Hema persdag lente/zomer 2015

Afgelopen donderdag dwaalde ik met Ingrid door het Hema hoofdkantoor. Ik maakte kiekjes van alle leuke nieuwe producten en van mijn handmodel Ingrid en Ingrid maakte foto’s van mij met een Hema worst. Dat is een beetje de samenvatting. Als je onze kiekjes wil bekijken, moet je even doorlezen. ^_^

Omdat ik er al eerder was geweest, wist ik welk pontje we moesten hebben (en dat je daar niet voor hoeft te betalen) en waar het Hema hoofdkantoor zat, eenmaal aan de overkant. En dat is fijn, want dan kun je gewoon al kleppend de boot op en aflopen. Ingrid vond het een avontuur en ik vond het HEEL leuk dat ze mee was.

hema lente_2 hema lente_1 hema lente_4

Stop 1 was bij de kampeer/tuinspullen. Ingrid en ik zijn allebei verliefd op het picknick kleedje met boompjes en wolkjes. Maar ik heb al een heel fijn picknick kleedje en twee is niet nodig (nee ECHT NIET Olga!). Ik heb gelukkig nog geen limonade tank, dus die komt wel in aanmerking. Die zou ik dan vullen met twee liter water met citroen en munt en naast mijn computer zetten. Misschien dat ik er dan eindelijk eens aan denk om water te drinken tijdens het werken…

hema lente_9

Via dit tafeltje (cute) met vaasjes (nog cuter) liepen we naar de Hema-worst-foto-studio (dat maakten wij ervan) en maakte Ingrid o.a. deze foto van mij:

hema lente_8

Ik had nog nooit zo’n lollige foto naast de toren van Pisa gemaakt (waarbij je hem met je wijsvinger omhoog houdt, je kent ze wel) dus ik greep mijn kans en ging in een Hema worst ‘zitten’. En ik denk dat ik hem voor AL mijn profielfoto’s ga gebruiken, I love it.

hema lente_3hema lente_5hema lente_6 hema lente_7

Door naar onze faaaaavoriete afdeling: de instax afdeling. Deze pastelkleurige insta-foto-toestellen hebben een hele hoge ‘hebbenhebben’ factor. Ingrid poseert hier heel lieftallig met haar favoriete kleur: vanillevla-geel. Hema heeft ook leuke stickers, lijstjes en hengsels met leuke printjes. Oh, zo leuk, zucht…

hema lente_12 hema lente_16 hema lente_15

En ze blijven leuk: de blijmakers. Wat dat doosje is met al die koekjes met gezichtjes erop is, kwamen we niet achter, maar we wilden het wel hebben. En dat yay tasje ook. Want yay!

hema lente_10 hema lente_11

Ook gespot, mason jars en een hele grote trommel met ‘my favourite everything’ erop en daar werden we toch wel blij van.

hema lente_21 hema lente_23 hema lente_22

Ik ga nooit meer van huis zonder model, laat dat duidelijk zijn. Het tasje van Return to sender paste zo leuk bij Ingrid’s outfit. :)

hema lente_20 hema lente_17 hema lente_13 hema lente_19 hema lente_18Ik ben niet zo’n Paas-freak, maar al die kuikentjes en mini konijntjes doen me bijna van gedachten veranderen. En ben ik de enige die het bordje ‘showtaart’ zo grappig vindt? Wel handig hoor, dat bordje, wij waren er heel laat op de dag en dan waren al die taarten natuurlijk allang verorberd door hongerige bloggers. Over hongerige bloggers gesproken…

hema lente_14

Dit was onze laatste stop. We hadden heel flink eerst alles bekeken en op de foto gezet en zijn pas daarna neergestreken bij de hapjes. Jum, jum, jum.

En toen zat ons Hema ‘avontuur’ er alweer op! Handig om te weten is dat bijna alles vanaf nu al in de winkels ligt, behalve de mason jars, die zijn verkrijgbaar vanaf 23 maart.

♥♥♥

Heb jij nog een juweeltje voorbij zien komen waardoor je naar de dichtstbijzijnde Hema wil rennen?

REACTIES:

 1. Marieke

  Wauw, wat een hoop mooie spulletjes weer! Die bankjes op de foto met de notitieboekjes en alles zijn ook echt heel mooi, ook echt hema??
  Ik weet wel waar ik snel weer naartoe ga!

  Reageren
 2. Anneleen

  Wat een gezellige spulletjes allemaal! Die limonade tank ziet er lekker zomers uit en lijkt me inderdaad een goed idee om meer water binnen te krijgen :)

  Reageren
 3. Anne

  Pfff HEMA,… die mis ik zo erg! Telkens als ik in Nederland ben moet ik er gewoon even langs haha. Verkopen zij dan ook die instax camera’s, of vooral de accessoires er bij?

  Reageren
 4. Natasja

  Ik word steeds enthousiaster over de Hema! De vormgeving is zo leuk en zorgt er al voor dat ik alles wil hebben haha. Zo te zien een leuke dag gehad enne, die foto met die rookworst is geweldig, zeker profielfoto waardig. ;-)

  Reageren
 5. Sarah

  Aah, ik wil alles! Wat een hoop leuke dingen zeg. Dat picknick kleed gaat sowieso op de wishlist haha! De foto met de worst vind ik ook geweldig!

  Reageren
 6. Vera

  Ooooooooooooh het ziet er allemaal zoooooo leeeeeuuukk uit! Volgende keer ben ik erbij hoor! Wil de kans om met een mega-worst op de foto te gaan natuurlijk niet nog een keer mislopen ;)

  Reageren
 7. Eva

  Het absurdde is, ik mis de HEMA zo erg hier! Gewoon om er even doorheen te wandelen en veel te veel fijne items voor mijn huis en balkon te kopen, ik wil het!

  Reageren
 8. Saske

  Ah mennnn! Wat lijkt zo’n persdag van Hema me leuk! En wat een toffe nieuwe producten zeg! Vooral de My Favorite Everything trommel en die bekertjes/bordjes vind ik erg schattig. Ik moest trouwens erg lachen om je Hema rookworst foto en ik zou ‘em zeker gebruiken als nieuwe profielfoto, super fabulous! :D

  Reageren
 9. Pingback: Photo diary 2015 #11 + kattenbonus! | Team Confetti

 10. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions….

  Reageren
 11. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet……….

  Reageren
 12. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep…..

  Reageren
 13. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep..

  Reageren
 14. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards………

  Reageren
 15. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary……….

  Reageren
 16. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *