The making of & unboxing TC FEELGOOD BOX #2: Magic!

Het is vandaag een hele spannende dag. Vandaag gaat de 2e TC FEELGOOD BOX bezorgd worden! En dat is heel spannend voor de ontvangers, maar ook voor mij! Wat vinden ze ervan, vinden ze hem wel zo mooi, leuk en grappig als ik hem bedoeld had? Voor wie niet langer kan wachten of wie er vanmiddag niet eentje op zijn deurmat krijgt, heb ik alvast de unboxing en een kijkje achter de schermen. SPOILER ALERT!

En laten we er maar meteen induiken, open maken die hap!

tc feelgood box magic unboxing 2tc feelgood box magic unboxing 1tc feelgood box magic unboxing 3

Zo ziet de box eruit als je hem openmaakt. Nouja, het kan zijn dat de postbode hem een beetje door elkaar heeft geschud ;). Links iets groots (oooooooeh) en rechts een hoop kleinigheidjes. Er zit een inhoudskaartje in, net zoals de vorige keer. Ik weet dat iedereen vast wel wil weten wat er in het grote pakje zit, maar ik houd de volgorde van het kaartje aan (want dat klinkt als the right thing to do).

tc feelgood box magic unboxing 6 tc feelgood box magic unboxing 5

1. Bunny broche: dit konijntje gelooft nog in magie, jij toch ook? De broche is gemaakt van hout met behulp van een lasersnijmachine.

Dit heb ik altijd al willen maken, een mooie broche van hout! Om je comfy trui mee te pimpen of om je tas mee te versieren. Met een beveiligd sluitinkje zodat je hem niet kunt verliezen.

tc feelgood box magic unboxing 8

2. Toverballen: jeugdsentiment all over the place! Tijdens het snoepen komen alle kleuren van de regenboog voorbij.

In mijn hoofd konden deze snoepjes niet ontbreken. Als je magic zegt, zeg je toverballen. Ze zijn mega groot en heel vrolijk.

tc feelgood box magic unboxing 7

3. Vrolijke rietjes: hiermee verander je met een beetje fantasie elk drankje in een toverdrankje!

Helemaal hipperdepip! Papieren rietjes met een vrolijk printje om je green juice of je frokamoccachillylatte mee op te drinken. HEEL instagramwaardig ;). Er zijn drie printjes in de omloop: stipjes, streepjes en sterretjes.

tc feelgood box magic unboxing 4

4. Unicorn tas: deze badboy heeft een fairtrade label! Een eerlijke tas dus, met een touch of magic. ^_^

Dus dat zat er in het grote pakje! Ja! Everybody loves unicorns! Glitters, sterren, een regenboog en een unicorn met heel veel zelfkennis. Ik word heel vrolijk van dit tasje, jullie hopelijk ook.

Ik heb hemel en aarde moeten bewegen om fairtrade tasjes te laten bedrukken, maar het is gelukt! Je vindt het fair trade label aan de binnenkant van de tas. Ook is de tas van 100% organische katoen. Dat betekent dat de katoenplant groeit zonder gebruik van pesticiden of kunstmest. Beter voor het milieu en de arbeiders! 

tc feelgood box magic unboxing 11 tc feelgood box magic unboxing 10

5. DIY guirlande: het enige wat je nodig hebt voor deze magische slinger is een beetje lijm. Plak de cirkeltjes op elkaar met het touwtje ertussen en hang hem op een plek die wel een beetje magie kan gebruiken!

Guirlande is een duur woord voor slinger en slingers zijn altijd goed. Ik heb ervoor gekozen om de cirkels op extra dik papier te laten drukken, zo is de slinger lekker stevig en blijft hij langer mooi. Let er wel op dat elk cirkeltje een kant heeft met laminaat en een kant zonder laminaat. De kant zonder laminaat plakt het beste. Als je geen slinger wil maken kun je de cirkels ook gebruiken om aan een cadeautje te hangen als versiering. Of hang ze aan je paastak of in je kerstboom ( I know, dat duurt nog heel lang, maar het kan wel).

tc feelgood box magic unboxing 12

Extra: omdat de toverballen nog niet genoeg waren, zit er nog een extra lief konijnensnoepje in. Stop hem in je mond of… in je hoge hoed!

Omdat extraatjes altijd leuk zijn, helemaal met de wijze woorden van Roald Dahl erop.

tc feelgood box magic unboxing 9

En dat was de hele box! Hij zat zo vol dat ik hard heb moeten schuiven om hem goed dicht te kunnen doen. Ik heb er knetterhard mijn best op gedaan en ik kan niet wachten totdat ik reacties binnenkrijg. Heb je de box ontvangen? Laat me dan weten wat je ervan vond! Of plaats een foto op instagram (instagram is mijn tweede thuis, het is niet gezond meer hoe vaak ik daar zit).

THE MAKING OF!

Ik mocht tijdens het maken van alle items in de box niks laten zien en dat vond ik zo moeilijk! Ik had tijdens het maken en inpakken van de box een paar foto’s gemaakt voor mezelf (ik vind het heel bijzonder om dit te kunnen doen) en die wil ik stiekem ook nog even met jullie delen:

tc feelgood box magic making of 1 tc feelgood box magic making of 2 tc feelgood box magic making of 3 tc feelgood box magic making of 6 tc feelgood box magic making of 5 tc feelgood box magic making of 4

Hierboven zie je mijn mama in actie, die elke doos stevig dicht heeft geknoopt. We hadden afgelopen zondag een heuse ‘inpakdag’ waarbij Tom en mijn ouders me hebben geholpen. We spelen dan een dagje winkeltje en er liggen dozen door het hele huis. Funfact: mijn vader heeft zo ongeveer alle namen van alle ontvangers opgelezen tijdens het adres-sticker-plakken. Hilarisch! Deed me denken aan de potato salad op kickstarter.

And that’s a wrap! De box wordt dus vandaag bezorgd (als Postnl zijn werk goed doet) en ik ga alvast brainstormen over de volgende box. ;)

♥♥♥

Wil je op de hoogte worden gehouden over de TC FEELGOOD BOX? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief, het invulvakje vind je in de rechterzijbalk van de blog. De TC FEELGOOD BOX kost €17,50 inclusief verzenden. Om de maand zal er een nieuwe box met een nieuw thema in de webshop staan. Dus in 2015 worden dit de data waarop je een nieuwe box kunt bestellen in mijn webshop: 1 april (geen grapje), 1 juni, 1 augustus, 1 oktober en 1 december. De boxen worden verzonden aan het einde van de maand waarin je de box hebt besteld.

REACTIES:

 1. Anne

  Ha wat een werk zeg, net een fabriekje ;-). Die broche is super, en toverballen, serieus jeugdsentiment!! Ik kon me niet echt een voorstelling maken van de inhoud op basis van ‘magic’, maar ontzettend leuk gedaan zo. Maak je vast veel mensen blij mee!

  Reageren
 2. Lotte

  O wow! Wat een bijzonder fijne feelgoodbox! Jammer dat ik ‘m deze keer niet besteld heb, haha. Vooral die Unicorntas, gewéldig! :-)

  Reageren
 3. Anne

  Geweldig! Ik kon me niet bedenken wat er deze keer in de box zou zitten, maar wat een leuke inhoud heb je weer bedacht. Ik ben vooral GROOT fan van de broche <3

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   De broche was ook heel spannend om te maken en hij is gelukkig goed gelukt. Nu kan ik gaan verzinnen wat voor leuks ik nog meer met die lasersnijmachine kan gaan doen. ;)

   Reageren
 4. Nicky

  Ohhhhh ik baal echt als een stekker dat ik ‘m niet heb besteld! Echt alles in de box doet m’n hart sneller kloppen. Balen dat je ‘m niet meer kan bestellen :-(.
  Prachtig gemaakt allemaal, props!

  Reageren
 5. Peertje

  Dat ziet er weer gezellig en vrolijk uit! Waar koop je die mooie verpakkingsdozen trouwens? Je hebt me trouwens geïnspireerd. Mijn zusje en ik hebben elkaar een verrassingsdoos gestuurd. Super om te doen én te krijgen.

  Reageren
 6. Yara

  Ik had hem besteld maar kon natuurlijk niet wachten! Nieuwsgierig konijn hier.
  En oooooh, wat zitten er leuke en lekkere dingen in! De postbode mag maar snel komen van mij!

  Reageren
 7. Hedwig

  Wat issie leuk geworden! Vooral die tas is echt prachtig, haha. En het geheel samen is ook erg mooi, je kunt zeker zien dat er zoveel tijd en liefde is ingestoken!

  Reageren
 8. Marcella

  Wat ben ik er weer blij mee! Zelfs als ik nog niets heb opengemaakt is het al feest, omdat alles zo leuk en zorgvuldig is ingepakt. Ik kan al zo genieten van die mooie papiertjes <3. Ik kan zien dat je je best er op gedaan hebt en dat vind ik tof! De inhoud is ook zo leuk en bij het zien van de tas deed ik letterlijk een dansje.

  Ps. Als ik dat white rabbit snoepje eet, ga ik dan krimpen of juist groeien? ;)

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Wat ontzettend fijn om te horen!
   Ik denk dat je een ietsepietsie groeit als je het snoepje opeet, maar als je twee keer de trap op en neer rent is dat weer verholpen. ;)

   Reageren
 9. Isabelle

  Heb m net opengemaakt en was is ie fantastisch leuk! Vooral de unicorn tas. En het konijnensnoepje smaakt echt goddelijk. Enig idee waar ik die kan kopen? :)

  Reageren
 10. LogPoes

  Rijkelijk late reactie i.v.m. ziekte en deadlines, maar ook hier is de box op de 25e aangekomen! Ik ben er dusdanig enthousiast over dat ik vandaag (nogmaals: rijkelijk laat ;-D) zowaar een heuse unboxing van heb gepost op mijn eigen weblog, wat direct ook de eerste unboxing in de lange geschiedenis van mijn blog is. Kortom: yay! :-)

  Reageren
 11. Pingback: Aankondiging TC FEELGOOD BOX #3! | Team Confetti

 12. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet…….

  Reageren
 13. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions………

  Reageren
 14. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary………

  Reageren
 15. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep….

  Reageren
 16. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards…….

  Reageren
 17. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary..

  Reageren
 18. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep…….

  Reageren
 19. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards……

  Reageren
 20. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *