Nails of the week: It’s my party!

header

Hoera! Ik ben vandaag jarig! En daarom trok ik mijn feestelijkste nagelstickers uit de kast!

notw#24_13

Deze nagelstickers zijn van L’Oreal en heten 029 CONFETTI. Een schot in de roos zou je zeggen. Maar hoewel ik ze ontzettend vrolijk vind, (schreeuwerig vrolijk, haha) zijn ze niet zo heel erg fijn in gebruik. De stickers zijn wat dik en bobbelen daarom een beetje. Vanwege het drukke printje zie je dat gelukkig niet zo goed.

notw#24_10

Ik vind het doorschijnende effect wel heel leuk bedacht, zo lijkt het net alsof je allemaal kleine confetti’s op je nagels hebt. Misschien was ik iets te enthousiast door ALLE stickers te gebruiken. Een accentnagel was misschien beter geweest.

notw#24_23

Zoals ik al zei ben ik vandaag jarig, maar ik vier het pas zaterdag. En ik weet niet of de stickers zolang blijven zitten. Ze blijven nu al lichtelijk aan mijn haar en aan mijn kleding hangen. De tijd zal het leren…

De L’Oréal Confetti stickers (18 stickers per set) kosten € 8,49 en zijn te koop bij de drogist.

REACTIES:

 1. datzitwelsnor

  Wat suuuuuuper leuk en toepasselijke. Ik vind het helemaal niet overdreven alle nagels. Staat juist leuk. It’s your birthday and you can collor your nails as crazy as you want to. Dat mag jij nu heel de dag zingen. Nog van HARTE GEFELICITEERD en nog een fijne verjaaravond.
  Liefs, Renate

  Reageren
 2. Stella

  Van harte met je verjaardag! Ik hoop dat je tot nu toe een leuke, jarige dag hebt! Je ziet er in ieder geval al super feestelijk uit met die leuke nagelstickers! Heel veel plezier zaterdag en veel liefs!

  Reageren
 3. julienna

  If you’re new to the world of cannabis, navigating where to buy weed in Montreal can be a little overwhelming where to buy weed in montreal. What if you don’t know anyone who smokes? How do you find people who like to smoke? Is there a secret handshake or password that only cannabis enthusiasts know? Do you have to join some secret society or pay a membership fee before they’ll sell it to you? Luckily, it’s not that hard.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *