Olga & Maris day of fun: Persevent Amsterdam + goodybag

Afgelopen donderdag had ik een ontzettend leuke dag met Maris (haremaristeit.nl) in Amsterdam. Ik was uitgenodigd voor een persevent om nieuwe collecties te komen bekijken. Omdat ik niet elke week aan de andere kant van het land ben, leek het me leuk om deze afspraak te combineren met een date met Maris. Gelukkig was zij er ook wel voor te porren en wat volgde was een dag met veel lol en veel gekakel (we blijken beide enorme kletsmajoren te zijn, haha). Gaan jullie mee?

maris bagels & beans olga bagels

Omdat we elkaar eerst even wilden leren kennen, streken we neer bij Bagels & Beans. Waar we vervolgens uren hebben gezeten. Want: twee kletsmajoren, thee, koffie, bagels en cupcakes, dat kan wel even duren. Er gingen blogavonturen heen en weer. Zo leuk vind ik dat, om met andere bloggers ideeën en ervaringen te delen! Uiteindelijk hebben we ons los weten te rukken en stapten na een korte wandeling het persevent binnen:

pers

Er waren erg leuke merken en we hebben lekker rondgesnuffeld. Veel kleding, beauty, maar ook schoenen, speelgoed en homewear. Uiteraard heb ik van mijn favoriete merken wat leuke kiekjes geschoten:

wow to go blutsgeschwisterwow to go 2 king louie 1 who's that girl

We waren beide ontzettend enthousiast over de kledingmerken! Veel vrolijke kleuren en leuke patroontjes. Er hingen prachtige jurken, vestjes en jasjes van o.a. Who’s That Girl, King Louie, Wow To Go en Blutsgeschwister. Alles hierboven zou zo in mijn kledingkast kunnen hangen en Maris trok ook direct een favoriet uit het rek. Maar het is nog heel even wachten op deze mooie items, het is namelijk de collectie voor de lente / zomer 2015. Maar psssst, gelukkig mag ik ook nog een erg tof kledingstuk uit de wintercollectie van Who’s that girl laten zien. Exciting! Ik verwacht dat er ergens volgende week weer een leuke outfitpost online komt.

pumps my paper bag complimentenmeisjes

Nog een paar erg toffe dingen. Een stel fantastisch sleehakken van slippertjesmerk Zaxy, een mooie tas van MYOMY (ik blijf ze prachtig vinden) en… een complimentenmeisje! Eh? Hoor ik je denken. Dat dacht ik ook heel even toen ze op mijn schouder tikte en vroeg of ik een compliment wilde ontvangen. ‘Eh, ok!’ zei ik en ze begon meteen te pennen. Wat ze voor me opschreef zie je straks bij de inhoud van de goodybag die ik mee naar huis kreeg. We zijn lekker lang blijven hangen en hebben met zo ongeveer iedereen een praatje gemaakt. Zo leuk om mooie merken en mogelijkheden te bespreken, helemaal met zijn tweeën, veel gezelliger dan alleen!

olgamaris

Aan het einde van de dag waren we natuurlijk NOG LANG niet uitgepraat, maar we moesten echt naar huis. Kijk er dus niet raar van op als Olga & Maris day of fun nog een vervolg krijgt. ;)

GOODYBAG!

En na een persevent, hoort een goodybag (als je een beetje geluk hebt, en dat had ik, jay!). Het was fijn dat we zelf wat dingetjes mochten uitzoeken die ons interesseerden en dat er genoeg tijd was om lekker te kletsen met de mensen van het persbureau. Dat is wel zo handig, zo blijf je met niks zitten waar je niets aan hebt. Dat zou een beetje zonde zijn anders.

complimentenmeisjes2

Allereerste nog het compliment dat jullie nog tegoed hadden. Ach, zo lief. Ik ben blijkbaar een sexy snoepje, volgens mij heeft nog nooit iemand dat tegen me gezegd, hihi.

dr. van der hoog

Ik kreeg weer een paar heerlijke producten van Dr. van der Hoog mee naar huis. De maskers zijn altijd een succes, dus daar ben ik benieuwd naar. Ook reinigingslotion vind ik fijn om te gebruiken. Dit doe je op een watje en wrijf je over je gezicht NADAT je je make-up eraf hebt gehaald. Een extra stapje dus. En het verbaast me altijd nog hoeveel troep er dan nog van je hoofd komt. Op een rare manier bevredigend om naar dat watje te kijken (net zoals van die porie strips, ‘komt dat uit mijn neus?!’ denk ik dan). Anyway, ik heb het al gebruikt en het is fijn. De face wash moet ik nog uitproberen, wordt vervolgd…

dermolin

Er stond ook een grote kast met Dermolin producten bij het persevent. Het leek me leuk om een keer een shampoo + conditioner (of zoals Dermolin het noemt: crème spoeling, lekker ouderwets, hihi) uit te proberen. Dermolin is een merk voor de gevoelige huid en let er heeeeeel goed op wat ze in hun producten stoppen. Alles is dus heel mild en parfumvrij. Mijn huid is niet ontzettend gevoelig, maar milde producten zijn natuurlijk altijd goed. Ik heb de shampoo + crème spoeling al twee keer gebruikt en ze bevallen me erg goed. Mijn haar is pluizig en snel vet tegelijkertijd en een goede shampoo vinden die niet knetterduur is, vind ik lastig. Maar deze combi bevalt me erg goed. Daarnaast word ik al zen als ik de flessen zie staan met hun pastelkleuren en vlindertjes. Ik hou wel van verzorgingsproducten met veel natuurlijke ingrediënten en zonder al te veel poeha.

pupa

In de beautycorner van Pupa mochten we ook even door de lades grabbelen. Maris en ik grapten dat het voelde alsof we door een lade met snoep graaiden. Als meisje moet je daar toch een beetje van giebelen. Ik grabbelde drie nagellakjes in prachtige herfsttinten uit de lade. Het wordt hoog tijd dat ik weer eens een Nails of the week artikel ga maken, dat is alweer veel te lang geleden. En dat komt met deze mooie kleuren wel goed. En verder de enige twee oogmake-up producten die ik de laatste tijd draag: mascara & eyeliner. Ik kan alvast verklappen dat de mascara fantastisch is. Hij is niet budget, maar ook niet onbetaalbaar. Hij kost €17,50 en ik moet eerlijk bekennen dat ik nog geen mascara heb geprobeerd die net zo goed is en een stuk goedkoper. De meeste die mij goed bevallen zijn rond deze prijs. En voor iets wat ik een paar maanden bijna elke dag gebruik, moet dat ook wel kunnen. De eyeliner moet ik nog uitproberen. Hij is blauw (oeh spannend). Ik ben benieuwd. :)

***
Vonden jullie het leuk om een dagje met ons mee te gaan?

REACTIES:

 1. Linda

  Wat een leuk verslag en wat een leuke kleren. Je goodybag is erg leuk, Pupa is een fijn merk en je complimentje is zo leuk.

  Reageren
 2. Pingback: Photo Diary Week 43'Hare Maristeit'

 3. Pingback: Photo diary oktober #4 + kattenbonus! | Team Confetti

 4. Pingback: Photo diary november #1 + kattenbonus! | Team Confetti

 5. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *