Confetti soap #39 + kattenbonus!

Afgelopen week had ik een groene boekpresentatie in Amsterdam, kwam er een nieuw vriendje bij ons wonen en sloeg Mo een pootje om Tetkees heen. En iets met eten. Altijd iets met eten. :D


webshop

Geen week gaat voorbij zonder dat ik een dikke stapel webshop-bestellingen wegwerk. Het vult mijn hart met blijdschap om alles mooi in te pakken en op te sturen. En daar complimentjes over krijgen vind ik ook heel erg leuk (iedereen die dat heeft gedaan, heel erg bedankt)!

agenda lunch kofte

Vorige week zaterdag en zondag ging ik in kluizenaarsmode om hard te werken aan de agenda. Want dat werd weleens tijd. Omdat ik het zo druk heb met bloggen en mezelf verplicht vrije avonden en weekenden heb gegeven (de stresslevels gingen me iets te ver omhoog namelijk) kwam ik er maar niet aan toe. En dus werkte ik op een zo relaxt mogelijke manier een weekend door. En dat werd mede mogelijk gemaakt door Tom die kopjes thee en broodjes klaarzette en zelfs twee keer heeft gekookt (!!!). Even een applausje voor Tom!

nespresso koffie tom

En wat dat weekend ook een stuk dragelijker maakte, was de komst van mijn nieuwe allerbeste vriend: onze nieuwe Nespresso machine! Mét melkschuim-stationnetje. Het grote koffietesten kan dus gaan beginnen. De officiële cupjes (aka, de dure) die erbij zitten zijn HEEL ERG lekker, maar de huismerk cupjes van Jumbo vielen een beetje tegen. Als iemand nog tips heeft…? Ik als new-coffee-lover ben er idioot blij mee (ik bedoel, elke ochtend een fancy fluffy latte) en ik denk erover na om er nog een review over te schrijven. Is dat leuk? Misschien moet ik dan eerst een paar leuke koffie receptjes bedenken. :)

nagellak 2 nagellak 1

Het was een tijdje geleden, maar ik heb mijn nagellakjes er weer eens bij gepakt. Ik ben niet echt een girly girl, maar van een mooie kleur nagellak op mijn nagels kan ik gaan huppelen als een klein meisje. Ik deed zelfs een pastel-plakband-versie, jaja. Ook heb ik mijn nagellakjes eens stevig uitgeplozen en meer dan de helft gaat naar een goed doel. Ik heb alleen die gehouden die ik echt fijn en mooi vind, Marie Kondo zou trots op me zijn. :)

outfitgroene meisjesDinsdag was ik uitgenodigd voor de boeklancering plus vegan lunch van de Groene Meisjes. Ik wilde een beetje in Groene Meisjes-stijl gaan. Dus veel printjes en niet te strak (alsof ik strakke kleding heb, hihi). Ik ging voor veel streepjes (ook mijn sokken) en een loosy goosy (see what I did there) trui. Het komt niet vaak voor dat ik mijn kleding de avond van tevoren al klaarleg (behalve als ik lekker hetzelfde aandoe als de dag ervoor, en dat is, eh, bijna altijd) maar voor een boeklancering maak ik een uitzondering. ;)

Hoe de boeklancering eruit zag, kun je hier bekijken. Na het boekfeestje nodigden Alwin en Saske me uit om bij ze te komen eten en dat vond ik heel lief en zei dus heel hard JA. These guys, love ‘em so.

trein

De treinreis terug was helaas niet zo’n feestje. Omdat de trein vanuit Amsterdam achter iets langzaams reed, miste ik mijn aansluiting in Amersfoort en moest ik een UUR wachten. Ik zou eerst maar een half uur wachten en de trein naar Zwolle pakken om daar weer over te stappen. Maar dat ging ook mis helaas. Twee minuten voordat de trein vertrok riepen ze om dat de trein niet vanaf perron 1, maar vanaf perron 7 vertrok. Waardoor ik als een idioot een sprintje moest trekken en trappen op en neer moest hollen om daar op tijd te komen. Maar toen ik bij perron 7 aankwam, vertrok de trein opeens helemaal niet meer. Grrrrrr. En dus werd het nog een half uur wachten op de trein die (thank goodness) in één streep naar Groningen reed. Gelukkig had ik een goodiebag van de Groene Meisjes gekregen met een plantje, vegan chocolade en heerlijk ruikende stukken Lush zeep. De geur van Lush zeep kan iedereen uit een depressie trekken en dus zat ik nog twee uur onderuitgezakt met een stuk Lush zeep tegen mijn neus gedrukt House Rules te kijken. And all was good again…

koffie

Op woensdag was ik doodop. Ik had een awesome-people-hangover. Alle leuke gesprekken, excitement en killer treinreis van de vorige dag moest ik verwerken en daar deed ik een dag en twee nachten over, haha. Ik schreef het artikel over de boekpresentatie en sleepte mezelf daarna weer richting bank met mijn kitties. Oma Olga out!

KATTENBONUS!

mo doos mo tetkees bed tetkees hack mo tetkees

♥♥♥

Vind je het leuk om te zien wat ik de hele week uitspook? Volg Team Confetti dan op instagram.

REACTIES:

 1. Frauke

  Wat een heerlijke Confetti Soap weer! Eerst en vooral het applausje voor Tom waar je om vroeg, *clap clap*. Supervet dat je nu zo’n lekkere koffiemachine hebt, lijkt me wel chill om allemaal lekkere receptjes mee te maken <3 Ik heb een Senseo, maar die is nogal oud en dus niet meer zo goed qua smaak. Supervette nagellak trouwens, met die plakband. SO cute! Gelukkig dat je je met Lush en lekkers door die vertraging etc. bent heen kunnen slepen ;)! X

  Reageren
 2. Iep

  Wat een heerlijk berichtje, met prachtige foto’s!
  Na de signeersessie in Groningen had ik ook even een awesome people Hangover ;’)
  Ik vind je nagellakjes te gek & ben vanaf nu een vaste lezeres van dit te gekke blog!
  Liefs Iep xo

  Reageren
 3. Noortje

  Wat een fijne soap weer!
  En wat lief dat pootje van tetkees (of mo? ik moet bekennen dat ik niet zo goed weet welke poes welke is, hihi)
  Happy start to a busy monday!

  Reageren
 4. Tamarah

  Wat een leuk overzichtje!! Wat tof dat je webshop zo goed loopt!! Ik vind het ook zo leuk om cadeautjes mooi in te pakken! En ontzettend lief dat Tom jouw goed heeft verzorgd terwijl je zo druk was!

  Reageren
 5. Lotte

  Ooooh, je nagels zijn supermooi gedaan met die twee kleuren!! Zelf heb ik het ook eens geprobeerd met mintgroen en oranje. Dat vond ik ook wel geslaagd :-) Ik heb absoluut nagellakverslaafd. Het is zelfs zo ‘erg’ dat ik al zes jaar letterlijk geen dag zonder kleurtje heb rondgelopen!

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *