Photo diary december #2 + kattenbonus!

Afgelopen week ging ik helemaal kerst crazy, kocht ik een gouden ananas, was ik jarig en at ik sushi.

kerst ananas koets

Vorige week zondag hoefden Tom en ik een keertje niks. En dus overtuigde ik Tom om naar de kerstafdeling van Tuinland te gaan. Er staat daar ook een hele goeie oliebollenkraam buiten en dat trok hem over de streep, haha. De kerstafdeling van Tuinland is echt fantastisch! Elke ruimte heeft een ander thema en ze pakken groots uit. We kochten o.a. een gouden ananas, want die kan het hele jaar staan. :)

kerst woonkamer 1 kerst woonkamer 2 kerst woonkamer 3 kat muts

Voor de rest van de dag heb ik onze woonkamer kerstig gemaakt. Overal staan nu kaarsjes en hangen lampjes. Zo gezellig! Ons kennende blijft het de rest van het jaar staan, haha.

tetkees kerst

Maandag zat ik in mijn werkkamer en miste de lampjes van beneden zo dat ik ook hier kerstlampjes ophing. Tetkees vond het erg fascinerend en speelde met de reflectie van de lampjes (video op instagram). Toen hij op de lampjes begon te kauwen heb ik hem maar weer op de grond gezet, haha.

sushi 2 sushi 1

Woensdag was ik jarig, woop woop! Ik vier het pas vandaag dus nog geen dikke party foto’s. Tom en ik gingen ’s avonds lekker sushi eten en ik kreeg een paar leuke cadeautjes…

donna wilson beer

Waaronder een Donna Wilson berenbordje! Hij verstopt zich hier achter een kaneelbroodje. Mijn Donna Wilson collectie wordt steeds een beetje groter. :)

dopper 1 dopper 2

Nog een cadeautje! Ik kreeg een roze Dopper van Dopper (joh). Stiekem stond hij al heel lang op mijn wishlist. Superhandig voor als we weer eens gaan hardlopen (door de drukte van de afgelopen maanden is het er een beetje bij ingeschoten). Meer info over Dopper en hun te gekke flesjes vind je op hun website.

surprise box 5

Deze week unboxte ik eindelijk de 1e TC FEELGOOD BOX! Veel ontzettend leuke reacties kreeg ik erop, heel erg bedankt! Je kunt je nu abonneren op de TC FEELGOOD BOX nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de volgende box die in februari in de webshop staat. Ik kan vast verklappen, die wordt nóg leuker dan de eerste!

cactus goud

Vrijdag en zaterdag werkte ik bij Lindehuis. Toen ik vrijdag binnenkwam stond er een verrassing op de toonbank!  Mooie aanvulling op de gouden ananas, haha.

ananas cactus goud

Jep, dat worden dikke vrienden, dat zie je meteen!

penguin lush

Vrijdagavond ging ik lekker in bad met de helft van deze pinguïn van Lush. Dat leverde heel veel bubbels en een blauw bad op. Lekker opwarmen van de koude storm van die dag.

KATTENBONUS!

catorganiser

Het zit hem deze week niet in de kwantiteit, wel in de kwaliteit. Goud toch, deze foto?
Nog een hele fijne zondag en tot volgende week!

***

Vind je het leuk om te volgen wat ik de hele week uitspook? Volg Team Confetti dan op instagram.

REACTIES:

 1. Wendy

  Wat leuk die gouden ananas. En die laatste foto is echt top. Zo dicht bij elkaar willen die twee van mij niet meer liggen. Alleen als ze eten krijgen, dan kunnen ze opeens zij aan zij lopen/zitten/staan.

  Reageren
 2. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary……….

  Reageren
 3. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep….

  Reageren
 4. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *