Photo diary 2015 #6 + kattenbonus!

Afgelopen week had ik een paar spannende afspraken en een paar hele gezellige afspraken. Daarnaast keken Tetkees en ik samen Boer zoekt vrouw en schoof ik confetti brownies naar binnen.

tetkees en ik

Vorige week zondag kroop Tetkees dicht tegen me aan om een potje Boer zoekt vrouw te kijken.

1001 volgers

Maandag was het eindelijk zo ver! De bloglovin-teller ging over de 1000! Familie en vrienden hadden de boel angstvallig in de gaten gehouden en ik verdenk mijn ouders ervan dat ze al dagenlang op refresh zaten te drukken, haha. En de teller is niet op 1001 blijven hangen, hij staat inmiddels alweer op 1016! Hallo nieuwe mensjes! Welkom!

my lovely notebook

Ik kreeg post van de lieve Juliette van My Lovely Notebook. En daar is geen woord van gelogen, ze heeft inderdaad HELE leuke notitieboekjes. Mijn schriftje was bijna vol, dus dat kwam perfect uit. En het Random Crap boekje van Happy Jackson heeft een vakje achterin. En wij hebben liefde voor vakjes toch? Klik hier om naar de shop van Juliette te gaan en trakteer jezelf ook op zo’n fijn boekje (ze heeft er HEUL veel).

tc feelgood box 2 magic box sneak peek 4 Print magic box sneak peek 2 magic box sneak peek 1

Afgelopen week ging de 2e TC FEELGOOD BOX in de verkoop en hij is BIJNA uitverkocht. Er zijn er nog maar vijf… Achter de schermen heb ik afgelopen week heel erg hard gewerkt aan de box en ik kon het niet laten om wat hints te laten vallen. Klik hier om een van de laatste boxen te bemachtigen.

mojito

Ik heb ook een paar avondjes door moeten werken afgelopen week. En als ik dan nog tot laat achter mijn computertje zit, komt lieve Tom me knettergezonde green juich brengen. Happy hour! Haha.

rijles

Woensdagochtend had ik een kennismakingsgesprek en mijn ALLEREERSTE rijles. Ik vond het best een beetje spannend, maar mijn rijles-mevrouw is ontzettend gezellig en aardig en het ging eigenlijk prima. Ik moet nog heel eventjes wachten voordat ik kan beginnen met rijen, want de gezellige rijles-mevrouw heeft een wachtlijst, maar ik kan me wel alvast op de theorie gaan storten. Ik vind het zo’n gek idee, dat ik ergens dit jaar misschien wel IN MIJN EENTJE in een auto kan rijden. Crazy!

flying tiger tiger clipjes confetti brownie

Na mijn eerste rijles had ik nog een spannende afspraak en toen die ook goed afliep, trakteerde ik mezelf op een bezoekje aan de Flying Tiger en een confetti brownie uit de cupcake zaak. Kopje Barbapapa thee erbij ennnnnnnnn ontspan…

pubquiz

’s Avonds ging ik met Tom en zijn vrienden naar een pubquiz. Die mannen hebben allemaal gigantische breinen en daarom eindigen we vaak in de top 10 of top 5. Ik ben mee voor de film/dieren/disney/kunst vragen. Verder is mijn algemene kennis bagger, haha.

inherent vice

Donderdagavond gingen we er alweer op uit! Naar deze film. En tja, alhoewel ik er voor het grootste gedeelte geen snars van begreep, zaten er zoveel briljante stukken in deze film. Tom en ik dachten dat we hem misschien nog een keer moesten zien om de verhaallijn wat beter te begrijpen… Ik weet het niet. Iemand anders hem toevallig ook gezien?

wasdag

Vrijdag was een fabulous day in the life of a blogger: bloggen en de was doen. Haha, we liepen ZO VERSCHRIKKELIJK achter met de was, niet normaal. En dat noemt zichzelf volwassen, zucht. We hebben geen droger en daarom heb ik drie keer alle was op alle kachels in het hele huis gehangen en nu hebben we weer heel veel schone sokken, hoera!

Omdat Tom en ik dit weekend 7 jaar (de tijd gaat ZO snel) samen zijn, doen we net als vorig jaar een weekendje weg in eigen stad. Dat beviel ons ontzettend goed. Beetje onderzoeken waar we nog niet zijn geweest, nieuwe restaurantjes uitproberen, buiten de deur ontbijten, dat soort werk. Ik doe uiteraard volgende week een uitgebreid verslag van onze romantische getaway, eh, stayinghome. ;)

KATTENBONUS!

tetkees en tom tetkees steiger mo bad 2 mo bad mo handdoek

Tetkees op de steiger en Mo in de badkamer, gezellige boel!

♥♥♥

Nog een hele fijne zondag!

♥♥♥

Vind je het leuk om te zien wat ik de hele week uitspook? Volg Team Confetti dan op instagram.

REACTIES:

 1. Anne

  Ah wat leuk, ik kan me nog herinneren dat ik vorig jaar helemaal enthousiast was over jullie weekendje weg in eigen stad :)! Ik heb toen echt een aantal pogingen gedaan om de charme ervan uit te leggen aan mijn lief en haar zo over te halen om het ook te doen, maar het kwam niet helemaal over.. Hihi!

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Ik las je reactie van vorig jaar toen ik het linkje zocht. :)
   Je hoeft niet een heel weekend, een zaterdagje is ook héél leuk. En anders komen jullie gewoon naar Groningen, haha.

   Reageren
 2. Natasja

  Wat is Tetkees lief! Ik moet ook mijn allereerste rijles nog krijgen… Gefeliciteerd met 1000 volgers, wat een mooie mijpaal! Helemaal verdiend. :-) Ik ben dit jaar 6 jaar samen met mijn vriend, vorig jaar helaas niks echt aan kunnen doen maar zou nu ook wel weg willen. Leuk idee om dit in eigen stad te doen! Nog even twijfelen hier want ik wil ook heel graag een keer naar Terschelling.

  Reageren
 3. Sabrina

  Wauw hee, gefeliciteerd met je volgers en met je 7 jaar samen! Echt een super leuk idee om een weekendje weg in eigen stad te doen, als ik in een wat grotere stad woonde, zou ik het ook doen, haha (:

  Reageren
 4. Anneleen

  Wauw gefeliciteerd met je 1 000 volgers, doe je super goed! Ik heb gelijk even doorgeklikt naar de webshop van Juliette en wow wat heeft ze gezellige en mooie boekjes, daar word ik heel hebberig van ;)

  Reageren
 5. Wendy

  Mijn poezels zitten niet graag bij me in de badkamer als ik douche. Ze vinden het maar eng, ook al is het een gesloten hok. Gefeliciteerd met de 1000+ volgers. :)

  Reageren
 6. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *