Photo diary 2015 #18 + kattenbonus!

Afgelopen week hebben we de TC FEELGOOD BOX afgerond, vierden we bevrijdingsdag lekker knus binnen en kreeg ik ONTZETTEND goed nieuws!

thee pot voetbal groningen

Vorige week zondag reden Tom en ik (ok, Tom reed, ik dronk thee uit een hipsterbeker) naar Leeuwarden om bij mijn ouders de TC FEELGOOD BOX in te pakken. Die dag speelde Groningen tegen Zwolle (voor een grote prijs, ik ben alweer vergeten wat voor eentje, ik heb niet echt interesse in voetbal). En die wedstrijd was in Rotterdam (iets met traditie, ik snapte het ook niet) en dus stonden er allemaal mensen op viaducten om de spelers en fans succes te wensen. En dat vond ik dan wel weer leuk.

tc feelgood box postzegels tc box tom postzegels plakken tc boxen

INPAKKEEEEEEEEN! De inpakdag is inmiddels een begrip bij familie Confetti, haha. We hebben alle doosjes ingepakt, dichtgeplakt, een touwtje eromheen gebonden, adreslabels erop geplakt en 432 postzegels gelikt. Een flinke klus, maar het is altijd een feestelijke dag waarop we taart eten en proosten op een mooie box. :D

lettertang

Maandag plakte ik de laatste labeltjes op kistjes en lades zodat ik een update van mijn party office kon schieten. Labels voelen zo lekker organised. Alles zijn eigen plekje. Dat maakt opruimen een stuk leuker, haha.

pasta zalm green juice

En maandagavond een lekker zelfgefabriceerd maaltje met een green juice van Tommie de sapheld. En ja, dat is een kerstkleedje wat er op tafel ligt. Crazy times…

martini toren laarsjes

Op bevrijdingsdag gingen Tom en ik ’s ochtends even de stad in. Tom zocht een nieuwe broek en ik wilde nog een paar gaatjes in mijn party office vullen met een paar mandjes van Sostrene Grene. De weersverwachtingen waren niet best en daarom had ik al mijn regenkleding in mijn tas gepropt en alvast mijn regenlaarsjes aangetrokken. Ik zou niet nat worden, ha! En uiteraard regende het niet toen ik buiten was, haha.

party en co koekjes bakken

’s Middags speelden we spelletjes bij vrienden, bakten we koekjes en proosten we op onze vrijheid! Jammer van het hondenweer maar ik heb me goed vermaakt. :D

theepot hema

De rest van de week heb ik lekker gewerkt, haalde ik mijn nieuwe theepot op bij HEMA (volgens mij is hij alleen online te bestellen en af te halen bij de winkel) en ploeterde ik weer door twee uur rijlessen heen.

En ten slotte ontving ik vrijdag ONTZETTEND goed nieuws over de gezondheid van mijn mama. Ik deed er af en toe wat geheimzinnig over wat voor ellende er nu precies speelde binnen mijn familie. Het was iets waar ik een weg in moest vinden om over te vertellen. Ook omdat het niet alleen over mij gaat. Ik wilde wachten totdat mijn mama er ook klaar voor was om het op de blog voorbij te zien komen. Bij deze kan ik nu opgelucht laten weten dat het er voor een tijdje goed uitziet. En daar laat ik het even bij. Babysteps. ;)

KATTENBONUS!

mo en tom

Een hele fijne moederdag gewenst vandaag. Voor alle (nieuwe/aanstaande) mama’s en iedereen die een geweldige moeder heeft of er eentje heeft gehad.

♥♥♥

Vind je het leuk om te zien wat ik de hele week uitspook? Volg Team Confetti dan op instagram.

REACTIES:

 1. Aïsha

  JA!!! Ik moet direct aan je ‘ik wil, ik wil’ stukje denken. En daar is het! Niet verdrietig nieuws. Wat ontzettend fijn voor jullie!! Ik ben accuut vergeten wat er nog meer in je blog stond :’)

  Oh ja, FC Grunn. Haha precies zoals jij weet ik ook niks van om welke cup er nou werd gespeeld. En die traditie was helemaal nieuw!

  Reageren
  1. Olga Bericht auteur

   Ja typisch hè? Dat ik dat artikel op vrijdag plaats en dat er meteen iets van uitkomt. En het allerbelangrijkste nog wel!

   Reageren
 2. Meinke

  Wat een goed nieuws voor jullie, gefeliciteerd Olga!
  Al die mensen op de brug zullen wel gedacht hebben… ‘Wat ligt daar nu allemaal in de auto’? Want de auto zat vast helemaal vol met de Feelgoodboxspullen…
  Fijne Moederdag, mijn mama is op vakantie, houdt het dus nog tegoed :)
  Lieve groet

  Reageren
 3. Anna

  Wat moet dat een opluchting zijn, van het goede nieuws. En daarbij ook: fijne Moederdag – die is hopelijk extra fijn! Och wat leuk, zo’n inpakdag! En afsluiting met taart is natuurlijk altijd goed!

  Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *