Photo diary 2015 #11 + kattenbonus!

Afgelopen week had ik ontzettend veel dates met hele leuke mensen, heel gezellig. Eigenlijk lijkt het net alsof ik de hele week niks anders heb gedaan dan winkelen en lekkere dingen eten (maar ik heb tussendoor wel heel hard gewerkt hoor, dat is alleen niet zo interessant om te laten zien).

healthy pancakes

Maandag was ik vastberaden om die week eindelijk eens een beetje goed te ontbijten. En dus bakte ik healthy pancakes met havermout, ei en banaan. Ze zien er heel erg lekker uit, maar ik was helaas echt geen fan. Zo jammer!

banana bread

Op dinsdag bakte ik iets anders en dat viel gelukkig wel ontzettend in de smaak: bananenbrood! Oh my wat was dat lekker. Ik sneed er vervolgens elke ochtend twee plakjes vanaf, stopte ze een paar minuutjes in de broodrooster en maakte ondertussen een kopje thee. Echt heel erg fijn, dat ga ik komende week weer doen!

haakje

Omdat er een nieuwe collectie was bij Sostrene Grene, was ik er vorig weekend geweest om eens te kijken of er nog iets leuks tussen zat. Er waren ontzettend veel mooie dingen, maar ik had niks nodig (en dan moet je ook niks kopen). Totdat ik deze grappige haakjes vond. Die kan ik vast wel kwijt in mijn nieuwe werkkamer straks. :)

healthy mac and cheese

Als ik een nieuw recept heb ontdekt dat ik echt HEEL lekker vind, dan eet ik het gerust weken achter elkaar. Het recept van dit moment? Healthy mac and cheese met flespompoen en gecarameliseerde ui, jum!

macarons smaek

Dinsdag had ik een afspraakje met Sahar en we probeerden de macarons bij Smaek uit en praatten honderduit. Ik ging voor de peanut butter & jelly en de pompoen met kokos. Lekker, maar ze hebben iets weg van bonbons en dat vind ik minder lekker dan chocola, cake of koekjes. Still good though.

david shrigley

Woensdag was mijn moeder in Groningen en gingen we lunchen, koffie drinken en winkelen. Bij Laif & nuver kwam ik kaarten van David Shrigley tegen, zo tof! Ik ben fan sinds ik zijn werk ontdekte tijdens mijn paar maanden studie in Edinburgh. Ik ben daar zelfs nog naar een expositie geweest. Hij is ontzettend grappig en een beetje grotesk, je moet ervan houden, maar ik vind hem geweldig.

paperchase lights frozen yoghurt

Ook spotte ik hele lieflijke lampjes bij Paperchase in V&D. Ik was heel even verleid, maar ik vind ze toch iets te zoet. In mijn werkkamer is ALLES geoorloofd want het is MIJN kamer, maar dit was een beetje too much. Ik kocht wel een koffertje om dingen in op te bergen bij Flying Tiger en daar gingen de katten bij thuiskomst meteen inzitten. Die foto’s vind je bij de kattenbonus dus. ;)

hema worst

Woensdag publiceerde ik ook het HEMA persdag artikel en ik kreeg zoveel leuke reacties. Vooral op de rookworstfoto, haha. Ik kreeg zelfs het compliment dat mijn haarkleur zo mooi bij de rookworst paste. Thanks! Hihi.

golden egg

Ik werkte ’s avonds nog even heel hard aan het artikel over Lush (dat krijg je als je overdag vrij neemt, dan moet je ’s avonds aan de bak). Toen het artikel af was, MOEST ik de golden egg uitproberen en hij was heer-lijk. Overal glitters, hij rook zooo lekker en ik was helemaal vettig toen ik uit bad klom. Echt een aanrader als je nog iets uit de lente collectie wilt halen.

broodplank linde concerthuis

Donderdag had ik alweeeeer een afspraakje (het was de week van de afspraakjes). Dit keer met Linde (van Lindehuis). We gingen lunchen bij het Concerthuis en kletsten bij. We hadden elkaar al zolang niet gezien. Was heel erg leuk om haar weer eens te spreken.

kast krassen muur

Vrijdagochtend had ik mijn eerste echte autorijles (ik had al wel een proefles van een uurtje gehad) van twee uur. Mijn rij-juf is al iets ouder en is ontzettend lief. En zo schattig, halverwege de les gaat de auto even uit, krijg ik een pakje drinken en een koekje en legt ze met behulp van plaatjes alvast weer wat dingen uit. Ik ben echt zo blij dat ik haar rijschool heb gevonden, haha. Dat gaat helemaal goed komen.

Vrijdagmiddag kwam een mevrouw via marktplaats mijn kast ophalen. De kast is zo’n 20 jaar geleden door mijn vader gemaakt, heeft tien verschillende kleuren gehad en mijn moeder had de deurtjes er al een keertje afgesloopt. Het bovenste gedeelte was stuk, er zat een gat in en hij paste eigenlijk niet helemaal in mijn kamer. Ik had dus besloten dat het tijd was om hem te laten gaan en een nieuw baasje voor hem te zoeken. Dat nieuwe baasje bleek een mevrouw die hoe dan ook die kast twee trappen naar beneden wilde slepen, terwijl hij eigenlijk veel te zwaar voor ons was. Ze noemde me ‘slap’ omdat ik dat loeizware ding niet kon houden en plukte voor het tweede deel van de kast een wildvreemde meneer van straat. Ik bleef nat van het zweet met een beschadigde muur, blauwe plekken van het slepen en een schamele €25,00 achter. Dat dus nooit meer…

Maar gelukkig heb ik nu eindelijk een beetje ruimte om mijn kamer handig in te delen, dat is dan wel weer mooi…

borrelplank pernikkel

Vrijdagavond kon ik mijn avonturen kwijt bij vrienden en Tom omdat we een hapje gingen eten bij Pernikkel (aka mijn nieuwe favoriete restaurant). Ik had er al veel fluffy pancakes en lekkere broodjes naar binnen geschoven, maar het diner had ik nog niet geprobeerd. En dat was goddelijk. Pernikkel is ontzettend betaalbaar (ik weet niet hoe ze het voor elkaar krijgen) en de mini kaart verandert iedere week. Dus ik denk dat ik er nu NOG vaker te vinden ben.

KATTENBONUS!

mo koffer tetkees koffer mo tas mo en tetkees badkamer 1 mo en tetkees badkamer 2 tetkees vensterbank

♥♥♥

Nog een hele fijne zondag iedereen!

♥♥♥

Vind je het leuk om te zien wat ik de hele week uitspook? Volg Team Confetti dan op instagram.

REACTIES:

 1. Nienke

  Leuk, je eerste rijles! Een goede begeleider kan zoveel verschil uitmaken! En wat jammer dat je geen fan was van de bananenpannenkoekjes, ik vind ze heerlijk! ) ik doe ook wat honing en kaneel door het ‘beslag’.

  Reageren
 2. Sahar

  Zo, bizar zeg van de vrouw die de kast op kwam halen! Some people.. Zit weer verlekkerd te kijken naar all the food btw ;) toch wel mijn favoriete deel van de diary’s, haha.

  Reageren
 3. Anne

  Oo wat stom van die vrouw die je kast kwam ophalen! Ik begrijp dan echt niet hoe iemand het ook maar in z’n (of haar) hoofd haalt om jou dan slap te noemen. Echt, vreselijk!

  Reageren
 4. Saskia

  hahaha ik heb een haat liefde verhouding met verkopen via marktplaats. Altijd maar weer afwachten wat voor soort mens er in je huis komt. Van jouw verhaal krijg ik echt de kriebels, zonde van je muur :(

  Reageren
 5. Daniëlle

  Wat een leuk fotodagboek heb je weer gemaakt!
  Bij welke rij-juf volg je lessen? Ik weet iemand die wel een lieve juf kan gebruiken na allemaal enge mannen en veel mislukte rijexamens. Succes met autorijden!

  Reageren
 6. Elizabeth

  Welcome to my photo diary for November 2015! This month has been a busy one, with a lot of new things happening. I’ve been working on a new photo diary website, and I’m really excited about it. I hope you will like it when it’s finished! In the meantime, here are some of my latest photos. Dental Crowns Chatswood

  Reageren
 7. Shane long

  Team Confetti is a photography blog with a difference. We don’t just post beautiful photos of our cats, we also let you guys have your say. Every day we open our comments section and allow you to share your thoughts and feedback with us. We love hearing from you, so feel free to leave a comment below or on our photo diary page! Custom Homes Brisbane

  Reageren
 8. Kurt Widderick

  This blog is about my photo diary for the month of November 2015. I’ll be posting about all the photos I take during the month, as well as any comments or feedback that I get. If you have any questions or suggestions, feel free to let me know in the comments section below. Electrician Thorneside

  Reageren
 9. Alex Yap

  Welcome to my photo diary for 2015! This year has been a really great year for me and I’m really happy with how it’s gone. I’ve met a lot of new people, made a lot of new friends, and had a lot of great experiences. Luxury Homes Karrinyup

  Reageren
 10. Lynton Electrical

  Team Confetti is a creative photography company based in the Netherlands. In 2015, they embarked on a photo diary project, capturing the daily lives of their cats. The diary is a reflection of the cats’ personalities, and it’s a unique way to learn about the feline friends of the team. Electrician Neutral Bay

  Reageren
 11. Martin Mitchall

  Hello, everyone! It’s been a while since I’ve blogged, so I thought I’d start posting some photos from my photo diary. This year has been a great year for me, and I’m really grateful for all the good things that have happened. One of the things that I’m grateful for is the new job I’ve been hired on at Team Confetti. I’m really excited about it and can’t wait to start working there. Electrician Marangaroo

  Reageren
 12. Wati Coupons

  Break engagement
  barriers
  Engage using Whats App and improve response rates over email, SMS and in-app messaging and campaigning. A better way to upscale Upscale with multiple users

  on one single number and get a better return on investment than alternative Whats App BSPs. Multiple channels in one Nurture leads from Facebook and

  Instagram and increase ROI 10x by funneling your leads to Whats App. use wati coupons and get up to 80% discount.

  Reageren
 13. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *