Personal/blog update + geef je mening over Team Confetti!

Afgelopen maandag verraste ik jullie met de allereerste Team Confetti vlog! Leuk om naar te kijken, maar ook heel globaal. Jullie weten nu hoe het klinkt als Tetkees jankt om eten en dat we een nieuw boompje voor de deur hebben staan, maar verder…? Dat ga ik mooi vandaag even vertellen. En ik heb héél veel verzoekjes van jullie nodig!

pier

BRIGHTON PLANNEN
Ik krijg veel vragen over onze plannen om tijdelijk te emigreren naar Brighton. Vorig jaar maakten we plannen om dit jaar drie tot vier maanden in Brighton te gaan zitten en werken en lol te hebben. Inmiddels hebben we die plannen een béétje bijgeschaafd. Bij nader inzien zag ik het toch niet zo zitten om maandenlang dezelfde dingen te doen die ik ook thuis in Nederland zou doen terwijl Tom werkte bij een bedrijf ergens in de stad (maar dan met veel meer moeite en gedoe en gesleep van heel veel spullen). Ik kreeg er steeds minder zin in omdat ik niet eens kon bedenken hoeveel geregel het zou worden. Tijdens een yoga/meditatie sessie (blijkt dat twintig minuten in kleermakerszit toch wel heel verhelderend kunnen werken) bedacht ik me dat ik vooral veel tijd met Tom door wilde brengen en de boel in Nederland de boel wilde laten als we weggingen. Het nieuwe plan is nu om een extreem lange vakantie van zes weken te nemen, een mini appartementje te huren in Brighton en samen te werken aan iets nieuws. Iets waar we normaal geen tijd voor hebben, te genieten van de zee en van alles dat Brits is. Wel wachten we met het daadwerkelijk plannen van deze droomreis totdat mijn mama geopereerd is en we met een gerust hart een tijdje weg kunnen gaan. To be continued!

wandelen

HAPPINESS PROJECT
Na het schrijven over het Happiness Project van maart voelde ik me meteen iets sterker. De eerste stap naar verandering is toegeven dat het anders moet. Ik probeer niet te streng te zijn voor mezelf en een beetje te gaan met de flow, maar houd me wat beter aan mijn eigen regeltjes. Ik zit de ene dag wat beter in mijn vel dan de andere, maar ik kan weer echt enthousiast raken over dingen. Ik doe deze week bijvoorbeeld mee (op uitnodiging van Sophie) aan een ‘workweek hustle’ op de fitbit app met nog negen anderen. Die hield bij wie de meeste stapjes zette tijdens de werkweek en eh, jeetje, blijkbaar kan ik toch heus een beetje competitief zijn! Op maandag sloofde ik me enorm uit en liep voor het eerst 20.000 stapjes op één dag. Mijn benen waren niet heel blij met me, maar ik verraste mezelf enorm! Misschien ben ik dan toch niet de minst sportieve persoon op aarde??

social media

BLOG/VLOG (VERZOEKJES)
Mijn creatieve vlammetje laaide enorm op tijdens het maken van de allereerste TC vlog ooit. Ik vond het echt héél leuk, vooral omdat ik in hele korte tijd zoveel leerde. Het plan is dan ook om vaker video’s te gaan maken. Volgende week gaat de camera mee naar o.a. de stembus en naar de nieuwe flagshipstore van Lush in Amsterdam (Lush feestjes zijn de állerbeste)! Qua bloggen merk ik dat ik een beetje zit te stoeien met onderwerpen. Ik heb nooit echt moeite gehad met het vinden van blogonderwerpen, maar na jarenlang typen heb ik toch moeite met iets nieuws te verzinnen. Zijn er misschien nog verzoekjes voor blogartikelen? Ik schrijf blogartikelen voor mezelf, maar ook voor jullie natuurlijk. Dus als er iets is wat je echt wil zien/lezen dan is dit het moment om van je te laten horen!

SAMENWERKINGEN (VERZOEKJES)
In de weekvlog kwam het ook al voorbij, maar binnenkort doe ik een leuke samenwerking met Eyoba.nl (heb ik al vaker gedaan) en komt er een party office update inclusief een paar prachtige lampen. Op het gebied van samenwerkingen ben ik steeds strenger geworden. Dat komt deels door onze iets meer minimalistische leefstijl (donder op met al je gratis spullen) en deels doordat ik écht enthousiast wil zijn over de dingen waar ik over schrijf en die ik laat zien. Het lijkt me leuk om een vaste groep merken te hebben om mee samen te werken waar ik een band mee op kan bouwen en waar goede content uit voort komt. Merken waar ik nu vaker mee samenwerk, die ik vertrouw en (nog veel leuker) míj vertrouwen dat ik er iets moois van ga maken en die echt aansluiten bij Team Confetti zijn o.a. Lush, Hema, Eyoba en Radbag. Allemaal merken die mooie/leuke/grappige producten maken en de waarde kennen van online presence/social media. Dit jaar zou ik heel graag nog een paar merken bij dat vaste rijtje willen voegen op het gebied van interieur en misschien food? Welk merk vinden jullie nou écht Team Confetti? Misschien trek ik binnenkort de stoute schoenen aan en stuur die merken een emailtje…

THEMA WEEK (VERZOEKJES)
Iets wat superleuk is en waar ik véél te weinig mee doe is: thema weken! Één ding wat zeker is, is dat er in mei een EUROVISION SONGCONTEST thema week komt. Met printable versieringen, hapjes (?) en natuurlijk de bingo. Ik kan niet wachten!!!

Maar ja, behalve die thema week, staat er nog niks op het programma. Terwijl me het wel heel leuk lijkt om daar meer mee te gaan doen. Als iemand nog suggesties heeft? Een crazy cat lady thema week misschien? Of weer iets met interieur of #girlboss? Let me know!

pakketjes webshop

WEBSHOP (VERZOEKJES)
De webshop heeft het ook een beetje zwaar dit jaar. Ik heb iets te enthousiast agenda’s ingekocht vorig jaar omdat de agenda voor 2016 zo snel uitverkocht was. Maar op de één of andere manier is die van 2017 iets minder populair. Dan kan aan van álles liggen, behalve aan de kwaliteit van de agenda. Daar ga ik mooi niet bescheiden over zijn, de omslag die Vera maakte is ontzéttend leuk en ikzelf heb nog nooit zo’n mooie binnenkant gemaakt. Wat het ook is, het zorgt ervoor dat ik met nog een paar dozenvol opgescheept in mijn party office. Niet een enorme ramp, maar wel sucky en ook zeker iets waar ik van kan leren. Als ondernemer moet je risico’s nemen en soms gaat dat goed en soms valt dat tegen. Dit jaar ga ik dus voor een wat kleinere oplage en als ik me ertoe kan zetten een íets minder tijdrovend ontwerp voor de binnenkant (met pijn in mijn hart, maar al dat werk moet natuurlijk wel uit kunnen).

De andere webshop producten lopen de laatste paar weken ook iets minder hard. Misschien is iedereen inmiddels voorzien van een leuke planner? Ik kijk het nog even aan, misschien wordt het tijd voor nieuwe producten! Zijn er nog verzoekjes? Op kalenders na, sta ik open voor alles wat op papier gedrukt kan worden. ^_^

♥♥♥

Voor zover de update, heb je nog vragen of verzoekjes? Please, please, please, deel ze met me. Ik kan wel een bak met inspiratie gebruiken!

REACTIES:

 1. Kimberly

  Hoi hoi! Leuk om een update te lezen :)

  Ik heb eventueel wel een ideetje voor een thema-week. Zoals je het zelf al zegt, een #girlboss week! Zelf ben ik sinds kort gestart met een nieuwe reis blog (naast mijn lifestyle blog die al goed loopt), en ik merk dat ik nu automatisch meer artikelen lees die gaan over #girlboss zijn, zelfstandig ondernemen, blog tips, het beste uit jezelf en uit je bedrijf halen, enz. Ik zou het leuk vinden om jouw visie en tips te lezen!

  Reageren
 2. Sari

  Hoi! Ik heb wel een verzoekje voor de webshop. Ik vind origami heel erg leuk maar bij de standaard winkels (Hema, Tiger, enz.) kan ik meestal geen leuke papiertjes vinden. Misschien een leuk idee om origami papier te verkopen met toffe Team Confetti printjes? Aan mij zou je in ieder geval alvast een trouwe klant hebben!

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Wauw, daar heb ik echt nog nooit aan gedacht. Lijkt me wel héél leuk, maar ik heb echt geen flauw idee of ik daar de juiste doelgroep voor heb. Misschien kan ik het eens uitproberen in een kleine oplage. Printjes genoeg in de Team Confetti patroon bibliotheek…

   Reageren
 3. Malu

  wat ontzettend jammer dat je webshop minder goed loopt, want alles wat je maakt is zo ontzettend leuk!
  Ik hoop van harte dat dit je lezers stimuleert om iets te kopen!
  Wat ik zelf heel erg leuk zal vinden is Team Confetti postpapier. Ik heb een aantal penvriendinnen, maar daarnaast sluit het ook heel erg aan bij je blog!

  Reageren
  1. Hanneke

   Ja! Postpapier zou ik ook leuk vinden. Dat kun je bijna nergens meer kopen. En niks zo leuk als een brief op mooi briefpapier ontvangen.
   Je hebt zulke leuke motiefjes. Ik zou graag een motiefje ontvangen, dat girly, maar toch volwassen is. Dat kun jij vast goed!

   Reageren
   1. Hanne

    Helemaal mee eens! Ik ben ook al een tijd op zoek naar leuk papier om brieven op te schrijven, tot nu toe met weinig succes. Team Confetti briefpapier tho.. HELL YEAH! ^^

    Reageren
 4. Karin

  Jaa een thema week over bloggen, katten, ondernemen en je creatieve proces. En ik wil graag leren hoe je stop motion filmpjes maakt (of nouja, ik weet niet eens of dat de goede naam is?). En misschien over minimalisme?

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Ooooooeh, een minimalisme thema week, interesting. En een stop motion tutorial die niet al te technisch is, ik ga erover nadenken.

   Reageren
 5. José

  Katten zijn altijd goed als je het mij vraagt…
  En qua papier – briefpapier ? en / of andere dingen om brieven of ansichtkaarten mee op te leuken ?

  Reageren
 6. Jeroenimus

  Hoi Olga,

  Die eurovisieweek is een goeie! Het Groninger Forum organiseert overigens sinds een paar jaar een grootse viewing party, misschien iets voor jullie? Of ga eens voor het echte werk en boek tickets voor the real deal, zoals ik elk jaar doe (ik ga naar Kiev!). You’ll love it! Er zijn overigens al veel nummers bekend voor de editie in mei. België of Italië gaat winnen (hoop ik). Waarom geen reviews (ratings please) op Confetti? Er zijn weinig sites die dit onderwerp op een leuke manier voor het voetlicht brengen. Voor inspiratie: wiwibloggs (over the top, very gay, maar heel veel bezoekers). Let’s do this ;-)

  PS: doorgaan met die vlogs!

  Reageren
 7. Samantha

  Hoi Olga,

  Niet een originele toevoeging, maar ook ik ben altijd op zoek naar leuke postkaarten om in mijn kaartenrek tentoon te stellen en daarna naar vriendinnen op te sturen.

  Reageren
 8. Mandy

  Hoi Olga,

  Verzoekje voor in de webshop: een schoolagenda!
  Ik vind je agenda’s echt prachtig, maar omdat ik op de middelbare school zit, werkt een schoolagenda beter dan een ‘normale’ agenda.

  Liefs Mandy

  Reageren
 9. Amina

  Hi Olga,

  Leuk deze update en dat je ons bij de blog betrekt!

  Verzoekje voor onderwerpen: creatief solliciteren (qua cv bijvoorbeeld). Ik ben bijna klaar met studeren en ga binnenkort solliceteren. Ik wil qua opmaak en vormgeving geen saaie CV opsturen. Dus inspiratie is altijd welkom! En aan wie kan het beter vragen dan jij?

  Reageren
 10. nikita

  ik lees altijd met veel plezier jouw blog.
  het leukste vind ik natuurlijk persoonlijke updates / confetti soap met katten bonus (yeuy katjes)
  video’s vind ik persoonlijk wat minder omdat ik altijd blogs op mijn werk lees en dan dus geen video’s kan kijken in het kantoor. dus ik heb liever dingen om te lezen.

  artikels over projecten zoals bv. happiness project, no buy challenge en het minimaliseren vind ik leuk. eigenlijk vind ik alles best leuk.
  misschien nog een nieuwe, haalbare challenge of project zoeken om over te schrijven ?

  Reageren
  1. nikita

   oeh en inderdaad, leuke pakketjes briefpapier ofzo in de webshop zou ik ook leuk vinden, of leuke schriftjes. maar vanuit België kan ik niets bestellen buiten de agenda, maar ik krijg van het werk ieder jaar een agenda, dus koop ik al een aantal jaren geen agenda meer (enkel vroeger toen ik op school zat)

   Reageren
 11. Buy my weed online

  Come see our customer favourite high quality popcorn buds along with other great deals on cheap weed and bulk pricing. We carry everything you need from shatter, cannabis edibles, vape pens, weed concentrates, live resin, Phoenix tears, CBD and more. Sign up for our newsletter so you never miss out on any of our sales offering the best in class products for Buy my weed online .

  Reageren
 12. buy canadian weed online

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess.Like we mentioned earlier, when you buy weed from a dealer buy canadian weed online, you have no way of knowing what’s in it and what the overall quality of it is.

  Reageren
 13. Buy Weed Online

  Buying weed online sounds like an easy task. However, there are certain things you need to know before Buy Weed Online . With so many websites selling weed these days, it’s not surprising that you might be confused about where to get the best deals or which sites are trustworthy.
  If you’ve found a website that sells weed and want to order from them, here’s what you need to know about buying weed online.

  Reageren
 14. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet.

  Reageren
 15. buy weed

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis buy weed that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions.

  Reageren
 16. 24시간대출

  Excellent information on your blog, thank you for taking the time to share with us. Amazing insight you have on this, it’s nice to find a website that details so much information about different artists. On this subject internet page, you’ll see my best information, be sure to look over this level of detail. Great post i must say and thanks for the information. Education is definitely a sticky subject. However, is still among the leading topics of our time. I appreciate your post and look forward to more 24시간대출

  Reageren
 17. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions………

  Reageren
 18. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep…

  Reageren
 19. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards..

  Reageren
 20. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep…….

  Reageren
 21. Weed dispensary

  A Weed dispensary is a place where consumers can purchase cannabis products such as flowers, edibles, concentrates, and topicals. These dispensaries can be found in various forms, including storefronts, mobile delivery services, and online shops. In states where cannabis is legal, these dispensaries must comply with strict regulations and undergo regular inspections to ensure they meet health and safety standards……..

  Reageren
 22. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary….

  Reageren
 23. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *