Aankondiging Jolly Countdown Photo Challenge!

Hebben jullie al zin in de feestdagen? Nou, ik wel!! En dat was aan de artikelen deze week ook wel te merken, de Sinterklaastips en de Adventkalenders vlogen je om de oren. En nu komt het allemaal samen in de Photo Challenge die ik samen met Maris en Minke ga organiseren. It’s gonna be so much fun!

De Photo Challenge heet heel toepasselijk Jolly Countdown omdat we de dagen af gaan tellen naar kerst. Uiteraard respecteren we Sinterklaas (geen boom in huis voooor 5 december) en daarom trappen we af op zaterdag 6 december. Goodbye pepernoten en hello kerstkransjes! Het doel van de challenge is om zoveel mogelijk vrolijke, gekke, leuke, lieve en mooie foto’s voorbij te zien komen op instagram en zo optimaal in de kerststemming te komen. We hopen ook dat je door deze challenge veel leuke mensen ontdekt om te volgen en veel inspiratie opdoet!

HOE WERKT HET?
De challenge start op zaterdag 6 december en de laatste opdracht is op dinsdag 23 december. Voel je vooral niet verplicht om iedere dag mee te doen! Je kunt dus op ieder moment van de challenge inhaken of gerust eens een dag (of twee) overslaan als je geen zin of tijd hebt.

jolly countdown

Op bovenstaande afbeelding (jaja, ik ben even losgegaan met de hulst en gembermannetjes), zie je de 18 opdrachten van de challenge. Het cijfer dat voor de opdracht staat, is de datum (dus 6 = 6 december enz.). Maak een foto voor de betreffende opdracht, upload deze op Instagram en gebruik daarbij de hashtag #jollycountdown EN de opdrachtomschrijving van die dag. Voorbeeld: De eerste challenge op 6 december is: 6: Advent Countdown. Ik ben ontzettend benieuwd wie er tegen die tijd de TC Adventkalender van dit jaar in elkaar heeft geknutseld. Doe je best he? Ik reken op jullie. ^_^ 

Wanneer je straks dus op Instagram zoekt op #jollycountdown, zie je een overzicht van alle ingezonden foto’s die publiekelijk gedeeld zijn. Je hoeft ons dus GEEN berichten te sturen om te laten weten dat je hebt meegedaan en je hoeft ons ook niet te taggen in je foto’s. Lekker makkelijk dus!

Iedere dag kiest één van ons uit alle inzendingen vier leuke, originele, bijzondere, mooie of gekke foto’s van de dag ervoor en deelt deze in een ‘Fab Four’. Deze vier mensen worden in het (winter)zonnetje gezet en getagd in de bekendmaking van de Fab Four. De Fab Fours kun je dus ook weer terugvinden via de hashtag: #jollycountdown. Op woensdag 24 december wordt de laatste Fab Four bekend gemaakt. Houd er rekening mee, dat wanneer je een afgeschermd profiel hebt, jouw afbeeldingen alleen maar zichtbaar zijn voor de mensen die jou volgen. Wij kunnen ze dan dus niet bekijken en helaas ook niet in de Fab Four plaatsen.

Je kunt ons alledrie volgen op Instagram: @teamconfetti  @minkepins en @hare_maristeit.

***

Wie doet er mee met deze laatste vrolijke en inspirerende photo challenge van 2014?!
Heb je nog vragen? Stel ze in de comments!

REACTIES:

 1. Pingback: Leuk voor in december | Dinastie

 2. Pingback: Ik doe de Jolly Countdown Photo Challenge! | Lifestyle Isabelle

 3. Pingback: Jolly Countdown Photo ChallengeMinke Pins

 4. Pingback: Photo diary december #1 + kattenbonus! | Team Confetti

 5. Pingback: Blogtips & tricks #2 | Team Confetti

 6. Pingback: Leuk voor in december - Dinastie

 7. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *