Photo diary januari #4 2015 + kattenbonus!

Afgelopen week viel er sneeuw, trok ik fantastische sokken aan, werden er meerdere wandelingetjes met de katten gemaakt en ging ik alweeeeer naar de bioscoop!

pindakaas pannenkoek

Ik had als blogplan dit jaar om meer guilty recepten te delen met pindakaas. Want daar word ik blij van. Ik deed vorige week zondag een poging tot peanut butter pancakes en het was een dikke flop. Het smaakte niet naar pindakaas en de pannenkoek werd niet meer gaar door alle pindakaas die ik door het beslag had geroerd. Dus ik zal op zoek moeten naar andere recepten…

klussen trap

Zondag gingen we weer klussen aan de trap. De laatste restjes lijm krabben, verf van de reling krabben en schuren. Mijn hemel wat is het toch veel werk…

derrie

Er komen niet altijd de meest aantrekkelijke sapjes uit de slowjuicer. Dit is wat er gebeurt als je ananas, spinazie en rode kool mixt. Het ziet er niet uit, maar het was nog best lekker.

thee

Zoals jullie weten, maken we graag een ommetje met Tetkees en Mo. Tetkees is een beetje een bangerik buiten en veel verder dan de overkant van de straat komt hij niet. Dus af en toe lopen we een stukje verder met hem en dan rent hij als een blij konijntje om ons heen. Het was koud buiten, dus ik nam een kopje thee mee. :)

chattyfeet

Bloggen is ontzettend hard werken, maar het inspireert me iedere dag. Helemaal als andere creatieve mensen me weten te vinden en me de leukste sokken ooit sturen vanuit Londen. Deze sokjes zijn van Chattyfeet en je zult binnenkort nog wat meer van hun sokken op de blog voorbij zien komen. Want hier krijg je toch nooit genoeg van?

kittehscupcakes logo 2

Ik deed mee aan een ontwerpwedstrijd van kittehscupcakes, maar ondanks jullie geweldige support belande ik niet in de top 10. Wel werd ik 19e van de 109 en daar ben ik best trots op. Heel erg bedankt voor het stemmen. Ik weet dat het een pain in the but was en ik zal het jullie niet nog een keer aandoen, haha.

juice

Tijdens mijn kringloop shopping spree van vorige week met Meike, vond ik ook twee van deze glaasjes. Lekker vrolijk en het maakt sapjes drinken nog wat leuker.

pindakaas

Na mijn pindakaaspannenkoeken-fail kwam ik tot de ontdekking dat smooth pindakaas met chocolate chips HEEL lekker is. Het is niet echt een recept te noemen, maar het is wel lekker, haha.

wijn filmhuis

De derde donderdag op een rij dat ik naar de bioscoop ging. Ik vind het wel een goeie gewoonte. Er komen ERG veel goeie films uit de laatste tijd en op premiere donderdag is er in het filmhuis in Groningen altijd 50% korting. We dronken heel fancypants een glaasje wijn en keken Birdman. Goeie film, alleen niet helemaal iets voor mij. Maar Emma Stone en Edward Norton kijken is nooit een straf. O en excuses voor mijn extreem afgebladderde nagellak. Klussen is niet goed voor je nagels. ;)

sneel 2 sneel

Het sneeuwt, yes! Ik ben altijd als een kind zo blij met de eerste sneeuw. In Groningen viel het op vrijdag al, de rest van het land had zaterdag pas een dik pak.

itgwo

Zaterdagochtend zaten we met drie man sterk achter de computer om kaartjes voor Into The Great Wide Open te bestellen. Maar helaas. Van de ene wachtrij in de andere en daarna was het uitverkocht. Snif.

mo in de sneeuw

Om ons festivalverdriet een beetje te vergeten aten we eerst bagels met HEEL veel pindakaas en daarna gingen we voor het eerst met Mo wandelen in de sneeuw (Tetkees durfde niet). Hij vond het eerst een beetje raar, maar al snel trippelde hij met zijn staart in de lucht voor ons uit.

KATTENBONUS!

poezen slaap tetkees kroelen tetkees slaap tetkees ruikt yoga kat

♥♥♥

Nog een hele fijne zondag!

♥♥♥

Vind je het leuk om te zien wat ik de hele week uitspook? Volg Team Confetti dan op instagram.

REACTIES:

 1. Anne

  Ah, wat jammer dat jullie geen kaartjes voor ITGWO hebben kunnen bemachtigen :( Ik was afgelopen week nog bezig met het proberen te overtuigen van mijn vrouw dat we er écht een keer heen moeten (mijn vriendinnen krijg ik ook al niet mee), maar ook bij haar lukte het niet. Meh. :/

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Meh indeed!
   Ik ga elk jaar naar de mini versie: here comes the summer!
   Dat is wat kleinschaliger, wat goedkoper en iets makkelijker om kaartjes voor te krijgen. Aanrader!

   Reageren
 2. Natasja

  Heer-lijk die lepel met pindakaas en chocola! Haha. Jammer van de pannenkoeken maar soms is simpel dus toch lekkerder. ;-) Geweldige sokken ook, die zou ik ook wel willen hebben.

  Reageren
 3. Anne-Fleur

  Oeh ken je de combi appel met pindakaas (en rozijntjes) al? Zo lekker!
  Of een geroosterde boterham met pindakaas, en dan daaroverheen wat muesli en honing/agave/maplesiroop. Ook heel lekker:-)
  Jammer van ITtGWO! Het is zo’n fijn festival.. misschien lukt het later nog..:)

  Reageren
 4. Anneleen

  Ik vind dat zo grappig en lief dat jullie met Tetkees en Mo een ommetje gaan maken :) ik word ook altijd blij van de sneeuw maar hier is de sneeuw echt heel snel verdwenen, jammer genoeg. Ligt er daar nog veel nu? Geniet nog van je zondag!

  Reageren
 5. Wendy

  Ik vind het nog steeds geweldig dat je kunt wandelen met je katten! :) Deden die van ons dat maar. En wij hadden bijna geen sneeuw. Meer dan dat wat jij op de eerste sneeuwfoto heb, is het bij ons niet geworden. Jammer, maar wij hadden al de dag na kerst een flink pak gehad.

  Reageren
 6. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards…..

  Reageren
 7. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards..

  Reageren
 8. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep………

  Reageren
 9. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…..

  Reageren
 10. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *