Photo diary november #2 + kattenbonus!

Deze week werkte ik aan een geheim project (binnenkort wordt het een openbaar project hoor, don’t worry), rolde Tetkees zich op als een egeltje, heb ik erg veel lekkere toetjes gegeten en trok ik mijn favoriete trui weer uit de kast.

scones 2

Vorige week zondag bakten Tom en ik weer mini scones. Jummmm! De zaterdag ervoor had ik het scone-recept online gezet en was blij verrast door alle reacties op de blog, instagram en vriendinnen die foto’s stuurden van de scones in hun oven. En dat 1 dag nadat ik het recept had geplaatst. Ik denk dat we kunnen spreken van een ware scone-revolutie.

toetje lachende koe

Zondag was een beetje schransdag. Eerst scones en ’s avonds uit eten in Leeuwarden om de verjaardag van mijn broer te vieren. Ik had bosvruchten cheesecake na. Beetje chunky, maar heel lekker!

special delivery

Special delivery voor mijn nieuwe TC-project. Er zullen er nog vele volgen… Donderdag vertel ik wat ik nu weer voor spannends van plan ben! So excited!

pompoen

De herfst is AAN. Vorige week was het heerlijk warm herfstweer, maar het werd steeds kouder. Pompoensoeptijd dus! In de statistieken van de blog zag ik dat veel van jullie ons pompoensoeprecept van vorig jaar hadden gevonden. Hij is erg lekker, echt een aanrader. Je kunt hem hier vinden.

bambi

Naast lekkere pompoensoep maken om warm te blijven, trok ik ook mijn geliefde bambitrui uit de kast. Hij is bestwel fout en toen ik hem een paar jaar geleden kocht, dacht ik dat het waarschijnlijk een mega fashionblunder was. Maar ik krijg er gek genoeg altijd complimentjes over, hahaha.

sinterklaas

Mijn schoonmoeder is peuterjuf en maakt altijd de meest fantastische dingen met haar klasje. Check deze meesterlijke Sinterklaas! Het hilarische commentaar van mijn schoonzus: ‘het was een roerige overtocht zo te zien.’ Love my family, hahaha.

cervantes

Mazzelkonten die we zijn! Tom en ik mochten de nieuwe kaart van tapasrestaurant Cervantes komen uitproberen. We hebben heerrrrrlijk gegeten. Deze week een artikel met meer onweerstaanbare foto’s van lekkere hapjes.

kastje lindehuis borrel lindehuis

Vrijdag werkte ik bij Lindehuis. Er staat een nieuw oud archiefkastje. Love it! Alles met vakjes word ik blij van. En als je heeeeeel goed kijkt zie je de TC agenda erin liggen. Jup! Nog steeds te koop bij Lindehuis.

Na het werk was de eerste officiële Lindehuisborrel! De drie winkelmeisjes (inclusief Linde ofcourse) gingen wat drinken en eten bij het Concerthuis. Omdat we altijd in ons eentje in de winkel werken op verschillende dagen, was het leuk om bij te kletsen en mooie winkelanekdotes te vertellen (je maakt wat mee hoor). Errrrrrg leuk!

KATTENBONUS!

tetkees cute mo raam tetkees op schoot mo in bed mo bed hold on to your hats

 ***

Nog een hele fijne zondag en tot volgende week!

***

Vind je het leuk om te volgen wat ik de hele week uitspook? Volg Team Confetti dan op instagram.

REACTIES:

  1. Anneleen

    Gezellige foto’s! Wanneer ik klaar ben met examens, wil ik die scones ook echt graag een keertje gaan maken! Kijk uit naar je geheime project! Geniet nog van jullie zondag!

    Reageren
  2. buy weed online canada

    One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *