Unboxing TC FEELGOOD BOX #3 + aankondiging zomerstop.

Gisteren stroomden de blije berichten van de feelgood box ontvangers binnen. Voor zover ik weet is iedereen dik tevereden met zijn Retro box en daar ben ik natuurlijk heel heel blij om. Want oh my, wat is het spannend om zo’n verrassingsdoos de wereld in te sturen. Vandaag laat ik zien wat erin zat (spoiler alert!), een paar foto’s van achter de schermen en vertel ik over de tc feelgood box zomerstop.

tc retro box 2 tc retro box 1 inhoud

Hopsakee, ik heb een hoop te laten zien, dus ik val direct met de deur in huis. Er zitten vijf items in de box en natuurlijk een extraatje (can’t help myself). Ik ga het kaartje af:

tc retro box 12tc retro_41tc retro box 11

1. RETRO SERVIES KETTING
Deze ketting heeft me aardig wat grijze haren bezorgd, want het apparaat waarmee ze gemaakt moesten worden ging kapot en het duurde even voordat hij gemaakt was. Maar gelukkig, het is gelukt en ik ben heel blij met het resultaat. Het is een ketting met een hanger van acryl. En ik kwam erachter dat acryl iets kwetsbaarder is dan het lijkt. Het ziet er namelijk onverwoestbaar uit, maar kan wel degelijk kapot gaan als je het op een harde vloer laat vallen. Maar als je er niks geks mee doet, zou er niets aan het handje moeten zijn. ;)

tc retro box 4

2. LOLLY
Mmmm, een hele grote lolly met een strik eraan. ENJOY!

tc retro box 3 tc retro box 9

3. RETRO STATIONARY SET
Een vensterenvelopje propvol leuke retro stickers met pin-ups erop en cassettebandjes-labels om aan een cadeautje te hangen. Daarnaast nog een labeltje met appeltjes en nog een paar andere toffe retro stickers.

tc retro box 8 tc retro box 7 tc retro box 6

4. RECIPE CARDS
Een bundeltje stevige receptenkaartjes met een ringetje erdoorheen om ze bij elkaar te houden en er makkelijk doorheen te kunnen gaan. Om al je favoriete recepten op te noteren. ^_^

tc retro box 16

5. DIY CAMERA BOX
Hier moet je zelf nog even flink je best voor doen. Maar met een schaar, wat lijm en een beetje geduld, knutsel je zo je eigen oldschool cameradoosje in elkaar. Smile!

tc retro box 5

EXTRAATJE
En als extraatje zat er nog een vrolijke ansichtkaartje in om op te sturen!

En dat was alles wat erin zat (best een hoop toch?). Ik hoop dat iedereen er heel erg blij mee is. Er is in deze editie erg veel tijd gaan zitten (ik maak alles from scratch) en ik ben zelf heel trots op het resultaat.

MAKING OF

making of box 1making of box 3tc retro box 15 making of box 2 tc retro box 13 tc retro box 14

Het was weer een grote klus, maar samen met Tom en mijn familie hebben we een succesvol inpakweekend gehad. Ik maakte een paar kiekjes voor het archief en natuurlijk om hier te laten zien. Er lagen dozen door het hele huis en iedereen had een ander taakje. Vooral het plakken van negen (!!!) postzegels per doos was een flink klusje. Maar dat was het zeker waard want ik heb veel leuke reacties over de postzegeloverload gehad, haha.

ZOMERSTOP

Zoals ik al zei, in deze box is een hoop tijd gaan zitten. En de deadline had een beetje een ongelukkige timing. Er gebeurden veel heftige en verdrietige dingen binnen mijn familie, ik had opeens een paar hele strakke deadlines en omdat ik hem helemaal geweldig wil maken, kostte de TC FEELGOOD BOX een hoop extra tijd. Ik was dan ook erg opgelucht toen ze afgelopen weekend op de bus gingen. En ik realiseerde me: het is tijd voor een TC FEELGOOD BOX vakantie. De komende maanden gaan er een hoop mensen weg op vakantie die dan niet thuis zijn om een box te kopen. Daarnaast heb ik even wat tijd nodig om uit te puffen en een beetje ruimte nodig om over de volgende box te fantaseren. Het moet namelijk wel leuk blijven!

Juni en augustus is er dus geen box verkrijgbaar, maar in het najaar is de TC FEELGOOD BOX terug met een dikke vette party box voor de feestdagen. Omdat het nog een beetje vroeg is om in details te treden, kom ik er later op terug. Wil je op de hoogte blijven van de TC FEELGOOD BOX? Schrijf je dan vooral in voor de nieuwsbrief, die vind je in de rechterzijbalk, hier op de blog (op je mobiele apparaat staat ie juist ergens onderaan). Als ik meer informatie heb over de volgende TC FEELGOOD BOX en wanneer hij weer in de webshop zal staan, zal ik dit tijdig via de nieuwsbrief en de blog laten weten.

In de tussentijd ga ik een paar populaire items uit de afgelopen boxen los verkopen in de webshop. Binnenkort een poll (wat vonden jullie de leukste items) en wie weet plak ik daar een winactie aan vast (ooooeh). Voor nu, bedankt voor het kijken en tot de volgende keer!

♥♥♥

REACTIES:

 1. Fleur

  Wauw, wat een leuke box !! Spijt als haar op mijn hoofd dat ik niet heb meegedaan. Ik stel voor om alles wat in deze box zat in de webshop te stallen. I’ll be there ?

  Reageren
  1. elske

   IK vond deze echt minder :( ik vond de vorige echt helemaal te gek,en die heb ik niet…
   alleen de lolly & de kaart vind ik leuk de rest beetje spijt van, maar dat is heel persoonlijk natuurlijk!

   Reageren
 2. Aïsha

  Sjongejonge, wat heb ik elke keer toch weer spijt dat ik je box niet bestel! Maar de portemonnee laat het gewoon even niet toe. Dus dan word ik maar gewoon blij van het kijken naar de foto’s! Weer een super leuke box, ziet er prachtig uit. En groot gelijk dat je ff pauze neemt van de box. Dikke vette verdiend!

  Reageren
 3. Kirsten

  Ziet er leuk uit, zeg! Ik heb Team Confetti echt net te laat ontdekt om een box te kunnen bestellen. Dus ik ga heel geduldig wachten op de najaarsbox. ;) Leuk dat sommige items in je webshop komen!

  Reageren
 4. Hedwig

  Aah nee, ik had ‘m ook moeten bestellen! Het ziet er zo zo prachtig uit, dat receptenboekje vooral en die DIY camera. Ik heb hier van geleerd hoor, in het najaar ben ik er zeker op tijd bij haha.

  Reageren
 5. Irla

  Ik ben heel blij met de box, vooral de recepten kaartjes zijn superleuk! Ik kan niet wachten op de volgende :D

  Reageren
 6. Malou

  Wauw wat een leuke box weer! Als ik ergens een geldboompje vind ga ik sowieso in het najaar de box bestellen! En ik ben erg benieuwd welke items je los gaat verkopen.. ik zeg… unicorn tas ??? ;D

  Reageren
 7. Anita

  Oh wat leuk dat je losse items gaat verkopen en zeker goed om een vakantiebreak te nemen! We kunnen niet door blijven razen! Benieuwd welke je gaat verkopen :)

  Reageren
 8. Renske

  Ik maakte een sprongetje toen de box op mij lag te wachten. Je hebt er echt weer een heel toffe box van gemaakt! :D Leuke plannen om de losse inhoud te verkopen in de webshop!

  Reageren
 9. Ruth

  Wat een leuke spulletjes weer! De volgende keer ga ik toch ook echt een box bestellen! En ik ben blijkbaar niet de enige die hoopt dat de unicorn tas in de webshop komt? :-p

  Reageren
 10. Saskia

  en wat heb ik een spijt dat ik hem niet heb gekocht. Volgende keer ben ik erbij. Ik hoop zo erg dat je die receptenkaarten los gaat verkopen!

  Reageren
 11. LogPoes

  Ik vind het zo ontzettend leuk dat je familie ook meehelpt met het vullen van de boxen, heel supportive, zoals we dat op z’n Amsterdams zeggen. :-)

  Reageren
 12. Pingback: Photo diary 2015 #18 + kattenbonus! | Team Confetti

 13. Jenny

  Are your boxes only for shipping in the same country? I am in the US but you have such beautiful designs! (I would pay more for shipping of course!)

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Hi Jenny, yes I only ship within The Netherlands, otherwise it would become way to expensive for the receivers. But I am very glad to hear that you like my designs, it makes me smile!

   Reageren
 14. West Coast Cannabis

  In Canada, the cannabis market is fragmented and confusing. Different provinces and territories have different rules about how old you need to be to buy weed, where you can buy it, and how much you can possess. As we’ve talked about, legal weed is a term used to describe cannabis West Coast Cannabis that is cultivated and sold legally under certain regulations and conditions…….

  Reageren
 15. buy weed online

  The online weed marketplace is in the midst of a rapid expansion. Given that marijuana is still not legal for recreational use in most states and remains illegal at the federal level, many consumers are turning to the internet to find trustworthy vendors. The most obvious reason why you should buy weed online is buy weed online because it’s discreet……….

  Reageren
 16. Buy weed online

  Another advantage of buying weed online is the privacy it provides. Not everyone feels comfortable going to a physical dispensary and being seen purchasing marijuana products. With online dispensaries, customers can place their orders discreetly, and have them delivered directly to their doorstep..

  Reageren
 17. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…….

  Reageren
 18. Online dispensary canada

  One of the main benefits of using an online dispensary in Canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary…

  Reageren
 19. buy weed online canada

  One of the main benefits of using an buy weed online canada is the convenience it offers. Customers can browse products, place orders, and have them delivered to their doorstep, all from the comfort of their own homes. This is especially useful for those who live in remote areas, or who have mobility issues and find it difficult to travel to a physical dispensary.

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *