Nails of the week: Easter hangover…

This morning I woke up, feeling sick of all the chocolate eggs I ate the past two days, I had an Easter hangover…
Ik werd vanmorgen een beetje misselijk wakker. Bleek dat ik echt een beetje teveel chocolade eitjes had opgesmikkeld de afgelopen twee dagen… Vandaar dus de Easter hangover. Nog EENTJE dan, maar dan op mijn nagels. Lekker zoet en pastel en met een daadwerkelijk nagelgereedschap, in plaats van mijn eeuwige plakband…

essie tart deco swatch essie tart deco nailart swatch essie tart deco dot nailart

Essie’s Tart Deco.
Allereerst schilderde ik mijn nagels in twee lieve pasteltinten. De koraal/perzikkleur is Essie Tart Deco. Een snoezig lakje dat met twee laagjes dekt.

catrice karl says tres chique catrice karl says tres chique nailart

Catrice’s Karl says tres chique.
En de andere kleur heb ik al een hele tijd: Karl says tres chique van Catrice. Dit lakje is al een paar jaar oud, maar doet het nog prima! Wederom twee laagjes.

dotting tool

Dotting tool.
Maar dan! Een echt nailart gereedschapje: een dotting tool! Hiermee kun je heel erg makkelijk stipjes op je nagels maken (ik kreeg hem een tijd geleden van mijn moeder, ik heb geen flauw idee waar ze hem vandaan heeft, volgens mij Ebay…). Ik heb ooit een keer een sateprikker gebruikt voor stipjes, maar dat zag er niet uit, zo’n dottingtool geeft een veel mooier resultaat. Ik kan me voorstellen dat een haaknaald (lekker random) ook goed zou kunnen werken.

Ik kwastte een beetje witte nagellak op een stukje aluminium folie en doopte mijn tool erin. En toen maaktje ik kleine stipjes:

polka dot nails pink

Eerst een rijtje in het midden.

dotting nailart

En daarna een rijtje stipjes aan de ene kant en aan de andere kant van het eerste rijtje stipjes (snap ie ‘m nog?). Niet alle stipjes worden even groot of even mooi, maar in een zee van stipjes valt dat helemaal niet op.

nailgirls london white

White polish by Nailgirls London.
De witte nagellak is trouwens van Nailgirls London en kreeg ik ooit in de Glossy Box UK versie. Ik heb hem nog niet vaak gebruikt, maar hiervoor was hij echt perfect. Lekker spierwit en omdat het drupjes zijn, dekt hij ook meteen goed.

Tijd om Pasen af te sluiten en uit te kijken naar de zomer!

***

De nagellakjes van Catrice kosten €2,99 en zijn o.a. verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.
Essie nagellakken kosten €9,99 en zijn verkrijgbaar bij de meeste filialen van Etos en DA.

REACTIES:

 1. Kelsey

  Pretty nails! Mooie kleurtjes ook. Door jou heb ik Essie’s Cute as a Button al aangeschaft en nu wil ik Tart Deco ook, haha. Binnenkort eens kijken of die nog verkrijgbaar is. Karl says très chique heb ik al, maar nu ik het zo zie moet ik die eens vaker uit mijn stash tevoorschijn halen.

  Met een speldknop werkt het ook prima, trouwens :) Dat gebruikte ik voordat ik een dotting tool had (die van mij is van Essence).

  Reageren
 2. Zoe-Amber

  Wat leuk, die dottingtool, en wat een heerlijke kleurcombinatie!

  Dit ziet er echt zooo snoezig uit dat ik, als nagellak newbie, zelfs overweeg om me er eens aan te wagen!

  Reageren
 3. Pingback: Nails of the week: Bikini so teeny. | Team Confetti

 4. Pingback: Nails of the week: Fall nails #1 | Team Confetti

 5. GOSTOPSITE33

  Excellent post. I was checking constantly this website and I am impressed!
  Very helpful info particularly the last part 🙂 I take care of such
  information much. I used to be seeking this particular info for
  a long time. Thanks a lot and better of luck.
  고스톱

  Reageren
 6. totosite

  The assignment submission period was over and I was nervous, totosite and I am very happy to see your post just in time and it was a great help. Thank you ! Leave your blog address below. Please visit me anytime.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *