Unboxing 1e TC FEELGOODBOX + nieuwsbrief!

Daar is ie dan, de langverwachte unboxing van de 1e TC FEELGOOD BOX: Surprise! Het slechte nieuws is dat hij al een tijdje uitverkocht is. Het goede nieuws is dat er in februari weer een nieuwe box komt!

Dit zat er in de eerste TC FEELGOOD BOX:

surprise box 3surprise box 2 surprise box 1

Geen box zonder inhoudskaartje! Er zitten 6 items in de box (en nog een extraatje). Ik zal keurig de volgorde aanhouden en begin met nummertjes 1 & 2:

surprise box 7 surprise box 6 surprise box 10

Nr. 1 is een blokje met To Do lijstjes! Als je onze blog al een tijdje volgt, zal deze je bekend voorkomen. Hij is ook als free printable te downloaden. Ik kreeg veel vragen of hij ook als blokje verkocht zou worden en daarom heb ik hem flink opgevrolijkt en in kleur laten drukken. En bij een To Do lijstje hoort een potlood! Het potlood (nr. 2) is gegraveerd met een lasersnijmachine in hetzelfde font als het To Do lijstje, helemaal matchy matchy dus! Er zitten 25 velletjes op het blokje.

surprise box 8 surprise box 13 surprise box 14

Nr. 3 en nr. 4 zijn ook een matchy matchy setje! Een leuke ansichtkaart waar iedereen vrolijk van wordt met een bijpassende postzegel. Hola amigo! De ansichtkaart is van stevig karton en heeft een matlaminaat. Dat vind ik altijd zo chique staan. ^_^

surprise box 9

Nr. 5 is een mooie Tetkeesbutton met een bijpassende kaart. He is such a cool cat! Onder familie en vrienden UITERMATE populair. Ik hoop dat hij bij jullie net zo goed ontvangen is, haha.

surprise box 12 surprise box 11

Nr 6. is een DIY knipvel waar je een message box van kunt maken. Je maakt het basisdoosje en kan vervolgens uit drie verschillende typetjes kiezen: cute pinguïn, grumpy cat of een blanco poppetje. MET googly eyes voor extra effect. Ik maakte grumpy cat, mijn favoriet van de drie. Hij staat vrolijk op mijn bureau, maar ik zou hem ook weg kunnen geven als cadeautje!

surprise box 4

En het extraatje is een zakje koala’s met chocoladevulling. Lekker om op te kauwen terwijl je bijvoorbeeld de message box in elkaar zet of de Tetkeesbutton op je jas aan het spelden bent…

surprise box 5

***

Voor zover de unboxing! Deze box maken en samenstellen was voor mij een groot avontuur. Op de agenda na heb ik amper ervaring met webshops en leuke dingen verzenden naar mensen die ze besteld hebben. Ik heb dus onderweg zo’n 1000 leermomentjes gehad. Leren is goed, daar word je beter van! Ook met de feedback op de box kan ik erg veel. Zo ga ik er bijvoorbeeld de volgende keer voor zorgen dat er iets meer dingen met een wat groter formaat inzitten, het waren dit keer iets teveel kleine dingetjes. Over de volgende keer gesproken…

INFO TC FEELGOOD BOX FEBRUARI
That’s right! Er komt een nieuwe TC FEELGOOD BOX aan! Op 1 februari om 8.00 is hij weer te bestellen in onze webshop. Eind februari wordt hij weer in één keer verzonden zodat iedereen hem ongeveer op hetzelfde moment binnen zal krijgen. Omdat de box iets zwaarder uitviel dan verwacht (en de volgende box dat waarschijnlijk ook zal doen) heb ik besloten de EU box niet te herhalen. De verzendkosten worden dan veel te hoog.

EN NA FEBRUARI?
Na februari ga ik gewoon door met de TC FEELGOOD BOX. Om de maand zal er een nieuwe box met een nieuw thema in de webshop staan. Dus in 2015 worden dit de data waarop je een nieuwe box kunt bestellen in onze webshop: 1 februari, 1 april (geen grapje), 1 juni, 1 augustus, 1 oktober en 1 december. 

Omdat al die data onthouden best pittig is, is het wel zo handig om je te abonneren op de TC FEELGOOD BOX nieuwsbrief! Deze vind je in de rechterkolom van onze blog. Bekijk je dit artikel op je telefoon, dan staat de nieuwsbriefknop waarschijnlijk onderaan je pagina. Als er een nieuw thema bekend is, de box bijna in de webshop verschijnt of als er een unboxing online staat, dan krijg je van mij een berichtje. Aangezien de box maar één keer in de twee maanden verschijnt, zal je niet gebombardeerd worden met emails, don’t worry.

***

Heb je nog vragen of opmerkingen over de TC FEELGOOD BOX? Stel ze in de comments!

REACTIES:

  1. Olga Bericht auteur

   Wat lief dat je dat zegt! Er zit inderdaad gruwelijk veel tijd in, maar hij moest gewoon perfect en geweldig zijn. En nu ik al die enthousiaste reacties binnenkrijg, waren die uurtjes het allemaal waard. ;)

   Reageren
 1. Brenda

  Wauw echt super dat je dit helemaal zelf gemaakt hebt, het ziet er professioneel uit! Zelf ben ik niet zo van de kleine frutsel en knutsel projectjes. Maar als ik had geweten dat de to-do-blocnote er in zat… :P Mijn uitgeprinte Team-Confetti to-co-lijstje ligt nu namelijk naast me! Misschien zijn ze binnenkort nog eens los te bestellen in de TC webshop? ;)

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Treat yourself is mijn levensmotto (samen met treat someone else) en dat heb ik geprobeerd in deze box te stoppen. Volgens mij is het gelukt, jay!

   Reageren
 2. Marieke

  Jaaaaaaa ik was er ook heel blij mee 8) De Tetkeesbutton gaat een mooi plekje krijgen en ik ga gewoon drie van die message boxes maken door ook twee luciferdoosjes te voorzien van een pinguin en nog nader te verzinnen figuur, mét googly eyes natuurlijk! Een perfecte kerstkaart lijkt me – als ik er een kersterige achtergrond bij doe. En koala’s zijn altijd goed <3

  Reageren
 3. Pingback: Photo diary december #2 + kattenbonus! | Team Confetti

 4. Sarah

  Hmm.. spot ik daar toevallig Søstrene Grene pakpapier :)? Ik vind deze box echt een geweldig initiatief moet ik zeggen en ik baal nu zo hard dat ik jullie blog nog niet eerder heb gevonden (serieus, waarom nu pas?!) want ik had heel graag zo’n box willen bestellen :( Mijn favoriete items zijn zonder twijfel de kaart en de postzegel, hoewel ik moet toegeven dat de message box ook echt geweldig is! Ik heb jullie blog dan misschien te laat gevonden om de eerste box te kunnen bestellen maar jullie hebben er wél een nieuwe volger bij <3

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Wat onzéttend lief dat je dat zegt! De volgende box wordt ook héél erg leuk, don’t worry. En inderdaad, de papiertjes van Sostrene Grene zijn superleuk en passen heel goed bij de box. ;)

   Reageren
 5. Pingback: Let’s get things done today – to do blokje is nu te koop! | Team Confetti

 6. Pingback: De enige echte Team Confetti feel good box | IKBENIRISNIET

 7. Pingback: Team Confetti Feelgood box #3 | Cookies and tea

 8. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *