Nails of the week: Fall nails #1

Zozo, nounou, hehe, eindelijk weer eens een nagelblogje! Soms doe je iets zo lang dat het een beetje tegen gaat staan en dat was met nagels lakken het geval. De inspiratie was op. Maar er is een nieuw seizoen aangebroken en dat zorgt altijd voor een flinke dosis inspiratie! Ik kreeg van Pupa drie lakjes mee om uit te proberen in drie prachtige herfstkleuren. Wat volgt is een heuse nagel-diy-herfst-trilogie! Vandaag deel 1. :)

pupa pupa 2

Het eerste pupa lakje van de trilogie heeft geen naam, alleen een cijferreeks: 2375 700 (de overige lakjes trouwens ook). SAAI! En daarom daag ik jullie uit om een leuke naam te verzinnen voor deze donkere groene lak met shimmers erin. De winnaar krijgt van mij een virtuele thumbs up! Ik moet eerlijk toegeven, het lakken zelf was niet heel fijn. Het kwastje is wat te recht, waardoor mooi rond lakken bij je nagelriem wat lastig is (kijk mij met nageltermen smijten alsof het niks is) en de substantie is wat stroperig. Maar als je lekker dik in twee laagjes lakt, mag het resultaat er wezen. Bijna zwart, maar net niet en het glittert in het herfstzonnetje. Ik had de lak al dik vier dagen op mijn nagels tijdens het foto’s maken en dat is amper te zien. Alleen helemaal op het bovenste randje van mijn nagels is het een heeeeeeeel klein beetje weggesleten als je goed kijkt. Mijn vertrouwde topcoat van Sally Hansen zit eroverheen, dat helpt natuurlijk ook, maar die had het niet zo lang gehouden als de nagellak eronder niet goed was. Pluimpje dus voor de houdbaarheid!

essie essie where's my chauffeur

Voor een leuk, maar toch heel erg makkelijk effect, maakte ik drie stipjes op elke nagel. Lees in dit artikel hoe je de stipjes kan maken. Hiervoor kun je een speciale dotting tool gebruiken, maar het bolletje van een speld schijnt het ook prima te doen. Gewoon een beetje nagellak op een stukje papier smeren, je tool/speld erin dippen en stippen maar! Je kunt veel kleuren gebruiken in combinatie met donkergroen, ik ging voor een mintgroene kleur van essie: where’s my chauffeur? Het effect is vrolijk, maar ook abstract en chique. Just the way I like it!

***

Pupa nagellak kost tussen de €6,50 en €6,95 en is o.a. te koop bij DA.

***

Volgende week weer een nieuwe en makkelijke herfstlook voor op je nagels!

REACTIES:

  1. buy weed online canada

    One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *