Confetti soap #53 + kattenbonus!

Afgelopen week bezocht ik een foodfestival (altijd leuk), bestelde ik iets met een unicorn erop en lag Tetkees wederom in een onwaarschijnlijk schattige houding op bed. Ja, alweer, ja.

foodhallen groningen foodfestival

Vorige week zaterdag reden we een rondje door de stad om wat boodschapjes en leuke dingen te doen. Eerste stop: Foodhallen van het noorden. Huh? Jaja, Groningen is nu zo’n wereldstad dat ze hun eigen Foodhallen hebben. Voor één weekend. De locatie was het oude gebouw van het Dagblad van het Noorden. Dat klonk veelbelovend, maar viel een beetje tegen. Maar het was binnen, er waren gratis parkeerplekken én gratis entree. Én broodjes pulled pork. Dus mij hoor je niet klagen. Ik vraag me af of bij deze het foodfestivalseizoen alweer begonnen is…? Ik hoop het!

pas op

Volgende stop: Tuinland. Voor vlooienbandjes en mini vetplantjes. De kerstcollectie was nog niet helemaal afgebroken en we kwamen er deze interessante waarschuwing tegen. Shopping on the edge!

warme choco seasalt chocola

Volgens mij zijn we het er allemaal wel over eens dat het POEPweer is. Warme choco in kerstmanmokken moet je dan drinken. Met mini marshmallows. Dan voel je je minstens vijf minuten beter. En laten we ook de kerstchocolade niet vergeten. Deze kocht ik in de uitverkoop van Seasalt Cornwall. En hij was GODDELIJK. Maar ja, alweer op én uitverkocht.

unicorn

Voor een artikel dat binnenkort online staat, maakte ik dit ontwerpje. Instagram ontplofte een beetje toen ik deze foto van mijn beeldscherm online zette. Tja, unicorns hè? Magical…

sticky notes

Elke week pak ik met plezier pakketjes uit mijn webshop in. Mijn eigen artikel over printable sticky notes bracht me op dit idee. Printable thank you notes! Vrolijk en effectief. :)

couscous

YES. Ik kook weer. Het lijkt wel alsof ik steeds meer energie krijg om nieuwe dingen te maken en te verzinnen. En niet alleen op het gebied van koken. Het zou kunnen dat dit komt door de twee challenge weken van Note to Self die ik inmiddels heb afgerond. Ik heb daar zoveel bruikbare tips en inspiratie van gekregen. Kortom: ik raad ze van harte aan (meedoen kan op elk moment).

lush donut bad mo bad

Time to relax. Met een kat en een donut in bad. Kon niet beter.

johnnydoodle 1 johnnydoodle 2

Als blogger krijg ik soms perspakketjes. Vaak zijn dat leuke kleinigheidjes die ik meteen vol liefde op social media kwak, maar soms… What the hell #johnnydoodle? Wat moet ik met een hamer? Dit pakketje bleek uit meerdere onderdelen te bestaan, ik moest mijn ‘brievenbus in de gaten houden’. Honestly? Ik vind dit zo’n verspilling van tijd en geld. Maar goed, we zullen zien…

multi cooker 2 multi cooker rijst

Waar ik WEL blij mee was, was mijn nieuwe multi-cooker. Ik had nog tegoed over van Otto.nl (hard voor gewerkt, thank you very much) en vorige week was ik toe aan een beetje retail therapy. Ik had eigenlijk al een tijdje een slow cooker op mijn wishlist staan. Die hadden ze bij Otto niet, maar wel dit interessante geval. Ik heb hem tot nu toe gebruikt om rendang mee te maken (ja, dat moest minstens drie uur koken) en rijst. Godsamme wat een heerlijke machine. Flikker het erin, druk op een knop en loop weg. Het kookt niet over en als het klaar is, gaat de automatische warmhoudstand aan. Ik ga er nog wat dingen in uitproberen en dan is de kans groot dat er nog een review komt. Want ik ben nu al verliefd…

kopje koffie

Ik had niet zo lekker geslapen. Dat heb je soms. Gelukkig is Tom er dan om me beter te laten voelen. Ik kreeg een kopje koffie op bed en een kruik in de vorm van Tetkees op mijn voeten. Dan kan ik de wereld wel weer aan, haha.

hair tutorial 6 nieuw haar

Vorige week vrijdag kwam mijn állereerste haartutorial online. Maar die kan ik zelf al niet meer doen in mijn haar. Want ik ben ein-de-lijk naar de kapper geweest! Ik moet er nog een beetje mee rotzooien (hoe zit het het mooist met de minste moeite) maar ik ben er heel blij mee.

wandelschoenen

Het regende pakketjes deze week. Ik bestelde wandelschoenen op Marktplaats (je hoeft echt niet alles nieuw te kopen) en holy mother, ze zijn lelijk! Hahahaha. Maar ze zijn ook niet voor de mooi gekocht maar voor waterdichtheid en lang-lopen-heid. Één keer per jaar ga ik namelijk heel ver wandelen (25-30 km) en het is me nog nooit gelukt om zonder blaren de eindbestemming te bereiken. Het bijzondere aan de wandeling is dat het altijd in the middle of nowhere (Gronings platteland) begint, er ontzettend veel sterke drank gedronken wordt (anders halen we het niet) en dat het altijd eindigt met een stamppot buffet. Op papier niks voor mij (want veel alcohol en beweging) maar het is zoooooo leuk en gezellig. Ik heb gelukkig nog een paar weekjes om deze badboys in te lopen…

KATTENBONUS!

tetkees slaap tetkees 3 tetkees 2 tetkees 1 mo tetkees mo tetkees 2 mo tetkees woonkamer

♥♥♥

Vind je het leuk om te zien wat ik de hele week uitspook? Volg Team Confetti dan op instagram.

 

REACTIES:

 1. Lola

  Haha flikker het erin, druk op een knop en loop weg. Ik geniet er elke keer van zoals je de dingen omschrijft het brengt altijd weer een glimlach op mijn gezicht. Gewoon lekker Down To Earth en niks geen poespas. Hou ervan… en natuurlijk van je katjes die zijn zo ontzettend schattig :-)

  Reageren
 2. Yvonne Slotboom van Vroonhoven

  Fijne kattenbonus!! #gestrekt
  Hoe houden jullie de dekens toch kattenharenvrij met al dat beddenkroelgenot? Of is daar al een soap over?

  Reageren
 3. Ine

  Wat ik me al een tijdje afvraag: Heb jij een wondermiddel of magische kattenborstel om het haar van je katten overal af te halen, of heb je gewoon katten die heel leuk bijna geen haar verliezen? Als de mijne op bed gelegen hebben, dan slaap ik zowat onder dekens met een vachtje…

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Het valt over het algemeen mee. Maar de haren beginnen er nu met bossen uit te vallen omdat de winter bijna voorbij is. Heel vaak het bed verschonen dus. ;)

   Reageren
 4. Linda

  Wat staat je haar zo leuk! Die multi cooker ziet eruit als iets geweldigs, ik kijk uit naar een review. Succes met het inlopen van je nieuwe schoenen, ze zitten vast heerlijk, maar goed inlopen is wel noodzakelijk. Niu en dan de katten bonus, die is weer zo leuk en schattig….Wat hebben jullie toch een bijzonder stel. Mo die lekker mee naar bad gaat, Tetkees die zo,lief languit ligt en zich heerlijk laat kriebelen en dan ook nog gezellig samen slapen, ze heb en een heerlijk leventje.

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Haha, ja ze hebben niks te klagen, verwende nesten. Maar ik heb altijd vriendjes in de buurt als ik alleen thuis ben, dus het werkt beide kanten op. ;)

   Reageren
 5. Jose

  Oohhhh wat een lange kattenbonus! <3 You know how to make me happy. Wat ligt Tetkees er heerlijk uitgerekt bij; je moet bijna een langer bed aanschaffen ;) Fijne week deze week!

  Reageren
 6. Astrid

  Wat heerlijk toch die katten! Vandaag weer eens een keer Floris bij mij over de vloer en dat betekend ook lekkere warme voeten :). Volgens mij heb ik nog nooit mooie wandelschoenen gezien, blijkbaar past dat niet bij elkaar.

  Reageren
 7. Lotte

  Tsja, wandelschoenen zijn nu eenmaal heel praktische, maar ook de allerlelijkste schoenen ever, na Crocs dan. En Uggs. Je haar is trouwens superleuk zo :)

  Reageren
 8. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions……

  Reageren
 9. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards…

  Reageren
 10. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards…

  Reageren
 11. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep……

  Reageren
 12. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…

  Reageren
 13. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary………

  Reageren
 14. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep….

  Reageren
 15. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *