weer. Als ik elk huisdier mocht kiezen, dan kies ik een tamme vegetarische gevleugelde leeuw. Lijkt me heel fijn om met een leeuw te knuffelen. Daarnaast wil ik wel een ritje door de lucht maken (en vermijd files). En natuurlijk Vegetariër om toch de kans op opgegeten te voorkomen. Mag dat ook?

  Reageren
 3. Fatima

  Jaaaa de droomshow. Ik ging meteen naar youtube om te zoeken maar kon idd niks vinden.
  Dat was toch hilarisch met die (neger)zoenen. Het 10sec-liedje zing ik nog steeds vaak (Hoogste tijd, de laatste ronde, nog tien seconden. Nu nog maar een paar en dan..ho-ho-ho, ho, stop, ho!) heerlijk.

  Máár.
  Deze vragen zijn eigenlijk ook heel leuk om samen met een partner of vriendinnen te doen. Dat ga ik tenminste wel doen, kijken wat voor idiote antwoorden anderen kunnen hebben haha.

  Reageren
 4. Jinnie93

  Super leuk bedacht! Ik blog nog niet zo lang en heb al zitten rondneuzen naar wat leuk zou zijn voor mijn eerste tag-post, en deze is super leuk om in te vullen! Dat ga ik dus ook zeker doen voor mijn eerstvolgende post:D

  Reageren
 5. Pingback: TAG | I wish… | The Miracle of Life.

 6. Pingback: Mijn wensen in een wereld waar alles kan - TijgertjeRawrTijgertjeRawr

 7. Pingback: I Wish Tag - 2WMN

 8. Pingback: I wish… TAG! | Door de ogen van…

 9. Pingback: I wish… TAG | Ik bak er iets van

 10. Pingback: TAG: I wish… | Life Is What We Make Of It

 11. Pingback: I wish – tag |

 12. Pingback: Personal • “I wish TAG” |

 13. Pingback: Daily Cup of Bla Bla Bla I wish tag

 14. Pingback: I Wish... TAG - The Scent Of Cinnamon

 15. Pingback: Wensen voor het nieuwe jaar - Licht op het Hart

 16. Diana en Ellis

  Wij werden getagd door Sunny en hebben inmiddels ook de tags op onze blog staan met een natuurlijk vermelding naar teamconfetti
  Leuk ook om deze deze tag te lezen het ziet er gezellig uit met al die foto,s erbij.
  Wij wensen je alvast een hele gezellig avond en een heel mooi en goed 2016.
  groetjes van Ellis en Diana

  Reageren
 17. Pingback: I wish... - FANTASTIC MOMS

 18. Pingback: I wish - tag - Mijn kind kan de was doen

 19. Pingback: I wish.. Tag |

 20. Pingback: I wish ~ Tag - Veusteveul.nl

 21. Pingback: I wish... - Mamaliefde

 22. Pingback: Tag: I wish - Wolken en Zonnestralen

 23. Pingback: I wish – Mama's met thee

 24. Pingback: Het Grote Tag overzicht; vragenlijstjes die je op je blog vrij kan overnemen - Bloggerslijst

 25. Pingback: I Wish – Mama's met thee

 26. Pingback: I WISH... TAG - Cynthia Houben

 27. Pingback: I wish…. TAG – You and us

 28. Pingback: I wish... ⋆ Mamaliefde

 29. NordVPN Christmas Sale

  First off, what is a blog? A blog is a type of website that is usually made up of short articles, or “posts”, that are written by an individual or a group of people. Blogs are usually focused on a particular topic or subject, and they can range from personal stories to news and opinions.

  Reageren
 30. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet……..

  Reageren
 31. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep..

  Reageren
 32. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary..

  Reageren
 33. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards………

  Reageren
 34. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards…….

  Reageren
 35. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…

  Reageren
 36. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep..

  Reageren
 37. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *