Plannen voor Team Confetti?

Jullie hebben het misschien wel gemerkt, het is een beetje rustig op teamconfetti.nl. Dat komt natuurlijk aan de ene kant omdat ik het in april wat rustiger aan heb gedaan maar er is nóg een reden waarom ik wat minder heb geschreven en dat is omdat ik even héél hard moet nadenken wat ik met teamconfetti.nl wil…

klei-animatie_1000x1000

Zoals jullie weten ben ik inmiddels het grootste deel van mijn week bezig met animaties en ander beeldmateriaal maken voor HEMA. Dat is een dream job en daar ben ik héél trots op. Ik bedoel, het kleine meisje in mij schreeuwt het uit van plezier elke keer als ik een animatie af heb en die volzit met alleen maar cute HEMA stuff. Of als ik mensen tegenkom die ik al héél lang niet heb gezien en ze me vragen wat voor werk ik tegenwoordig doe. Dan glim ik van trots (en vergeet vervolgens helemaal te vragen waar zíj mee bezig zijn, #heelvolwassen). En ik vind het ook fantastisch om jullie reacties te horen op alles wat ik voor ze maak. Ik krijg een enorme kick van positieve of persoonlijke reacties op foto’s of animatie’s die ik heb gemaakt voor HEMA. Dat mag je best weten.

De focus van mijn werkweek is dus een beetje verplaatst en de blog is daarbij op de tweede plek gekomen. Aan de ene kant jammer maar aan de andere kant vind ik dat supergoed van mezelf! Ik heb heel goed gezien wat mijn grootste prioriteit zou moeten zijn en waar ik de meeste centjes mee verdien. Go me!

social media

Maar ik heb gemerkt (en andere bloggers vast ook) dat blogs steeds minder populair en minder gelezen worden. The times are a changing y’all! En na jarenlang stukjes schrijven begint de klad er ook wel een beetje in te komen bij mij. In veel van de zelfhulpboeken die ik heb geluisterd komt naar voren dat een mens gelukkig wordt van groei, helemaal in zijn werk. En als je wil groeien dan moet je af en toe wat nieuws doen. Vandaar dat Tom en ik eindelijk video’s zijn gaan maken. We zijn weer begonnen op nul en de stijgende lijn van volgers en skills is knetterstijl. Heerlijk is dat! Met stukjes schrijven is de uitdaging er steeds minder en dat is echt iets waar ik wat op moet vinden…

kat slaapmasker olga

En dus wil ik met Team Confetti een nieuwe weg inslaan zoals dat zo cliché heet. Hoe dat er precies uit gaat zien, weet ik nog niet helemaal. Wat ik wel weet is dat ik het wat persoonlijker wil maken en de humor en mijn liefde voor mooie dingen erin wil houden. Ik vind het leuk om te vertellen waar ik mee bezig ben. Grappig genoeg is dat op het moment vooral mínder nodig hebben en tevreden zijn met wat ik al heb. Slow living met een confetti twist ofzo? Jullie horen het al, hier moet ik echt nog even een innerlijke brainstorm over houden…

Maar in plaats van een los stukje schrijven en het meteen de wereld in te sturen, lijkt het me fijn om een tijdje stukjes vooruit te schrijven, kijken of ze wel bij elkaar passen, de verhaaltjes kloppend maken met elkaar. Niet omdat iemand anders vindt dat dat moet, maar dat lijkt me wel een leuk nieuw proces. Ik ben namelijk heel goed  in plannen maken, het heel hard roepen, met goede intenties van start gaan en later er toch weer in verzanden. En dan balen achteraf. Dus laat mij nog maar een tijdje werken aan een paar ‘series’ van blogartikelen en geniet ondertussen van de vlogs en de gastblogartikelen. En wie weet, misschien ga ik ook wel eindelijk mijn nieuwe bloglayout afmaken…

REACTIES:

 1. Malu

  Ik las deze week in een notitieboekje van de artiest Typhoon “Er is altijd een nieuw begin, verandering is de natuur van alle verschijnselen”.

  Dit gegeven geef ik jou mee. Doe wat goed voelt. Ik sta al te popelen om te veranderingen te zien. Want ik heb vertrouwen in jouw creativiteit en vind alles wat je maakt en doet erg leuk!

  Reageren
 2. Hanneke

  Goed van je Olga! Ik voelde al een soort van verandering aankomen.
  Ik vind jullie vlogs echt leuk. Mooi om met een kopje koffie te bekijken. Zou tof zijn als jullie daar mee door kunnen gaan. Ik hoop dat je ook voor de rest je weg kunt vinden. Je creativiteit laat je vast niet in de steek. Het komt zeker goed.
  Succes met alles!

  Reageren
 3. Sonja

  Wat leuk! Het komt overeen met ik ook wil doen met mijn werk en sideblog. Fijn om ook iemand te lezen die de verandering heeft opgepikt…

  Groetjes!

  Reageren
  1. Sonja

   Ohja, je vlogs en wat je daarin laat zien is volgens mij de richting waar het op uit gaat lopen komende jaren. Om maar even een ”hip” woord ertegenaan te gooien… authenticiteit is belangrijk. Mensen willen graag inhoud lezen en de beste inhoud krijg je nu eenmaal als je wat langzamer werkt maar qua inhoud meer erin stopt dan eerst! :D

   Heel veel plezier met jullie vlogs opnemen en natuurlijk met de Hema en dit blog!

   Reageren
 4. Lidewij

  Goed dat je gaat voor wat voor jezelf goed voelt! Maareh, ik vind het juist heel jammer dat er steeds meer blogs verdwijnen, dus ik hoop stiekem wel dat je gewoon blijft schrijven. :)

  Reageren
 5. Janneke

  Waar vind ik eigenlijk de Hema blogs? Ik lees hier vaker over omdat veel bloggers die ik leuk vindt bloggen voor Hemas, maar die blogs en filmpjes zelf vind ik eigenlijk niet op de site van Hema? :(

  Reageren
 6. Vany

  Wat goed dat je erbij stilstaat of je nog wel groeit in wat je doet. Ik heb altijd het idee dat iedereen zich zo vast gaat voelen in de dingen dat ze maar zo doorgaan, of ze er nou blij mee zijn of niet. Leuk om wat tegengeluid te horen! Misschien vind je het Youtubekanaal van Lavendaire leuk. Die heeft het heel veel over hoe je je leven richting geeft en hoe je de dingen waar je van houdt als kern van alles kunt hebben en je leven daaromheen kunt bouwen. Ik vind het zelf heel fijn om naar te kijken/luisteren altijd.

  Veel succes en groetjes!

  Reageren
 7. Lisanne de graaf

  Goed dat je nieuwe wegen inslaat en keuzes maakt. Een mens heeft uitdagingen
  nodig in zijn/haar leven. En natuurlijk moeten deze worden gestimuleerd plannen die je maakt in je hoofd!

  Reageren
 8. Roance

  The number of cigarettes in a pack has to be one of the most commonly asked questions about cigarettes. You can find out how many cigarettes are in a pack by simply inspecting the packaging or asking your friendly tobacconist. Each cigarette comes with a filter, which is usually located at the tip portion of the cigarette.

  Reageren
 9. buy weed

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis buy weed that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions.

  Reageren
 10. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet.

  Reageren
 11. buy canadian weed online

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess.Like we mentioned earlier, when you buy weed from a dealer buy canadian weed online, you have no way of knowing what’s in it and what the overall quality of it is.

  Reageren
 12. Buy Weed Online

  Buying weed online sounds like an easy task. However, there are certain things you need to know before Buy Weed Online . With so many websites selling weed these days, it’s not surprising that you might be confused about where to get the best deals or which sites are trustworthy.
  If you’ve found a website that sells weed and want to order from them, here’s what you need to know about buying weed online.

  Reageren
 13. Buy my weed online

  Come see our customer favourite high quality popcorn buds along with other great deals on cheap weed and bulk pricing. We carry everything you need from shatter, cannabis edibles, vape pens, weed concentrates, live resin, Phoenix tears, CBD and more. Sign up for our newsletter so you never miss out on any of our sales offering the best in class products for Buy my weed online .

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *