Taartjes eten en geitjes knuffelen met Iris, Teske, Alwin & Saske!

Hij stond al een tijdje op de planning en jongens, jongens, wat hadden we er veel zin in. De high tea date met Iris (ikbenirisniet) Saske (ikbensaske) Alwin (vetgezellig) en Teske (Teskuh). Een hele bult bloggers en youtubers die taart gaan eten en geitjes knuffelen. Dat zag ongeveer zo uit:

station sandalen

Omdat we hadden afgesproken in Zwolle, hoefde ik een keertje niet idioot lang in de trein te zitten. En nog een uitzondering op de regel: ik was ruim op tijd. Moet ik echt vaker doen, veel te vroeg naar het station vertrekken. Scheelt zooooooveel stress…

thee iris saske thee thee 2 thee 1

Iris meette ik op het station van Zwolle (die was ook al zo over the moon dat ze niet zolang in de trein hoefde te zitten). De rest zat al klaar om aan te vallen toen we aankwamen bij Konkeltje (wat volgens Iris en mij klonk als een griezelige, lichamelijke afwijking, sorry) en vanaf dat moment hebben we gebabbeld en HEEL VEEL thee gedronken. Ik had bedacht om alle kopjes thee op de foto te zetten, maar ik was al snel het spoor bijster. Ze bleven maar komen! De allereerste met champagne/cassis smaak vond ik het lekkerst, dat weet ik nog wel.

high tea_20 truffelsalwin bloggers

Er was niet alleen thee, er waren ook stapels taartjes en stapels camera’s om het allemaal mee vast te leggen, haha. We hebben gegeten, gekletst, gedronken en gefotografeerd totdat er geen kruimel meer bij paste.

leftovers bus

Het was zooooooo lekker, maar zelfs smulkezen als wij konden niet alles op. Met pijn in ons hart lieten we dus de resterende taartjes achter. Alwin en Saske moesten er nadat alle thee op was helaas weer vandoor. Gelukkig stopte de bus recht voor Konkeltje en konden ze zo naar binnen rennen. Tot de volgende keer Saske!

teske iris teske geitjes 2 teske geitjes 1 biggetjes biggetje

Met taxi Teske reden we naar bestemming twee: de kinderboerderij! Altijd leuk. Helemaal als er baby geitjes zijn die heel erg van knuffelen houden. En biggetjes. Met krulstaartjes. Zucht.

kost2 teske iris2 kost

Na een paar uur boerderijdieren aaien, hadden we toch weer zin in wat gekregen (tot ieders verbazing). Gastblogger (en beste vriend) Hessel woont in Zwolle en tipte Kost. Een heel erg lief winkeltje met een restaurantje erbij. Toen ik in de auto de kaart doorspitte en ‘dutch weed burger’ opnoemde, gilde Iris vanaf de achterbank: ‘JA! DIE WIL IK AL ZOLANG PROBEREN!’. En jongens, hij is goedgekeurd. Ik nam een linzensoepje met brood en Teske ging voor de nacho bowl. Drie blije meisjes in een hele leuke hotspot dus.

high tea_24

Time to go home… Ik heb een hele fijne mini vakantie in Zwolle gehad en ik blijf erbij: afspreken met toffe bloggers en Youtubers is erg leuk. Ik hoop ze allemaal snel weer te zien!

♥♥♥

REACTIES:

 1. Kim

  Het ziet er allemaal zo fijn uit! :) Krijg helemaal zin om naar Zwolle te gaan, de dieren te bekijken, de high tea uit te proberen…

  Reageren
 2. Dina

  Ik zag ook al verslagjes voorbij komen op de blogs van de anderen, zo leuk dat jullie dit hebben gedaan samen. Het ziet er allemaal zo gezellig uit!

  Reageren
 3. Michelle

  Aaah, ik heb deze dag nu al een paar keer voorbij zien komen en ik word er iedere keer weer zo blij van! Als ik bij zo’n bloggersdate zou zijn, zou hij er precíes hetzelfde uitzien :D. Trouwens, ik probeerde ’taxi Teske’ uit te spreken en dat is nog best lastig!

  Reageren
 4. Nina

  Oh wat ziet dat er gezellig uit! Het lijkt mij zo grappig om bloggers onder elkaar in het echte leven te ontmoeten. Zwolle is een hele leuke stad en inderdaad best dichtbij vanuit Groningen :) Een klein kritiekpuntje (mijn Engelse vrienden kunnen zich hier ontzettend aan ergeren): ik denk dat jullie een Afternoon Tea hadden en geen High Tea. Een High Tea is een volledige maaltijd met ook een warm gerecht én een pastei (heel belangrijk volgens mijn vrienden dus). Afternoon Tea is een stuk delicater met heerlijke zoete fingerfoods en sandwiches, zoals jullie hadden. Maar goed, in Nederland wordt zo’n heerlijk luxe verwennerij al snel een High Tea genoemd :)

  Reageren
 5. Pingback: Confetti soap #26 + kattenbonus! | Team Confetti

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *