Sinterklaastips!

Sinterklaas. I love it. Cadeautjes bedenken/zoeken/vinden, ik ben er (al zeg ik het zelf) best heel erg goed in. En Meike ook, ik krijg altijd de beste cadeautjes van haar! De blog staat stiekem ook gewoon tjokvol cadeautips omdat we het leuk vinden om dingen voor onszelf te shoppen, maar het nog veeeeeeeel leuker vinden om iets weg te geven! (Daarom hebben we ook zo vaak winacties, hihi.) Tijd om een paar hele goede Sint-tips voor jullie op een rijtje te zetten.

ALGEMENE SINTERKLAASTIPS:

Als je gaat shoppen op internet voor Sinterklaas, check dan altijd of er nog kortingscodes te vinden zijn. Die kun je onder andere vinden op vouchercloud.nl. Daar staan veel handige codes voor gratis verzendkosten en er is zelfs een speciale Sinterklaassectie! De feestdagen zijn al duur genoeg, dus het is fijn dat deze website alle kortingen voor ons op een rijtje zet. Als echte krent kan ik dat enorm waarderen. :)

Gebruik bij het schrijven van je gedichten het rijmwoordenboek van Mick (rijmwoordenboek.nl). De layout van de site is om te janken maar ik ben Mick echt een shoutout verschuldigd omdat ik al jarenlang gebruik maak van zijn rijmwoordenpagina. Maakt het toch wat makkelijker en je komt wat verder dan ‘denken’ en ‘schenken’.

ECHTE TEAM CONFETTI SINTERKLAAS CADEAUTIPS:

handboek_32 handboek_28 handboek_23

HANDBOEK VOOR MIETJES
Ik tipte het vorig jaar ook al als Sinterklaascadeau, maar omdat er veel lieve bezoekers zijn bijgekomen, zeg ik het gewoon nog een keer! Deze tip is een beeeeetje eigenbelang, ik ben namelijk de auteur van het Handboek voor Mietjes. Tweeëneenhalf jaar geleden werd het uitgegeven en ik ben er nog steeds apetrots op. Vooral bedoeld om cadeau te geven, en dan met name met Sinterklaas. Dit is een linkje naar het artikel van vorig jaar met meer foto’s en verkooppunten.

Tip: vooral papa’s moeten er ERG hard om lachen.

***

mostcutest 2 mostcutest 3 mostcutest 1

JAPANSE SNOEPKITS VAN MOSTCUTEST.NL
Sinterklaascadeautjes kunnen alles zijn. Lief, leuk, raar, grappig, pesterig. Bij onze pakjesavond komen vaak de gekste dingen voorbij en die zijn toch vaak het leukst. We hebben afgelopen jaar op de blog een leuke unboxing en een winactie met Mostcutest.nl gedaan en ik probeerde ook een DIY snoepkitje uit. En dat was echt ontzettend grappig om te doen. Topcadeau voor Sinterklaas en ze zijn ook nog eens ontzettend betaalbaar. En kleine kans dat iemand met hetzelfde cadeau komt. ^_^

Tip: Als de krijger in paniek raakt van de Japanse uitleg, verwijs dan door naar het youtube kanaal van Marjet van mostcutest.nl. Daar legt ze het allemaal supervrolijk en haarfijn uit. (Ook heel geschikt voor studie/werkontwijkend gedrag…)

***

daisy daisy buttercup 3 lush_23

FEEL SO PURE & LUSH
Hiermee sla je de plank volgens mij nooit mis. Ik las laatst ergens dat douche/bad-pakketten eigenlijk altijd een slecht cadeau zijn, maar dit vind ik toch echt een uitzondering. Het feit dat ze handgemaakt zijn, superdeluxe en tegelijkertijd een lief of hilarisch uiterlijk hebben, is wat mij betreft altijd een winner. Feel so pure heeft heerlijke cupcakes en feestelijke plakken zeep en Lush heeft de kerstcollectie binnen. En dan is het feest in de badkamer!

Tip: Koop dus geen Dove pakket maar een melting snowman. Veel leuker.

***

lindehuis lindehuis kopjes lindehuis cadeautje

LINDEHUIS
Niet voor iedereen even makkelijk om er te komen, maar zo wel, dan slaag je er zeker. Ik heb er in de tijd dat ik er werk meer cadeautjes gekocht dan dingen voor mezelf. Wekelijks sta ik het ene na het andere cadeautje in te pakken. Mensen komen langs voor een cadeautje voor mannen, vrouwen en zelfs kinderen (Linde heeft hele leuke en lieve sieraden van Oh Dear).

Tip: laat het cadeautje inpakken, dan plakken we er een mooie krul en een sticker op.

***

donna wilson pop-up shop4 donna wilson pop-up shop2 donna wilson broche

DONNA WILSON
Donna Wilson is een GROTE favoriet van Team Confetti. Altijd al geweest, haha. En ik denk dat er ook veel mensen zijn die een mooi presentje van Donna graag in ontvangst nemen. In Groningen weet ik dat Donna Wilson te koop is bij Nul50 en online kun je het o.a. kopen bij buitendelijntjes.nl.

Tip: Als je Sinterklaasbudget niet groot genoeg is voor een Donna Wilson item, (is toch snel boven de gebruikelijke €5,-/€10,-) pak dan gewoon al je cadeautjes in met Donna Wilson papier. Verkrijgbaar bij buitendelijntjes.nl.

***

confetti agenda team confetti agenda 12 team confetti agenda 10

TEAM CONFETTI AGENDA
Het jaar is bijna voorbij, tijd dus voor een nieuwe agenda! Zoals jullie weten hebben wij een heeeeeele leuke zelfontworpen agenda in de tc webshop staan. Veel van jullie hebben er al eentje in huis (thankyouthankyouthankyou) en zijn er erg blij mee. Maar ik denk dat het ook leuk is om als cadeautje te geven! Met december in aantocht worden er steeds meer verkocht, dus als je er nog eentje cadeau wil doen aan iemand moet je snel zijn!

Tip: aan de binnenkant van het omslag zit een vakje waar je een leuk kaartje of briefje in kan stoppen. Leuk als de ontvanger dat later pas ziet als ze de agenda gaat gebruiken. ;) 

***

ottoenbeppe 2 ottoenbeppe 3 ottoenbeppe

OTTO & BEPPE
Leuke vondsten voor kleine prijsjes. Ottoenbeppe.nl heeft een ontzettend leuk aanbod en van de gestructureerde en rustige webshop word je meteen zen. En dat is wel fijn met alle Sinterklaasstress.

Tip: Otto & Beppe heeft ook een retro speelgoed afdeling.

***

sostrene grene3 sostrene grene2 sostrene grene

SOSTRENE GRENE
Wederom een Team Confetti favoriet. Helaas alleen in Groningen te vinden (dus pak je fiets/trein/auto en kom HIER je Sinterklaasinkopen doen). Hele mooie dingen voor hele kleine prijsjes, hier kun je veel vinden als je bijv. een budget van €5,00 hebt voor een cadeautje. En ze hebben ook geweldig inpakpapier een mooie doosjes waar je de blits mee maakt op pakjesavond.

Tip: blader eerst de catalogus door met de nieuwste collectie.

***

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met vouchercloud.nl.

REACTIES:

 1. Anne

  Ha, wat een leuke tips :) Wij doen een dobbelspel met Sinterklaas en dus ging het vooral om de foutste cadeautjes (die missie is wel geslaagd), maar misschien moet ik ook nog maar gewoon wat leuks kopen voor mijn vrouw. Want het is zoo leuk om cadeautjes te geven, vind ik :D

  Reageren
 2. Janet

  Oh, wat staan er leuke dingetjes bij!! Zo blij dat ik in Groningen woon :) Gauw tijd om weer eens naar Linde Huis, nul50 en SG te gaan. Thanx voor de tips!

  Reageren
 3. Tamara

  Leuk! Ik heb voor binnen een paar weekjes een tripje naar Groningen in de planning staan. Sostrene Grene ga ik sowieso heen en wie weet spot ik jou wel bij het Lindehuis ;-)

  Reageren
 4. Pingback: Aankondiging Jolly Countdown Photo Challenge! | Team Confetti

 5. facundo

  The number of cigarettes in a pack has to be one of the most commonly asked questions about cigarettes. You can find out how many cigarettes are in a pack by simply inspecting the packaging or asking your friendly tobacconist. Each cigarette comes with a filter, which is usually located at the tip portion of the cigarette.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *