Home improvement: party office update #1

Volgens mij was één van de grootste transformaties die mijn werkkamer heeft doorgemaakt de nieuwe naam. Ik noemde mijn werkkamer opeens party office en zo hee, dat klinkt anders! Een feestje om in te werken! Ik had grootste plannen maar door veel plotselinge deadlines en slecht nieuws binnen mijn familie moest ik die even uitstellen. Maar toch heb ik niet stil gezeten. Tijd voor een update dus!

party office 1

Dit zie je als je vanaf de deuropening mijn party office inkijkt. Er hangen vlaggetjes van Kitsch Kitchen aan het plafond (het is niet moeilijk, maar voor een paar tips, lees dit artikel) en boven mijn printer en CD-speler een groeiende pompom verzameling. Ik heb inmiddels een nieuwe (roze!!!) bureaustoel en de kapotte stoel die je daar in een hoek ziet staan is het nieuwe favoriete plekje van Mo de kat geworden en ik kon het dus nog even niet over mijn hart verkijgen om hem door het grofvuil op te laten halen. Maar dat gaat nog wel gebeuren hoor, haha. Ook liggen er nog twee extra Billy planken en een nieuwe lamp klaar.

party office 7

Ik haalde mijn oude kaartenrekje uit de berging en stopte er mooie kaarten van Ingrid en Gemma Correll in. En natuurlijk alle lieve kaartjes die mee worden gestuurd met perspakketjes. ^_^

party office 3

Ik deed een paar nostalgische oude kastjes weg om ruimte te maken voor praktische kastruimte. Op dit stukje muur wil ik graag een stuk pegboard met haakjes bevestigen. Als ik mijn webshop uit ga breiden, kan ik ook producten ophangen, net een echt winkeltje. In de houten kratjes rechts stop ik dingen waar ik nog een blogartikel over wil schrijven. Bijvoorbeeld een review of spulletjes die ik nodig heb voor een DIY die nog op de planning staat. De halve Billy’s van IKEA hebben niet heel veel charme van zichzelf (de meest linkse staat zelfs een beetje scheef door een aflopende vloer, oude huizen, zucht) maar je kan er wel veel leuke opbergbakjes met charme instoppen.

party office 9

Zoals een set dozen (wederom van Kitsch Kitchen) met gekleurde driehoekjes erop. En vrolijke weckpotten met tape en linten erin.

party office 8

En overal zit een labeltje op, hihi. Zo hoef ik niet alle lades/dozen open te trekken om erachter te komen wat erin zit.

party office 10

En bovenop de kasten heb ik ruimte om leuke kantoorspulletjes neer te zetten. Ook deze puntenslijperset kreeg ik van Kitsch Kitchen voor in mijn party office. Mooi stel niet?

party office 6 party office 2

Helemaal rechts staat een kast die qua kleur een beetje uit de toon valt, maar hij was nog in prima staat en paste prima naast de Billy’s. Hij komt nog uit Tom’s oude studentenkamer. Hier staan al mijn boeken in, wat kantoorspulletjes (de enorme plakbandhouder maakte mijn moeder ooit voor me, lang voordat Team Confetti bestond, alsof ze in de toekomst kon kijken, haha). De boekensteun die al mijn serieuze bedrijf-mappen overeind houdt, is een kringloopvondst. Ik ga er ooit nog een unicorn van maken, want daar vraagt ie om. ;)

party office 5 party office 4

Roze bureaustoel, yay! Kon niet ontbreken in deze kleurrijke bende natuurlijk. In de vensterbank naast Dikkie Dik is een plekje voor Tetkees waar hij kan slapen en uit het raam kan kijken. En jaja, ik heb TWEE bureaus. De linker heb ik ooit van mijn ouders gekregen toen ik voor het eerst uit huis ging. Ik wilde eigenlijk dezelfde bij IKEA halen. Ze hadden het model nog wel, maar niet meer dezelfde kleur. Ach, dacht ik, maar dan is ie in ieder geval dezelfde hoogte en diepte. Diepte ding goed, maar zoals je ziet is de hoogte toch een beetje verschillend. Dat gecombineerd met een aflopende vloer zorgt voor een flink verschil, meh! Dus ga ik hem nog wat verhogen door er wat kurken onderzetters of iets dergelijks onder te stoppen.

party office 12

Nog één keer de slingers in volle glorie. De plastic kroonluchter wordt me iets te hectisch tussen al die slingers in, dus die wordt vervangen door de lamp die op de grond staat te wachten. Ik ben benieuwd hoe dat gaat staan, eh, hangen…

Zoals je ziet, er is een hoop leuks gebeurd in mijn party office, maar er staan nog meer leuke veranderingen op de planning. Het klussen in huis stond even stil door alle hectiek, maar ik veracht dat we in mei weer lekker bezig kunnen. Dus hopelijk komt update numero dos van mijn party office er snel aan. ;)

♥♥♥

Wat zou jij nog toevoegen aan deze party office?

REACTIES:

 1. Vera

  Het ziet er echt al super cool uit Olga! Heel benieuwd naar het eindresultaat, maar dat kan alleen maar goed komen als je al zo goed op weg bent :)

  Reageren
 2. Arjanne

  Leuk! Wat lekker georganiseerd en opgeruimd! Die billy’s zien er ook zo netjes uit. En 2 bureaus lijkt me echt heel fijn :). Echt een lekkere plek om te werken :). Onze studeer/werkkamer is klein en 9 van de 10 x een rommel omdat er niet meer kasten in passen.. Dus daardoor zit ik er bijna nooit en werk ik meestal in de woonkamer. Ook oké, maar dan kan je nooit je spullen lekker even laten liggen :).
  Geniet van je gezellige werkplek! Ik ben benieuwd naar je volgende update!

  Reageren
 3. Ingrid

  Oh heeeerlijk! Wat groot ook eigenlijk zeg, lekker zo om al die kasten naast elkaar kwijt te kunnen. Het ziet er nu al heel netjes en opgeruimd uit. En alle kistjes en bakjes passen er precies in, oh how I love IKEA :)
  En die foto van mijn kaarten pik ik even van je hoor ;) <3

  Reageren
 4. Kim

  Wat een super gezellige werkkamer heb je! Een feestje om in te werken :)
  Ik ben zelf al maanden bezig om mijn werkkamer wat op te knappen. Er komt steeds wat tussen. Afgelopen weekend eindelijk luxaflex (schrijf je dat zo?) opgehangen en wauw wat een licht in een x! Zo fijn om in een gezellige kamer te werken.

  Oh misschien mis je nog een gave prullenbak?

  Reageren
 5. Renate

  Ik mis een groot confetti kanon, die elke keer afgaat als je binnenkomt. Dat geeft wel veel troep, misschien toch niet zo goed idee. Ik mis nog een plant in je party office. Plantjes geven zuurstof en dat is weer goed voor de hersenen :D.

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Oh ik hou van confetti kanonnen, haha. Maar met mijn schoonmaakskills misschien niet zo’n goed idee inderdaad. Ik heb een cactusje staan, maar er kan inderdaad nog wel wat meer groen bij. Even bedenken wat dan precies, want ik heb niet zulke groene vingers…

   Reageren
 6. nina || happy acorn

  Heel tof! Ik krijg meteen allemaal ideeën om onze creatieve/studeer/computer/dumpkamer om te toveren tot party office, want het is daar nu nogal een zielige bende. Maar ik vind de keukentafel ook zo fijn, want dan heb ik zicht op Frits’ streken en schattigheid.. Lastig lastig… En o ja, ik ben helemaal vóór het unicorn-idee :D

  Reageren
 7. Laura

  Ohhh wat ziet dat er toch leuk uit! Ik hoop stiekem op een extra kamer in ons volgende huisje. Want ik zou ook wel heel graag en werk/craft kamer willen hebben! Helaas gaat dat nu niet lukken en moet ik het maar doen met mijn hoekje. Zeker niet minder erg maar toch droom ik stiekem van mijn eigen kantoor/craft kamer :)!

  Reageren
 8. Noortje

  Het ziet er al super gezellig uit! Lijkt me een fijne werkplek en lekker licht ook!
  Ik heb ook twee bureaus waarbij de ene veel hoger was dan de andere, het zijn ijzeren poten dus een sterk vriendinnetje van mij heeft op goed gelukt (nouja natuurlijk wel afgemeten!) eigen handig 5 centimeter van elke poot afgezaagd. Daarna de poten even geschuurd doppen er weer opgezet en als een wondertje zijn ze nu even hoog, zo fijn! Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat! En off topic, met mijn blog gaat het goed! Ik heb een basis layout en moet alleen nog mooie ontwerpjes en foto’s voor de achtergrond, wie ben ik foto en titel maken. Dan nog wat content schrijven en dan kan ie live! Hoop binnen mei nog.. Ik ga ook zeker even je boogtips deel 1 en 2 lezen! Komt op het juiste moment :D Succes met de verdere inrichting van de party office!

  Reageren
 9. Ilse

  O wauw! Dit is zo leuk om te zien altijd! =) Ik word blij van jouw kastjes, met daarin alle schriftjes, bakjes, ladekastjes en potjes met washitape! =D

  Reageren
 10. Zjojes

  wat een geweldig feest…oh nee… Werkplek!
  Als ik hier in huis toch een kamer over had, dan was ik nu meteen los gegaan :)
  Groetjes,
  Joyce

  Reageren
 11. Pingback: Photo diary 2015 #18 + kattenbonus! | Team Confetti

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *