Photo diary juni #3 + kattenbonus!

Deze week zag ik iets bijzonders in de supermarkt, kreeg ik een heel leuk cadeautje en was ik heel content met mijn eigen DIY kunsten.

oranje vlaggetjes

Zondagochtend gingen we zoals gewoonlijk een blokje om met de katten. De vorige keer waren we iets te diep ‘da hood’ ingelopen en waren er wat vervelende confrontaties met stoere katten en kleine rothondjes. Vooral Tetkees kreeg er flink van langs. Je kunt niet zomaar even door iemand anders zijn territorium wandelen blijkbaar… Dus nu bleven we nu in iets neutraler gebied (hoezo crazy cat people?). Tijdens het wandelen zagen we deze mooie oranje vlaggetjes hangen, heeft toch wel wat :)

sate

Op het food festival in Amersfoort aten we superlekkere gehaktballetjes met pindasaus. Ik heb geprobeerd het na te maken. Ze waren heel anders, maar wel heel lekker. De dressing van de sla was heel bijzonder, met geraspte gember. Daar wordt het pittig en fris van.

feel so pure

Baddertijd! Ik brak een stukje van deze lekkere bruisbal die ik van Feel so Pure kreeg. Het is de Milk & Honey Bath Brûlée. Hij rook subtiel zoet en het water werd lekker vettig zodat ik niet verschrompelde.

cupcakes

Er stond onverwachts een lief vriendinnetje voor de deur met een verlaat verjaardagscadeautje. Ze heeft het helemaal mee uit Australië gesleept, speciaal voor mij! Cupcakes met snorretjes. Ik denk dat ik binnenkort maar eens de lekkere stroopwafel cupcakes van Meike moet gaan maken…

carwash

Onze auto ging naar de garage omdat er allemaal kleine dingetjes mis mee zijn. Van een vriend kreeg Tom de tip om hem heel erg netjes erheen te brengen zodat ze er daar ook netjes mee om zouden gaan. Ik weet niet hoeveel zin het had, maar de carwash is natuurlijk altijd leuk! En die stofzuigers bij de autowasstraat, ik wou dat ik die in elke kamer van mijn huis had, zo handig!

onderzetters

Ik maakte eindelijk de leuke onderzetters die ik al zo lang in mijn hoofd had. En ik vind ze zo tof geworden (al zeg ik het zelf). Het is heel erg makkelijk en het resultaat mag er wezen.

bob de supermarktkat

Meike had een kat in de supermarkt bij ons in de buurt gespot. Hij zat binnen en lag in een van de lege doosjes die je kan gebruiken om je boodschappen in te doen. Toen Tom en ik donderdag nog even langs de supermarkt gingen zagen we hem ook liggen. Hij is superlief, heet Bob en heeft een eigen baasje maar vindt het leuker om in de supermarkt te hangen (ik heb even geïnformeerd bij de cassiere).

game of thrones club

Zoals jullie misschien wel weten, hebben we een Game Of Thrones kijk groepje (heel gezellig). Het was alweer tijd voor de allerlaatste aflevering (nooooooo). Onze snacks hadden een GOT Thema: Mooie ridderbekers met nootjes, een drankje met King erop en Tyrells ships. Doorgeslagen? Misschien. Lekker? Absoluut. De laatste aflevering was errrrg tof, jammer dat we nu weer een jaar moeten wachten, snif.

schoen soepwinkel caramel brownie frozen yoghurt

Zaterdag wilde ik graag naar de Hema om de nieuwe schoolspullen te bewonderen (wie niet?). Tom ging gezellig mee en voor we het wisten hadden we een hele middag door de stad gelopen, lekker burgerlijk. Tom kocht een korte broek, ik paste leuke sneakers (ze zaten helaas niet zo lekker). We aten soepjes bij de soepwinkel (aspergesoep, linzensoep en uiensoep) en aan het einde van de middag Frozen Yoghurt bij Pure Frozen.

pasta carbonara

’s Avonds aten we pasta carbonara naar recept van Marco Pierre White (wie is er nog meer bij met Masterchef Australia?). Het was erg machtig, maar heeeeeeeel lekker. We moesten wel een blokje om met Mo toen we het op hadden om het een beetje te laten zakken, haha.

merengue 1 merengue 2

In de pasta carbonara gingen twee eidooiers. Het leek me een goed idee om met de eiwitten voor het eerst merengue te maken. Gelukt! Wil iemand hier nog een recept van zien binnenkort, of kunnen jullie dit allang (en loop ik achter)?

KATTENBONUS!

tetkees slaapt mo in de kast mo in tas2 mo in tas

 ***

Nog een hele fijne zondag en tot volgende week!

***

Vind je het leuk om te volgen wat Meike en ik de hele week uitspoken? Volg ons dan op instagram.

REACTIES:

 1. Dagmar

  Wauw wat een heerlijke foto’s! Geweldig om te zien, ik word er helemaal blij van! En wat een lekkere foodphoto’s zie ik ertussen, yummie! Veel succes deze week, liefs Dagmar

  Reageren
 2. Renate

  Wat grappig dat een kat lekker in de supermarkt gaat liggen. Ik had toevallig gedroomd dat ik mijn kat in de supermarkt kwijt was geraakt. Gelukkig had ik haar gevonden op een stapel kussen achter het rek met dieren spulletjes. Wat een toeval hè, haha

  Reageren
   1. Debby

    ik wilde het ook net vragen :):) maar dat merengue recept mag ook , leuk die diversiteit op jullie site :)

    hoe “hangen” je nagelstickers er inmiddels bij ?:)

    Reageren
    1. Olga Bericht auteur

     Ik heb ze er vanmorgen af gepulkt, en het eindoordeel was goed. Ik zal morgen mijn artikel over de stickers bijwerken ;)

     Reageren
 3. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep…….

  Reageren
 4. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…

  Reageren
 5. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary……….

  Reageren
 6. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *