Paperchase for V&D

Toen ik vorige week nietsvermoedend de roltrap naar beneden nam in de V&D in Groningen had ik niet verwacht daar vervolgens met open mond rond te lopen. Naast de ontbijtjes bij La Place, heb ik er eigenlijk weinig te zoeken. Maar omdat ik wachtte op Tom, omdat we ergens een hapje zouden gaan eten en de V&D de enige winkel was die nog open was, besloot ik er een rondje doorheen te slenteren. Toen Tom me belde om te zeggen dat hij er bijna was, fluisterde ik tegen hem: ‘I just hit the motherload…’

v&d_1

De arme schat heeft geen idee wie of wat Paperchase is, maar vroeg meteen of hij wat langzamer moest gaan fietsen zodat ik nog een paar minuten extra had om door het papierwonderland in de kelder van de V&D te dwalen. Ik heb het al eerder gezegd, maar ik zeg het graag nog heen, die Tom, dat is een blijvertje!

Ik vergaapte me aan alle cutesie hebbedingetjes en hobbelde tussen de kaartenrekken door. En toen moest ik echt gaan, terwijl ik nog lang niet alles van dichtbij had geïnspecteerd. Toen ik vandaag op de website keek van V&D was daar geen spoor te bekennen van Paperchase en zoekresultaten leverde niets op. Zo gek! Ik heb contact opgenomen met V&D voor aanvullende info, maar dat laat even op zich wachten. En daarom heb ik op de website van Paperchase een aantal items uitgezocht waarvan ik ZEKER wist dat ik ze daar heb gezien. Komt ie!

paperchase 2 paperchase 3 paperchase 1 paperchase 9 paperchase 6 paperchase 10 paperchase 7paperchase 4 paperchase 8 paperchase 11

ZO SCHATTIG! Voor de twee balpennen ga ik zeker nog terug en zodra ik een functie heb verzonnen voor het vossen etuitje, gaat die ook in mijn winkelmandje (in mijn hoofd mag je pas wat kopen als je er een plekje of functie voor hebt verzonnen). Er was nog veeeeeel meer, ook heel veel rekken met kaarten, maar die weet ik niet meer uit mijn hoofd.

Er was ook nog een kerstafdeling, maar daar heb ik geen tijd voor gehad. Het is dus alleen maar te hopen dat deze items er zijn (dat weet ik dus niet zeker, maar ik MOEST ze even laten zien):

paperchase 12 paperchase 13 paperchase 14 paperchase 15 paperchase 16 paperchase 17

Die laatste! Mijn kitch-hart maakt een sprongetje! De V&D is opeens een plek geworden waar ik elke zaterdagmiddag te vinden ben, haha. En het is lang geleden dat dat het geval was…

Ik weet niet in welke vestigingen van V&D een Paperchase afdeling zit, op die vraag heb ik nog geen antwoord gekregen. Maar zodra ik de info heb, zal ik een edit in dit artikel stoppen. Alle Groningers kunnen in ieder geval hun papierhart ophalen in de kelder van V&D aan de Grote Markt. Veel plezier alvast!

EDIT: Er was een hele leuke comment van Manon die bij V&D in Groningen werkt op de Paperchase afdeling. De strekking was: Afgelopen maand zijn er meerdere winkels van Paperchase geopend in bijv. de V&D van Den Haag en in de V&D van Utrecht. Af en toe verandert het thema, dus dan zijn er weer nieuwe artikelen.

V&D heeft zelf inmiddels ook gereageerd op mijn vraag en bevestigd wat Manon ons eerder al had verteld. Paperchase is alleen verkrijgbaar bij V&D Utrecht, Den Haag en Groningen. Weer een reden om naar onze mooie stad te komen (of de andere twee mooie steden, haha).

REACTIES:

 1. Laura

  !!!!!!! Ben ik toch niet voor nils verhuisd nu die hier ook ik de stad zit haha! Ik weet dat die van den haag ook naar de v&d is verhuisd. En baalde daar al flink van haha.

  Reageren
 2. Marieke

  Oei, ik word hier heel hebberig van. Gelukkig heb ik ook zo’n innerlijk stemmetje dat zegt “maar wáár heb je het precies voor nodig?” en luister ik daar soms wel naar…

  Reageren
 3. Marlous

  Wat leuk! Op Utrecht Centraal zat een Paperchase winkeltje, maar die is helaas weg. Gelukkig zit er wel een shop-in-shop in de Bijenkorf, maar daar hebben ze maar een klein gedeelte. Ben benieuwd of dit in de V&D groter is (en of het ook in Utrecht zit!).

  Reageren
 4. Jana

  Jaaa leuk! Hoef ik niet meer te reizen voor Paperchase dingen, maar kan ik gewoon op mijn fietsje stappen. Ik word hier wel enorm hebberig van, totaal niet goed voor mijn portemonnee. Ik ga woensdag even kijken hihi.

  Reageren
 5. Anne

  Oh, als paperlover kan ik níet met lege handen de Paperchase uitlopen. Zulke leuke spulletjes die ik écht absoluut nodig heb! Jullie zullen begrijpen dat ik het heel vervelend vind dat er in Rotterdam een Paperchasewinkel op het station zit, en ook nog een in de V&D ;-)

  Reageren
 6. Natasja

  Wat een geweldig nieuws! Ik hoop dat meer V&D’s in Nederland Paperchase zullen omarmen. Ik ging meestal naar de winkel in Utrecht, maar die is sinds de verbouwing van het station foetsie (T_T). En Paperchase in de Amsterdamse Bijenkorf vind ik net wat minder leuk qua collectie.

  Reageren
 7. Kim

  Oooh! Hier in de V&D heb ik het niet gezien afgelopen week, maar dat is ook maar een kleintje. En wonende in Zeeland is Groningen toch een beetje erg ver weg ;) Maar I loooove Paperchase <3 Ik ga uitkijken naar je edit en heb je blogje gelijk even genoemd op onze eigen weblog (Postfabriek.nl), maar dat blogje komt later pas online ;)

  Reageren
 8. PS by Dila

  OOHHH ik hoop dat het hier in Haarlem ook komt! Ik ga er altijd heen in de Bijenkorf in Amsterdam, en als ik toevallig een keertje op Amsterdam Zuid moet zijn (daar hebben ze een eigen winkel). Ik houd van Paperchase. <33

  Reageren
 9. Deborah

  Vandaag ontdekt dat het Paperchase-winkeltje bij station Amsterdam Zuid WTC dicht is en opgeheven!
  Het winkeltje stond leeg… Op de site staat dit adres nog gewoon vermeld…. Jammer!

  Reageren
 10. Manon

  Hallo allemaal, wat super om dit te lezen. Ik ben namelijk werkzaam bij Paperchase V&D Groningen en inderdaad er is weinig promotie gemaakt. Dus hier word ik echt blij van. Afgelopen maand zijn er meerdere winkels van Paperchase geopend in bijv de V&D van Den Haag en in de V&D van Utrecht. Maar die van ons in Groningen is natuurlijk het mooiste. Kom gezellig een keer langs en kijk eens lekker rond. Af en toe veranderd er weer een thema dus dan hebben we weer nieuw spul.. Tot snel bij Paperchase V&D Groningen aan de grote Markt. WE ZITTEN GEVESTIGD IN DE KELDER!!! Groetjes Manon

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   HEEL erg bedankt voor deze info Manon! Ik ga het in het artikel verwerken. Het blijft gek dat V&D zo stilletjes erover blijft, zelfs toen ik ernaar informeerde. Maar who needs PR people als je ook enthousiaste werknemers hebt? Heel veel plezier met werken vandaag ;)

   Reageren
 11. Pingback: Nieuwtjes #1 | Postfabriek

 12. Karin

  Dank je wel voor je post! Was op internet aan t zoeken wanneer paperchase weer terug zou komen op HC, dat kon niemand vertellen maar gelukkig zitten ze er kennelijk weer! :)

  Reageren
 13. Bestseller

  Ik heb geprobeerd om Paperchase te benaderen om een shop in shop te maken in onze vijfde Bestseller filiaal in Amsterdam aan de Haarlemmerstraat. Na een standaard reactie van Paperchase helaas nooit meer iets vernomen. Jammer voor de Haarlemmerstraat, jammer voor Amsterdam!!!

  Reageren
 14. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet…….

  Reageren
 15. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary……..

  Reageren
 16. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary..

  Reageren
 17. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards……….

  Reageren
 18. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions……….

  Reageren
 19. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions……….

  Reageren
 20. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards……

  Reageren
 21. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep…

  Reageren
 22. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep………

  Reageren
 23. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *