Photo diary 2015 #7 + kattenbonus!

Afgelopen week lunchte ik drie keer bij mijn nieuwe favoriete restaurantje (oeps), had Tetkees een skype-sessie met Tom en zag ik kilo’s confetti.

sokken pernikkel buiten klinkhamer buiten de stadsakker buiten

Vorig weekend vierden Tom en ik ons 7-jarig jubileum met een weekendje weg in eigen stad. We hebben het HEEL leuk gehad. Ik schreef er een uitgebreid artikel over met veel te veel plaatjes.

makro confetti

Ik moest iets halen bij Makro en zag er mega zakken confetti liggen vanwege carnaval. Stiekem wilde ik een zak meenemen, maar er zatten ook heel veel bruine confetti’s in. Hum. :(

post waar

Post krijgen is altijd leuk, maar helemaal als het een kaartje van WAAR is, een supertoffe nieuwe fairtrade winkel in Groningen. En ik mocht er ook nog een biologische thee op gaan halen, jay! Snel langsgaan dus. :)

kapper voor kapper kapper na

Ik was al een half jaar niet naar de kapper geweest (ik heb er nooit zin in, ik weet niet waarom). Mijn kapper waar ik jaren heen ga is vlak na mijn laatste knipbeurt verhuisd (noooooooo). En dus moest ik naar een andere. Dat resulteerde meteen in een communicatie error. Ik zei dat ik gekleurde punten wilde, maar op de een of andere manier kwam ik thuis met gekleurde lokken. Ik ben dan ook zo’n schijterd die van de schrik roept: ‘Ja mooi hoor, ok DOEI!’ en de zaak uitrent. Gelukkig vindt de rest van de wereld het leuk staan en leg ik me erbij neer, volgende keer beter!

pernikkel pancakes

Donderdag lunchte ik met pancakes en Meike bij Pernikkel. Die zag je ook al voorbij komen in het weekendje weg in eigen stad en ik ben er gister ook alweer geweest. Het is gewoon zo’n leuk plekje met lekker eten, mooi interieur en het is niet duur… ;)

tetkees skype

Tom was een paar dagen op cursus in Breukelen en Tetkees en ik misten hem zo dat we op dag twee een potje gingen skypen. We zijn ook zo’n hopeloos stel…

to do list

Vorige week kon je meedoen aan een winactie om twee to do blokjes te winnen en Nathalie was de gelukkige winnaar! Er zijn twee blokjes naar haar onderweg, waarvoor één voor haar mama, veel plezier ermee! Wie nog graag een to do blokje (of twee, of drie) wil bemachtigen: ze zijn nu te koop bij hipgemaakt.nl. Go get ‘em!

tc feelgood box prepping

Vrijdag was het TC FEELGOOD BOX dag. Ik werk er al wekenlang tussen het bloggen door aan, maar vrijdag had ik er een hele dag voor gereserveerd zodat ik even wat meters kon maken. Ik ben lekker op schema en als alles op tijd binnen is, zullen ze rond volgende week zondag verstuurd gaan worden. Spannend! En psssssst, er staan nog maar twee in de webshop. ;)

valentijns fiets roos

Gister vond ik in mijn fietstas een roos. En hij was niet van Tom… Zou ik een geheime aanbidder hebben? ;) Ik vond het een hele fijne Valentijnsdag trouwens. Het weer was heerlijk, we hebben gezellig geluncht met vrienden en iedereen die ik op straat zag lopen had een glimlach op zijn gezicht. Het kwam vast door de zon, maar volgens mij hing er ook een beetje liefde in de lucht…

groene lamp

Vorige week hadden Tom en ik een hele mooie lamp gezien bij Nelzer, een lief tweedehands zaakje in Groningen. We hebben er een weekje over nagedacht en hem toen toch opgehaald. Zo moet hij dan gaan hangen. Maar eerst (vandaag) gaan we de muur erachter groen schilderen. Exciting! Ik ben heel benieuwd hoe het eruit gaat zien…

KATTENBONUS!

tetkees pantoffels tetkees papierbak mo badkamer la mo badkamer 2 mo badkamer 1

♥♥♥

Nog een hele fijne zondag!

♥♥♥

Vind je het leuk om te zien wat ik de hele week uitspook? Volg Team Confetti dan op instagram.

REACTIES:

 1. Ingrid

  Jaaaa je hebt de lamp gekocht! Heel vet, ik vind ‘m (nu al) mooi in die ruimte hangen, blij mee? :)
  En zie ik daar een pot met pompoms bij de Feelgoodbox, of kauwgomballen of… ? Can’t wait!

  Reageren
 2. Wendy

  Ik vind het bijna knap dat je een miscommunicatie met de kapper hebt gehad. Die van mijn checkt het altijd 100x “wil je echt zoveel centimeter er af?” *pakt spiegel* “Dat is dan wel tot hier..?!” “Dus het mag er af?” Enzovoorts. En dat bij alles, bij het knippen, bij het kleuren en zelfs bij het stijlen. Ik dacht dat dat normaal was voor een kapper.

  Reageren
 3. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *